Přejít na výpis diskuzí
Wargame: AirLand Battle předvádí tvorbu armádního „balíčku“
13.5.2013 | Aleš Smutný
24 příspěvků
-
Škoda, že mám teď tak rozjebanej počítač. Kolikrát si našinec zahraje ve hře za svojí vlastní armádu. *3*
-
No pokud tam není budování základny tak to snad není ani strategie jen nějaká taktická hra *7*
-
-
zakladnu tam nestavis ale porad je to 1000x lepsi hra nez company of heroes 2 a dalsi radoby strategie s peti a pul panacky
-
-
Když wargame přišel, nic jsem od něj nečekal. Myslel jsem, že to bude prostě WiC s trochou víc jednotek a hromadou bugů a nelogičností. Tý hře jsem naprosto propadl a už teď vim, že až mi bude šedesát, budu u pivka vzpomínat, jak jsem motostřelcema obsazoval městečka, průzkumáci číhali a hledali cíle pro moje T72 a T80, zatím co KUBy a BUKy z bezpečný vzdálenosti čistily oblohu od otravujících Cober a Appachů a DANy čistily cestu dalšímu průzkumu...
-
-
-
Jen je škoda že není česká lokace jako u prvního dílu.
-
-
Ono někdy lépe. Ty "Češtiny" vypadjí jak kdyby to překládal Ind v outsourcované pobočce nebo rovnou sám mocný Google Translator. Češtiny ve hrách, ne děkuji.
Nedávnou mě dodělal Fallout 3, kdy jsem měl v inventáři Tepenyho pokoj a vstupoval do jeho obleků.... Luk z popela v Dragon Age atd. Pominu-li klasické house-rod-dům, které se vyskytuje i oficiálních titulků k filmům, je tam vždy chyb víc než dost.
Plyne to již ze systému překládání, kdy se překládají kusy vět nebo izolovaná slova. Překladatel, ač umí sebe lépe anglicky to prostě bez kontextu nikdy nemůže přeložit s jistotou. Nemluvě o jistých specifických gramatických jevech, který čeština řeší, ale angličtina ne, tím pak i program. (množné číslo 2-4, vykání, zjišťování jestli "you" je j.č. nebo mn. č.)
Většinou se to nějak odhadne a na testy už není čas, takže pak to vypadá, jak to vypadá. -
České jednotky stále mluví česky.
-
-
Nejde mě o mluvení jednotek ale o věškerý text
-
-
ve hre neni prakticky zadny text tak nevidim duvod cokoliv prekladat... prekladat napisy typu presnost... dostrel... rychlost... znicil cil... mi prijde jako totalni uchylarna
-
-
-
-
Perfektni, nejvice se tesim na Wargame a Rome 2 :)
-
Hrajete někdo betu ? a nevíte co budou mít Němci (Nato) za letadla ?
-
-
sami němci jsou z těch jednotek dost nešťastní. Hlavně nemají žádné AA, a chybí několik páteřních jednotek. Jestli někdo rád MP proti lidem, tak si mne přidejte na steamu ,,MourásekCZ". Mám asi dva pravidelné spoluhráče, a hrát s náhodnými týmy je docela gamble.
-
-
tak to je celkem pochopitelne ze jsou ty minor narody "horsi" nez major narody... vicemene se vyplati mit decky focused jen na amiky a rusy... pro vsechno ostatni mit mixovany decky toho nejlepsiho od vsech narodu... samozrejme krome prototypu ktere jsou jen pro national decky
-
-
Tak, jak v čem. Ale i češi mají více AA než je potřeba, a to nejsme ,,Major" národ. Je pravda, že rusové a jejich Buratino a T80U jsou předmětem snad všech vášnivých diskuzí *1* Já jsem ale za ČSLA rád, protože je to konečně nezávislá armáda a hraji jen s národním deckem za ně.
-
-
Jenze pokud si vsimnes tak nato ma vice narodu pod sebou ve hre, takze je to i logicke, ze ty 4 staty v paktu budou mit vice jednotek.
-
-
To ano, ale pochybuji, že je takový problém, aby západoněmci a a francouzi mohli dostat protileteckou pěchotu. Pakty mají sice větší objem jednotek, ale pochybuji, že by někdo za ČSLA dělal nějaké tankové manévry, protože s modernizovanou T-72 si poradí pomalu i obstaróžní Patton *4* Ukončil bych diskuzi tím, že je to prostě super hra a těším se na online kampaň.
-
-
-
-
-
armory spreadsheet
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArpGCRX69tZBdDdkcWUxVVRDTW9mTGFlVEt3V1V2M1E#gid=0 -
-
Díky ;)
-
Diky moc, konecne tam vidim vice csla jednotek, to bude hra *14*
-
-
Urcite budou mit Tornado IDS (GR1), F-104 Starfighter (F-104G), Alpha Jet A
-
-
Wargame airland battle
Crusader kings 2 old god dlc
civilization 5 dlc
rome 2 total war
To je opravdu nekonečný čekani na noý strategie -
-
wargame muzes hrat uz ted
-
-
ne ale airland battle
-
-
Pre-Purchase and receive access to the beta!
Plus, users that own Wargame: European Escalation receive 25% off!
-
-
-