Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tonnymontana
    Krasne to ukazuje co si lidi kupujou na steamu v tech early acces aplha :) samozdrejme ze hra bude jina ve videu je nastinen jen boj a to vse v alfa prostredi. Videjko je dost stare. jsem jen rad ze vyvojari se neboji vypustit do sveta aktualni stav a doufam ze bude dost trumpet co si koupi alfu ostatne jako u kazde hry:D ja si pockam na finale zvlast u tak paradni hry jako W40K. snad zasadi hru do znameho lore a nebudou delat nejakou vymyslenou nastavbu v pulce dejove linky ale to budem vedet az u plne verze.
    • nástavba dějové linky možná nastane až budou chtít přidat do hry další rasu, jako třeba Nekrony, GK nebo Chaos Démony
      • tonnymontana
        ja vim je to dost pravdepodobny pokud bych bral v uvahu jine mmo s vypujcenym lore. Ale doufam tedy v aspon hutny pribeh na zacatku kde clovek bude dost hodin. Treba wow je tak hodne mimo ze paradoxne pise nove "warcraft" pribehy. ono toho lore nebylo tolik ale warhammer ma prece jen dost knizek a lore ke hram tak doufam ze i v end game obcas bude nejaky ten pribeh ktery zname.

        jinak ten boj ala space marine bych bral hra byla sice hodne ladena do priserneho koryta ale boj byl zabavny i na siti. Ukazka je v podstate takove odstrojene space mariny kam se budou nabalovat mmo prvky. to je jen dobre alespon pro me
        • otázka je, jak tu rozsáhlou lore nějak smysluplně prezentovat v rámci hry, když budeš hrát třeba za Orka, jediný co potřebuješ vědet je že chceš nepřátelům rozbíjet hlavy,takový ork si těžko zajde do knohovy prostudovat dějiny Impéria
          • XorxoxTalarius
            Tohle se dost resi na foru a vyvojari to resi primo s fanousky, takze za to maji ode mne tvurci velke plus. Prece jenom kdyz nevi jak neco zakomponovat, tak nadhodi otazku a nekdo z fanousku W40k jim tam napise jak to udelat aby to melo hlavu a patu.
        • XorxoxTalarius
          Presne jak rikas :)
          Jedna se o prototyp aby vedeli kam pokracovat a bylo to vypustene aby mohli lidem ukazat co a jak.
          Jinak hra bude mit uzavrenou alfu a betu, ale ta bude pouze pro ty kdo si predobjednaji zberatelku
  • Opravdu se autorovy zdá systém "kup si hru za plnou cenu a pak ještě plať mikrotransakce" lepší než například ten aplikovaný v PS2 kde si koupím jen to co chci a nebo si na to našetřim v měně herní?
    • Ano Autor evidentne podporuje "nelaska ku f2p" zdieracske taktiky PAY PAY PAY and even more PAY to play typu Titanfall kde si za peniaze zahrate rovnako ako pri f2p len mate dobry pocit ze st utratili peniaze.
    • Tak omluva autorovy...nevšiml jsem si, že jde jen o kosmetický úpravy (holt je ráno)
  • to je to 1/4 roku stare video? :)
  • Až přidají imperiální gardu zkusím to
  • XorxoxTalarius
    Se divim ze jste prekvapeni ze styl boje je jako ve Space Marines, pokud se o tu hru opravdu zajimate tak by vas to neprekvapilo, tvurci proklamovali ze souboje chteji udelat jako ve Space Marines uz v dobe kdy to oznamili
    Za dalsi nevim co se vam nelibi, udelali obrazky z pre-alphy aby se mohli bavit s fanousky o tom co vylepsit a co zdokonalit a hlavne ukazali ze se neboji jit s kuzi na trh, navic zde pritomnym nechci brat iluze, ale verte ze se to jeste zmeni a to video je stare dva mesice, takze ten build na kterym to bezi bude nyni i ctvrt roku stary.
    A hra ma vyjit na konci roku 2015, takze klid
    A bud me radi ze vyjde aspon nejaka hra z Warhammeru, ktera vypada slusne, je to F2P titul, vzdycky muzete vyzkouset nez koupite :)

    P.S.: Sorry za chyby a preklepy, ale nemam brejle *1*
    • mě tedy styl boje ze Space Marine připadá 1000x lepší než styl boje z WoW, Warhammer Online a 1000 dalších mmo
      • XorxoxTalarius
        Tak to je nevyvratitelny argument :)
  • Thorar
    Nebudu si kazit chuť pre-prealfou, počkám si, těšim se jak to dopadne. O W40K onlajnovce jsem snil dlouho.
  • Magister_Peditum
    Nejlepší typ hry pro WH40k je podle mě strategie. Střílečka, pokud se neudělá opravdu megalomanská a krvavá, nikdy nemůže tohle universum náležitě podat.
    • Já myslim že že by se klidně uživila i ta střílečka ( nejlépe vylepšená o RPG ). A jak jí udělat? Nemusí se tam přece vůbec hrát za space mariňáka, ale klidně třeba za inkvizitora z ordos xenos kterej dostane za úkol prozkoumat možnej výskyt genestealerskýho kultu na nějaký planetě nebo něco podobnýho dalo by se do toho zapojit i víc konců a celkově by to mělo i tu správnou skladbu RPG kdy ze začátku by to byl klídek a idilka a ke konci kdy už by byla nakažená většina populace by se z toho stal totální masakr.
    • asi jsi nehrál w space marines, kde byl opravdu kvalitní mp. kdby to nebyla budgetovka a pridali by tam hratelne i jine rasy, pridali vozidla a zničitelne prostredí, to by bylo neco. i když teda dreadnought tam pak v dlc byl ale pohyboval se jak baletka
    • Pravda aby byla střílečka z universa Warhammer 40K tak by to muselo být gigantické a přitom složité detailní a propracované do nejmenších detailů a všechno v reálném čase. Zatím mi připadá že tento typ hry by byl pro dnešek na hranici možností dnešních PC a vývoj by byl extrémě drahý. Kdyby se to, ale povedlo tak by taková hra byla hlavní tahoun tak na 10 pro nějakou značku která by jí takto spracovala. Dnešní vývoj se spíše specializuje na menší boje s menším počtem lidí než na tyto obrovské bitvy jako we WH40K!
  • Vypada to otresne. Jako by se nekdo snazil okopirovat animace ze SM a proste mu to neslo od ruky. SM ma animace, jejich sekvence a chainovani ovsem na AAA urovni a to se s bidnym skillem tezko kopiruje. Bohuzel GW jde v rozdavani licenci stale stejnou cestou viz Warhammer 40K Storm of Vengeance. Nakonec vyleze i ta ptakovina s Titany na FB a to uz bude asi posledni hreb. Priznivcum WH40k se prestalo blyskat na lepsi casi s odchodem Relicu. Kde jsou ty casy DOW a SM....
  • Upřímně ? I na pre Alphu to vypadá hrozně....
  • Nemůžu si pomoct, ale tohle vypadá dost špatně jestli je tohle zachycená duše universa Warhammer tak už fakt netuším co tam dělají. Obrovská bojiště gigantické armády halda bojové techniky desolátní bojiště města které jsou designovaná jako pevnost gigantické vesmírné lodě a artilerie velké jako paneláky. Tady vidím jen Space marines vs Chaos marines v aréně nic moc.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit