Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak Warhammer hraju dva měsíce a musím říct, že vychvalovaný příběh, jsem ani v nejmenším nezaznamenal. Hra ho prezentuje dosti mizerně a především, není potřeba ho ani trochu sledovat, protože nejefektivnější hraní je bez absolvování questů, pouhé běhání rvr. celý ten obrovský svět a všechny questy jeho questy, včetně těch party, jsou v té hře k prdu, protože je prakticky nikdo nechodí. nesutále se jen běhé rvr ať už ve scénářích, nebo na pár mapách ve světě, aby se udvalil zone lock a byly bonus exp a rnw. influence, kterou dávají party questy, je udělena i v open rvr při zabírání battle objectives nebo hradů, takže jak říkám, příběhu jsem si ani nevšiml, questy jsem chodil jen s první postavou asi prvních dese levelů. naprostou většinu světa mám neodhalenou a z těch odhalených map je to jen ta část, kde se báhá rvr (pvp). rvr je rozuměj nezbytné, protože kdo nemá rnw gear tak bude chcípat jak divej.

dá se to samozřejmě hrát i jinak, ale je to pak neskutečná nuda. je to hra postavená prakticky jen a jen na tom pvp. grafika není moc extra, ale dá se. každopádně zpracování světa a map není zas tak extra super, jak se píše v recenzi. hromada nelogičností, špatně nalezitelných cesta, pádů z ůtesů a podobně, to je běžná denní praxe.

co se týká skillů pro postavy, je tam dobrý základ, ale mohlo to být mnohem, mnohem, mnohem lepší. komba jsou povedená jen u pár charů, u zbytku je takové nemastné, neslané a často jim chybí nějaké výraznější edge, aby se char mohl prosadit.

jinak demence hráčů, neschopnost ani té nejzákladnější taktiky, to je asi největší škoda ne této hře. zažil jsem už nespočet situací, kdy lidi na top lvl dostávají těžce na frak i kdyý jejich skupina má dvojnásobek healerů, a ty děti co to hrají ani nevědí proč dostávají takovou sodu, ani že mají vlastně převahu v healerech. taktika rozběhnout se před sebe a zaútočit na prvního koho potkám (ano, většinou je to 10 000% overhealovaný tank) je tu naprosto běžná.

není to špatná hra, ale moc velká pecka to taky není.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit