Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Něco takového se dalo čekat. Vermintide 2 trpěl podobným problémem. Při vydání chyběl end-game obsah a po čase se člověk u toho začal nudit. Ale po různých dodatcích se ten obsah rozrostl a dnes to lidi většinou chválí (86% kladných hodnocení).

    • Ano, ale když už mají zkušenosti z V2, tak to nedává žádnej smysl a je to naprosto nepochopitelné, proč si prostě dnešní studia nevemou to dobré z předchozích her a okolo toho nepostaví hru s dalšími prvky samozřejmě. To stejné Blizzard s Diablem. Oni mají 2 skvěle přijaté díly, ale rozhodli se udělat vše jinak...a hůř. U 3 se to dalo chápat, tam to byl daleko znatelnější generační přechod, ale tady to nechápu. A to stejně s Darktide. Vermintide 2 je milovanej všema, kdo to hraje, tak proč neudělat to stejně jen z 40K, vymyslet okolo toho nové nepřátele a nové postavy, mise, prostředí ale jádro zachovat. Ne uděláme raději hru vypadající jako prealfa i když už máme zkušenosti z 2 her...

      • Derp_1337

        Zkušenosti určitě mají. Ale ty zkušenosti jim taky řekly, že hráči to koupí klidně i nedokončené a pak si sice budou stěžovat, ale počkají si než vyjde ten dodatečný obsah, který rozšíří hru.

        Úplně stejné stížnosti byly při vydání Vermintide 2 a dnes to lidi chválí. Tak proč by něco měnili, když tenhle recept furt sype prachy?

        • Já Vermintide 2 miluju, ale tohle jsem si teda po Betě a ohlasech po vydání nekoupil. A doufám, že je víc takovejch.  Jasně že někdo si to koupí vždycky, mrk mrk Diablo 4 a nejnovější Pokémoni, ale udělat to pořádně, když mají zkušenosti a vědomosti, tak by jim to přineslo kupujících víc. Takhle spíše riskují, že na to každej potencionální kupec zapomene. Zas tak zvučnou mainstream značku to nenese, aby to prodalo jenom jméno, jak ve mnou zmíněných případech. Ale což moderní způsob konzumního uvažování v této branži naprosto nechápu. 

          • Derp_1337

            Jo, tak Vermintide 2 dopadl stejně. První rok po vydání lidi většinou jen nadávali. Ale pak po vydání různých DLC na to komunita nemohla dopustit. Mám ve V2 nahráno aspoň 300 hodin. Fakt super. Ale ten start byl nudný fail.

  • XXDarthVaderXX

    No, a já zrovna čekám ne verzi pro ten Xbox. Čím jsem starší, tím radši se válím. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit