Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jester

Kubo (nebo někdo zasvěcený), je konzolový ovládání problém primárně switche nebo je to fakt blbý i na ps5? Furt nad tím hodně přemejšlim, ale nechci pak litovat jenom kvůli ovládání. A jo, je mi jasný, že pro tenhle typ hry je nejpříjemnějši myš a klávesnice, ale tím nevládnu a kvůli pár hrám vládnout nebudu

• No konečně!

• honcka

škoda, že to radši nevydali na m1+ ipady, dotykové ovládání je na tenhle typ her super, s výkonem by taky problém nebyl a 11" nebo 13" by taky bylo lepší.

• RT sa nehra zasadne dobre ani na Decku, nie uplne hra premyslena na handheldy… ani ovladanim, ani vykonom.

• S Decky.LSFG-VK 2x hraju na SteamDecku na high-medium detaily na 30fps s 85% vytížením GPU. Krásně to vypadá - obzvlášť se zapnutým ReShade (neříkám, že tu a tam nejsou v pohybu vidět artefakty, ale je to dobrý obchod za tu plynulost), krásně to zní, ovládání je celkem super (dokonce ho ani nemusím upravovat k obrazu svému, což se téměř nestává). V porovnání s Baldurs Gate 3 je to určitě o něco málo náročnější na HW. FPS by se s tímto nastavení LSFG kvůli imput lagu hrát určitě nedala, ale toto není FPS ...

• Skusim. Mne to ovladanie dost nesadlo a celkovy pocit z hry bol natolko nedobry, ze som to uz nepustil. Ale skusim tento setup niekedy, dik.

• Přitom BG3 a DoS se na Decku hraje dobře. Teda BG3 problémy s výkonem má, ale to se tak nějak dalo čekat. Ani jsem to nemusel nijak ohýbat (což jinak dělám celkem často). Standardní konzolové ovládání stačí.

• Jop, BG3 som narazil skor na svoju vlastnu neschopnost a musim asi rozohrat znova, len teraz Metaphor. Ale snad to neskoncil ako DoS2 na Switchi, ktory bol ku koncu nehratelny.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit