Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Hodnocení chápu ztotožuji se s tím, je to podle mě zábavnější než v Alfe která byla moc roztahaná , nicméně prostě to ve finále tolik nefunguje jak by mělo. SPíše experiment ale je zajímavá ta mechanika s užitím drogy aby se člověk neprozradil. Zároven to nesmí přehnat,.

    Nicméně to má spoustu bugů a takových komických chyb straž která se zasekne kroutí hlavou do všech směrů, lidí stojí nad lavičkou mizející objekty a zbraně zaseknutí cutscény ( než donačtr prostředí) ale je tam zajímavej příběh. Postavy... vedlejší úkoly asi si to dám ještě za Sally ale nicméně je to všechno ne jen to jak si to autoři asi představovali a zjevně to i zapadne. Což je škoda ale jsou i lepší hry i s užitím drog. Dobré je že se dá nastavit vlastní hratelnost. Což pak sníží survival prvek a celkově obtížnost kdy nepřátelé vás nezmerčí atp...

    6/10 akorát no, ono to působilo nic moc už od prvních informací. Není to ale špatná hra jen mírně nedodělaná.

  • SalemCZ

    Počkat ta hra stojí 60 euro? 

  • maros.goc

    tych 6/10 je po tom co som videl Sterlingove video este dost milosrdnych

    • Viděl jsem asi půku toho videa a přišlo mi zase naprosto mimo a fakt bych podle toho hru nesoudil. Nevím co si ten borec šlehnul, ale já za těch pár hodin hraní nenarazil na jediný problém a hra byla v pohodě. Obsahem slabší, ale bez problémů.

      Navíc tam defakto jen opakoval jak je to hrozný na sto různých způsobů, ale nějak pořád nedával konkrétní argumenty.

      • maros.goc

        tak si mal pozerať celé video

        • Fakt ne. Pokud někdo mele několik minut o ničem, tak moje reakce není "aha, tak u toho chci strávit dalších x minut svého času" :-D A to co jsem viděl bylo prostě mimo mísu.

  • Ta hra si podle mě jede na poměrně silným hypu, a tak jsem se trochu bál, že se i Šárka při psaní recenze nechá svéz(s)t trochou té joy. Při sledování nedávného Gamesplaye jsem měl pocit, že v tom nejspíš jede už nějakou dobu a můj strach se akorát prohloubil. Nakonec vidím, že má Šárka stále jasnou mysl a hru popsala v reálných barvách 🙂

  • Corvus

    Zkoušel jsem kdysi nějaký build We Happy Few a koukám, že prázdnota světa zůstala nevyřešena... stejně jako nepříliš povedené náhodné generování. A už tehdy mi silně vadilo hodně blbě nastavené řešení neustálých potřeb. Což je problém drtivé většiny survival her a ačkoliv mě lákají, tak je nehraju. Vždyť v reálu také není potřeba každé 2 minuty jíst,  pít, kálet, rozdělávat oheň... v survival hrách chci nejen přežívat, ale také aspoň částečně vklidu objevovat. Bohužel vývojáři téměř pokaždé nastaví naprosto nesmyslně rutiny tak, že než člověk dojde 200 metrů,  podívat se, co je asi támhle u té palmy, musí 3x rozdělat večer oheň, 5x přefiltrovat vodu, a sežrat hrst bobulí, 10 kuřat a jeden ananas... je to absurdní a pokaždé mě to totálně odradilo. Ať si proboha nastaví delší cyklus dne a nechají hráče aspoň chvíli dýchat. Jediná výjimka byla Subnautica a hodně se těším na Green Hell. Jenže u obou her přivírám oko, protože jde v obou případech o má vysoce oblíbená prostředí. Podmořské hlubiny a Amazonie.


    No nic, jsem hodinu vzhůru,  jdu si dát kus prasete, rybyčky, kafe a kokos.

  • Za mě taky rozpačité pocity. Chvíli jsem zkoušel. Grafika hezká. Svět na to že je náhodně generovaný vypadá poměrně dobře a není to pořád to stejné. (aspoň na začátku, co jsem zkoušel). Ale je prostě prázdný a mrtvý (nikde se v něm nic nedělej) a souboje jsou žalostné pošťuchování

  • Pulka_lahve

    Gratuluju Šárce, že se i přes svůj moderní účes dostala do veřejnoprávní televize: https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1097181328-udalosti/218411000100811/obsah/637298-posazavim-po-stopach-herni-postavy

  • bolehlav

    Vysledku je mi líto, protože jsem hře a vývojářům fandil. Díky za supr recenzi! 

  • Jack1947

    Bohužel už od erly akcesu bylo znát že tady toho moc nepokvete a ty drogy to nezachrání, vlastně je cílem se jim vyhnout, takový nemastný BIOSHOCK ale survival.

  • dworkin

    Musím ocenit, že hra  aspoň nějak vysvětluje, proč v ní nejsou žádné děti. A to není realistická. Super realistické Kingdom Come je zcela dítekprosté a nedozvíme se ani, že jsou na malinách. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit