Přejít na výpis diskuzí
Webová aplikace pro Total War: Attila umožní vytváření a sdílení unikátních historických příběhů
3.2.2015 | Honza Konfršt
11 příspěvků
-
No jasně. Protože strategie se přece hrajou hlavně proto, aby se daly někam uploadovat videa a vychloubat se jima...
-
Trochu mimo tema, mam na old PC steam s Rome 2, dal sem ulozit savy na Cloud, a na novem PC kde mam taky Rome 2 ted tak ty sejvy nevidim vsecky jen cast jen ty stare...nevite co stim ?
diky -
-
To sis měl spíš nejdřív vyzkoušet na jiném PC.. přes cloud mi to taky nešlo... C:\Users\¸¸uživatel¸¸\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Rome2\save_games
tady najdeš savy... -
-
Oka diky, ja si to chtel jen ulehcit a vyuzit tu sluzbu, takze klasika...nevadi.
Mam tam sejv ve 300tym kole tak rad bych o nej nechtel prijit a sem tam hrat dal...
-
-
-
V devítce ještě na základce jsem měl takhle z ČJ na konci roku jedničku - protože jsme si vždy s kámošem vymysleli referát na knížku z PC hry. Já vyprávěl o mnoho-dílné sáze Juliu o tom jak dobývají Galy nebo válčí v občanské válce s ostatními římskými rody - poslouchat to byla děsná nuda, ale učitelka asi oceňovala, že se věnujeme antickým idejím. *1*
-
-
Tvoje učitelka byla asi pěkně blbá. *15*
-
-
A tvoje studovala literaturu a Oxfordu co ? *15*
-
-
Tím chci říct - z dnešního pohledu bych jí to odpustil...
-
-
-
-
Rad se pochlubim, ale aby bylo cim pak *1* Za rimskou risi to bude o preziti a o tom jak dlouho vydrzite, s mensima narodama budete hledat teple mistecko atd, a kdyz neco vybuduju treba se sasanovcama tak me to rozmeta bicik bozi...No su zvedavej.
-
Kronika z CKII *6*
-
-
Něco podobného měl ale už Shogun 2 a ten vyšel dříve.. jen to nešlo sdílet s ostatními...
-