Přejít na výpis diskuzí
WildStar představuje kombinaci Batmana, Predátora a Wolverina
27.11.2013 | Aleš Smutný
15 příspěvků
-
Tato hra vypadá velmi zajímavě, ale bohůmžel na ní dělá nicsoft, což jsou jedni z nejprolhanějších herních vývojářů, kteří jsou proslulí svou míjivou velikostí rozmnožovacích orgánů, zženštilosti, totální diskriminací žen, neschopností vymyslet pořádný příběh a lore, nulovou fantazii a tím jak jsou "příjemní" k hráčům.
-
-
Ncsoft je len vydavatel, hru vyvija carbine studios v ktorom pracuje dost ludi co robilio na povodnom wowku takze vkladam do tejto hry dost nadeji a zatial vyzera dost dobre.
-
-
Mně přijde, že vo každym druhym MMO se řiká, že na něm dělaj lidi, co dělali na WoW, a do každýho se vlkádá moc naděje. *15*
-
-
svata pravda :D nezapomen, ze rikaj ze na tom dela spousta puvodnich programatoru a navrharu wow : bc :D to je taky dobry klise
-
-
-
Aha... a já myslel, že NCsoft je vydavatel a vývojáři jsou Carbine Studios... jinak máš pravdu, že NCsoft, žádná sláva.
-
-
no kdyz jsem to sledoval od zacatku tak jsem byl nadsenej.. ani ne tak stylizaci ale animace se me zdali vynikajici.. bohuzel to je jen u tech vtipnych videii postupem casu zjistuji ze jsem si vypestoval hype prave z techto vtipnych videi.. od te doby co jiz ukazuji jen ingame me ta hra docela prestava bavit a to jeste ani nevysla :D
-
Jo sice jde o zastaralou grafiku až přespříliš podobnou wowku (nekritizuji, konstatuji), nicméně tvůrci se s tím poprali celkem pěkně a svět je zase oproti wowku o dost detailnější....každopádně hra působí hodně zábavně zatím :)
ještě dvě classy a čekat na jaro :) -
-
Řekl bych, že tou stylizací chtějí tvůrci parodovat WoW.
-
Nic zastaralého na grafice neshledávám. Tvůrci se jen nevydali cestou fotorealismu, ale stylizace. Toť celé.
-
-
Nejakou stylizaci ma 95% MMORPG her. Ale tohle je jedna z nejhorsich moznych cest. Alespon pro me. Odrazuje me si o hre vubec cokoliv zjistit.
-
-
U mňa u mmorpg grafika nebola nikdy na prvom mieste. Môže byť aj comixovejšia, aj nie veľmi realistická. Otázka je ako sa WildStar bude hrať vo finálnej podobe a čo ponúkne. Držím palce autorom, aj keď mňa hra z videí neoslovila. Niekedy ak bude príležitosť, rád vyskúšam.
-
-
U me neni grafika na prvnim miste u zadne hry. Ale nesednouci graficke zpracovani(schvalne se vyhybam slovu osklive),muze znicit veskery zazitek ze hry.
-
-
-
Souhlasím, prostě pro spoustu lidí platí že stylizovaná grafika = wowko. Nicméně mám pocit že to je pravda jen na té nejzákladnější úrovni a že by nám zkušení grafici z Carbine i Blizzardu dokázali přesně říct v čem se grafika jejich her odlišuje.
A myslím, že by měli o čem mluvit. -
jde o to, že většina online komunity bude reagovat jen na impulzy helel to vypadá jako wowko nebo hele to je jiný než wowko, ale hraje se to jako wowko a podobné nesmysly ;)
-
-
-
Více o hře naleznete na http://www.wildstarfan.cz, nebo http://forum.wildstarfan.cz.