Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40k: Space Marine čeká update s co-op módem
2.9.2011 | Petr Poláček
10 příspěvků
-
Coop je náhodou perfektní pokud to bude opravdu výzva. už vidím ty propařený noci s kámošema a pozdní příchody do školy *3* *3* *3* *3*
-
sakra coop je mi ukradenej, já chci multiplayer team deathmatch...
-
Tak kooperativni mod je mne naprosto ukradeny. Ja chci hrat hru sam a nebidim duvod k tomu jeste nekoho tahat.
-
-
forever alone...
-
-
Arena kde na tebe nabihaji dumbass nepratele? Ja mel dycky za coop kampan nebo aspon nejaky mise *12*
-
Oficialne zadna co-op kampan ohlasena nebyla (bohuzel).Neco s co-op sice naznacovali ale poradne nerekli co to bude a dost kolem toho mlzili. Kde Games vzali info o tomto modu taky nevim.Protoze na ofic strankach neni zatim nic.
-
Počkat - měl jsem za to, že ve Space Marine půjde hrát klasická kampaň v co-opu. Vy tady přitom uvádíte, že co-op mód bude jen přidán s dvěma 'arénovitými mapami'...takže žádný plnohodnotný singleplayer co-op?
-
-
Coop ve hře není, což je oznámeno již vcelku dlouho, ale už se také před delší dobou prořekli, že bude přidán.
-
-
Abych se přiznal, oznámení jsem nesledoval - viděl jsem na všech videích a v demu vždycky partu Space Marines, a tak jsem si jednoduše domyslel, že to je kooperativní hra. No, shit, tak to mě docela štve :)
-
-
Kdes to slyšel pro mě je přidání co-opu novinka
-