Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nevíte jestli budou cz titulky i na ps4 ?
    • Budou (~5 s, Google)
  • B.o.b
    Ty Aleši, nechceš udělat hru, já bych si ji docela rád zahrál.
  • Jo jsem zvědavej, jak to bude nakonec vypadat.
    Jinak trailer toho sice dost prozrazuje, ale přesně jak je v článku...pokud mu rodinu vyřeší během prvních dvou misí, hodně klišovité a nuda....pokud to dokážou dobře obalit a nechat to na později, proč ne :)
  • Nemůžu se dočkat. Hodně mně zajímá na jakým to jede enginu, třeba na něm pojede příští Asasín.
    • Havok Physics (~10 s, Google)
      • C-BEAM
        Physics (~1 s, Brain)
      • Diky tobe jsem ted objevil spin tires. Super
      • Loneck
        Engine je Disrupt.
      • Keyz
        Divný, že tedy deformace vozidel po tom výbuchu byla malá. Pouze vysklená okna. Nic extra.
        V GTA IV to vypadalo lépe.
  • engin co mel slouzit pro dalsiho Drivera, pak je neco osvitilo, stopli projekt a zapocali Watch Dogs - ja myslim, ze to bude primo kultovni zalezitost :)
  • animacie tvare ako z 2000 roku
  • Takový Bournovo ultimátum a mstitel s píšťalou. Chvilku neposedí. Jo, to testnu
  • vyjde to, bude mat nudny pribeh viz. Worhammer., interakcia bude prebiehat len v urcenych lokaciach, oničom ulohy, budete jazdit autom hore dole jak taky debbil a budete mat dialkovy ovladač ktory pouzivate aj ked sa idete vysrat. cool.
    • Ty jsi to hrál, že to musíš shazovat. Když něčemu nerozumíš, tak o tom nemluv *10*
      • nehral, to je moja predpoved do buducnosti:)
  • ... m ....aha GTAcreedMaxPayne47

No hlavně že exploužns
  • Nechápu proč tu hru tady někteří shazují jenom z jednoho traileru, který vlastně ukazuje, jak na tom ta hra je. Za 3 měsíce se snad dá ještě něco stihnout, buť dokončení qestů nebo ještě uhlazování grafiky. Obličeje z roku 2000, takovou blbost může říct opravdu člověk, který má něco proti Ubisoftu nebo samé hry Watch Dogs a musí ji znechucovat dál, aby jen jeho názor byl správný. Neříkám, že nikdo nemá svůj názor, ale některé komentáře jsou opravdu přehnané. Buť se mi to líbí nebo ne, dobře, pokud ne tak si tu hru podám v recenzi ne teď z prvních dojmů. Aspoň to ukazuje na to, že o této hře víme velmi málo.
    • 3 mesice tak maximalne vnitrni playtest a posledni debug vlna kamo...featury, questy, grafika, zvuky, hudba, animace,posprocesst ...to vsechno uz tam je a uz se s tim nehejbe...
    • Hehehe. Me by spis zajimalo jestli je tu nekdo, kdo proti Ubisoftu nic nema ? Mozna tak mladi rybizci, kteri toho jeste moc nevedi.
    • C-BEAM
      tak príbeh zdá sa, ze fakt nebude stat za vela ale mna aj tak zaujima hratelnost a moznosti ktoré hra poskytne. Co sa týka technologie tak ma hra na zaciatku ohromila a dobry dojem zotrvava dodnes, i ked asi v niektorých parametroch museli polavit. Mne sa ta hra graficky skutocne paci a povazujem ju za jednu z prvých riadnych nextgen hier.

A len taký detail ku grafike, vsimol som si ako citlivo a realisticky pristupuju k lens flare efektom, v case ked je tento efekt groteskne prehnany snad v kazdej ackovej hre (najlepsie cez polovicu obrazovky) oni sa rozhodli tento stupídny trend ignorovat a musím povedat ze urobili dobre.
    • GlaDOS
      U tak velké hry se za 3 měsíce nestihne vyhladit skoro nic.
      • Jo to jsem trochu přehnal, ale přece jen *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit