Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    pokud bych bral ze film bude kvalitni tak odlozeni kvuli SW je hodne chytrej krok. na SW se kazdej trese ma obrovskou zakladnu od tech nejmladsich az po ty hodne stare. Figurky SW maji doma deti i 45 chlapaci co do kina vezmou svoje manzelky takze kdyz porovnam sw a warcraft o kterem toho moc nevim snad jen pocet platicich hracu hry, je to absolutne jina liga ale absolutne.. uvidime podle me se film moc nepovede i kdyz bych byl radsi za povedene dilo. ja drzim palce hlavne tomu sw a na oltar bych predlozil jakejkoliv novej film :D
  • TheGGG
    *11*
  • Hlavně si je třeba uvědomit, že je diametrální rozdíl mezi internetovou, rozuměj geekovskou komunitou a běžnými lidmi, kteří z drtivé většiny tvoří výdělky. To že z nějakého filmu ucákávají fanoušci na webu neznamená z komerčního hlediska prakticky nic často, bohužel.
  • wtf ?? co je SW ??
    • hádej
      a) Stormwind
      b) Star Wars
      *15*
      • :D :D
  • SW má uplně jinou fanouškovskou základnu od Warcraftu. Sci-fi vs fantasy, starší diváci filmové série vs mladší hráči počítačových her. Jedná se jen a pouze o prachy, které vydělají oba - jsou to jen reklamní titulky, aby se psalo o obou filmech. Oba přehypované a navzájem si dělající reklamu projekty. Nic víc. I kdyby oba filmy byly zaráz v kině, bude jejich fanoušek koukat na oba, a nebo na favorita. Je to jen reklama schovaná za rádoby vyjádření producenta, to je všechno.
    • no já ti nevím, SW je taky spíš fantasy žánr
      a rozhodně to není poprvé ani naposled, co se posouvá premiéra kvůli konkurenci, ono totiž tržby z kin v prvních týdnech nejsou taky zanedbatelné
  • Blue.Shark
    Dobře udělali. Warcraft má šanci lidem ukázat, že filmy podle her mohou být kvalitní. Byla by škoda zabít to špatným výdělkem skrze nelogickou "válku značek".
    • a nebo jen potvrdi ze kazdy film podle hry byla a bude sr*cka. Navic ted kdyz uz wow postupne opustilo vic jak 90% hracu je to jak prijit s krizkem po funuse
      • Blue.Shark
        Protože jsem v tomhle směru optimista, počítám spíš s druhou možností :) Nemyslím si, že by mělo úspěch filmu nějak ovlivnit "umírání" WoWka. Pamatuj, že je tu velká spousta hráčů, kteří mají rádi původní strategie. Příběh navíc určitě přiláká i starší generaci, která pařívala Orcs vs Humans.
    • Hele, nechci být hater, rejpal nebo tak, ale mondo má pravdu. Nedá se z ničeho soudit, jaký film bude. Ze současných zkušeností z filmy si spíš myslím, že nás všechny čeká spíš rozčarování, ale sestsakramentsky doufám, že se mýlím *9*. Nevím čím to je, ale jistotu mi v bomba věc mi dává snad jen Tarantino, a to hodně dlouho... tady se ho ale nedočkám *4*
      • Blue.Shark
        Já nesoudím, jaký film bude, ale počítám s obezřetným přístupem tvůrců. Když si chtěl Warcraft natočit Uwe Boll, bylo řečeno, že značka má potenciál, a proto ho nenechají film natočit. On to v závěru může být brak, ta šance tu je, ale jelikož na tom stojí hra, která má už dost dlouhou historii, a jejíž tvůrci ji chovají na prsou jako dítě, nevěřím tomu, že by do kin pustili něco, co bude vyloženě špatný film. Jednoduše neříkám, že Warcraft bude dobrý. Říkám jen to, že Warcraft má šanci změnit předsudky typu "film podle hry nemůže nikdy závratně uspět" na tvrzení "z herního příběhu se dá udělat dobrý film, když je mu věnována dostatečná péče". Toť vše :)
        • vydím to takhle - hodnocení uživatelů metacritic - kdo hraje world of warcraft 100%, kdo nehraje 0% a výsledek by byl 50%, počítám s tím ale že hodnocení bude nižší. Film úspěch mít bude, ale komerční. Podle mě - nehrál jsem world of warcraft, ale všechny strategie - je "lore" dosud vydaných knih i her na úrovni fantasy románu pro adolescenty. Moje vize a myslím si že se tak na 99% vyplní je že to bude velice hezky vypadající a se skvělým hudebím doprovodem udělaná totální sračka, něco jako pacific rim(a to jsem fanda žánru mecha tak pozor)
          • Blue.Shark
            Tak to už je otázka, na kterou tady odpověď nenajdeme. Každopádně nevěřím tomu, že by to byl 40% průšvih a hezky udělaná s*ačka. Hráči taky nejsou takové ovce, aby se jim automaticky líbil film, který sice vychází z jejich oblíbené hry, ale przní ji. Stejně tak nejsou nehráči tak zabednění, aby poslali do kanálu film jen proto, že je podle hry. Prince of Persia si taky dokázal udržet docela slušnou úroveň a to je to film, který vychází ze hry, kde původně pobíhal panáček, snažíc se o nenapíchnutí se na bodáky (nadsázka) :). Já jsem na tom jinak s Warcraft světem podobně - na WoW jsem nikdy nesáhnul, ale mám za sebou všechny strategie a přečetl jsem knížky. No a když už mluvíš o Pacific Rimu, tak ten se mi dost líbil a to jsem o mecha žánr nikdy ani nezakopl :)) S tím hodnocením to nakonec bude o dost složitější.
            • To asi jo, btw já tomu nepřeju aby to byla srajda ale ze zkušenosti jsem dobrý film podle hry viděl akorát jeden a to silent hill (a to jsem až na bloodrayn od uve bolla viděl všechny ostatní, ano i ty od b(v)olla, ale u postalu jsem se aspoň nasmál)
      • Jack1947
        A ty jeho plusy... to nic neznamena ty si naklikal aby mu bylo lip ze ? *15*.
    • Jak mužeš soudit film, který se nijak neprezentoval natož byl viděn? Předčasný závěry. Může to být totální brak s 30 % na csfd. Na takovýto film bych si dopředu nevsadil.
  • Jacku, jsi vylízanej, aniž by sis to sám uvědomoval, tak se ti to pokusím vysvětlit polopatě. SW je taková značka, že si nikdo, NIKDO, nedovolí proti tomu jít s velkým filmem za 100 mega. Něco si proboha o věcech o kterých se vyjadřuješ zjisti. Nerozumíš absolutně ničemu. Nejhorší je, že si to ani neuvědomuješ.
    • hele kámo, ne že bych se zastával trolů, ale tenhle týpek nic takovýho nenapsal a u jeho příspěvků nevidím napsáno edit, takže fakt netuším, kde jsi to sebral. taky nechápu proč má furt mínusy, asi si tady někdo léčí mindráky za trola diskusního
    • Jack1947
      Ty ses pekne natvrdlej, kdyz jsem nic takoveho nepsal nechapes psanny text, nerozumis cestine a sam o ni kazes sam si cos napsal. Pokud to tak je bezesrandy to uz je na nejake prasky. ( tak poprve , treba jeste na tom nejsi tak zle) Preji brzke procitnuti do reality. *4*
  • Jack1947
    Maji rozum, i kdyby to udelali sebelepsi STAR-WARS je klasa a nemeli by sanci. *4*
    • Bože co se tu hádáte?! Hvedné vojny rozkopou všechny "trháky" co se pošlou do kin společně. Jestli si někdo myslí opak, tak je neznalec, nebo nezletilec. Star Wars skoro trhají rekordy pořád, už od roku 1977. Nechápu, o čem tu kdokoli debatuje, od tvůrců, a hlavně producentů WarCraft, je to jedině logický, a rozumný tah, snad jim to vyjde, a dej bůh když, ať jsou pokračování!!
      • Jack1947
        Vedli jsme tu pokojnou debatu, jestli to povazujes za hadani tak prosim. Pointa byla ale jasna kdo by sel do krizku s Star wars ten by to neprezil.
    • XorxoxTalarius
      Jak rikas, spousta lidi ma rado WoWko ... jenze Star Wars, jsou proste Star Wars. Je to takovej risk ze se z toho kravatakum zapoti i patere ktere nemaji. A pro nas ostatni je to vyhra, jelikoz si muzeme vychutnat dva filmy po sobe a v celkem kratke dobe.
      Jedine ceho se bojim ze mne SW sklamou a nasledne i Warcraft film ...
      • Jack1947
        Ja bych si nak moc neodvazil napsat ze by Warcraft mohlo byt zklamani, kdyz to ma na starosti "Fanousek ktery do toho da sve srdce". To prece nemuze dopadnout "zle". *3*
        • XorxoxTalarius
          No ... :D :D :D
          • Jack1947
            Nechci to pitvat (coz uz trochu bylo v clanku minule) Ja ale k cloveku , co nema moc zkusenosti s rezirovanim a vubec filmovou produkci mam takovy no ... vyhraneny postoj ale sak jeste spoustu casu do premiery, bud se prokaze jako schopny a nebo to zkazi.
            • Jack1947
              Ne kritika, tak uplne ne i kdyz je obcas dulezita neli nezbytna. Blockbuster ze nemel jeste neznamena ze tocit neumi. Ja mu verim, jen jsem mirne receneo skepticky ( To vlastne znam Warcraft da sse rict jen z doslechu.)
            • Teď nwm jestli to mám chápat jako kritiku k Duncanu Jonesovi vzledem k tvému předchozímu komentáři, ale můžu ti říct jedno. Jones není žádný nováček. Jenom neměl zatim blockbuster. Ale je mladý na to má ještě čas. A takový jeho Source code je super. Jinak Warcraft by neměl šanci proto, že jak už tu bylo řečeno SW je zajetá značka + nově mainstream režisér, který donedávna před ST byl známý asi jako právě Jones.
            • proste jednoduse receno star wars je jak to rict lidovejsi a zna ho kazdy zatimco warcraft to spousta lidi nezna (ta vetsina NEhracu asi tak), ale co miluju oboje *14*
    • Nevím, nepatřím mezi skalní fanoušky ani jednoho, ale bez otálení z tehle dvou volím warcraft.
      • MrSanta
        Nejde o to, kdo je fanoušek. Minimálně v USA prostě Star Wars táhnou. Proti nim by nejspíš nešli ani noví Avengers nebo ten chystaný další Superman. Svět Warcraftu je v porovnání se Star Wars okrajová záležitost 'pár' videoherních nadšenců.
        • Jack1947
          Jo zvlaste ze tam bude spoustu efektu, jde o znacku a fanouskovstvi taky... Warcraft neni filmove nijak proflaklej takzue je to sazka , co no Beztak je to secko na jedno brdo. Hlavni jsou ty pocitacove (Ne)efekty preci. Cim vic tim lip.
      • Jack1947
        To je dobry napsat ze nejwsi fanousek a pak zvolit radsi Warcraft vazne jo. Ja zas moc SW nemusim ale zvolil bych asi SW pred Warcraftem (bez neucty).
  • Asi týden stará a logická, očekávatelná zpráva, ale dobrý no, games se snaží. Proč tady takové zprávy ale nejsou v bleskovkách místo těch amatérských nesmyslů, kde ten co to píše snad ani nemá základní školu), to nechápu.
  • V pořádku je ať si vezmou svůj čas, dost mě překvapilo když jsem si zapnul Jacksonuv komentář k filmu Hobbit a na konci řekl že se posledni cgi scena s drakem dělala den před premierou xD

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit