Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já chci konečně RPG s Drizztem.

• Derp_1337

Drizzt je až moc známá postava. Toho nikdo nechce udělat jako hlavní postavu, protože by se na ně vyvalil hněv hráčů, pokud by ta hra nebyla 100% shodná s knihami.

Radši nějakého neznámého vyvoleného, s kterým si scénáristé mohou dělat, co chcou, a Drizzt se tam objeví jen jako vedlejší postava.

Bohužel fanboys jsou opravdu velmi hákliví na své oblíbené hrdiny. Stačí se podívat, jak někteří hráči plakali u seriálů Halo, protože Master Chief si sundal helmu. 😂 

Přitom i v herní předloze si Master Chief tu helmu sundal a byl částečně vidět jeho obličej. Ale fanboys nechcou slyšet žádné logické argumenty. 😱

• Ale prd. To je Geralt taky a dopadlo to skvěle. Než vyšly hry Geralta znaly jenom čtenáři stejně jako dneska Drizzta. A herní Geralt není ani náhodou 100% shodný s předlohou.

• Derp_1337

Hele, argumentovat jednou výjímečně úspěšnou herní sérií jako je Zaklínač není moc relevantní. 

Taky mám Geralta rád, ale on patří mezi ty vyjímečně úspěšné. To fakt není pravidlo, že každá adaptace bude tak úspěšná. Realita je spíš taková, že spousta z nich vyhoří.

• Inquisitor

Já ani nevim kdo to drizzt je:)

• To jsme na tom úplně stejně.

• Drizzt je známý i mimo okruh čtenářů knížek s ním. I když pro nás ostatní je to hlavně postava, co masivně zpopularizovala drowy jako hratelnou rasu v D&D. Trochu jako Lae'zel pro githyanki, o kterých předtím slyšel jen někdo, kdo se hrabal v D&D mytologii poměrně hluboko.

• 0011

Nějaké Forgotten Realms knihy jsem četl, ale ty s Drizztem zrovna ne, jeho příběh ale znám jakožto fanda DnD (teda od třetí edice dál spíš bývalý fanda) ale myslím že i mimo tenhle okruh lidi vědí. Pro mě je to hlavně oblíbená oběť v prvním Baldur's Gate jakožto zdroj nejlepších mečů a nejlepší kroužkové zbroje ve hře, ve dvojce se ho zabíjet nevyplatí, ale čekal jsem ve trojce alespoň cameo.

• No, ale kde. Ten legendarni konec ve ctyrce?

Jo, tam jde na udrzbu obleku, ale jinak je Chief znamy tim ze si ji nesundava protoze to proste nema rad.

• Derp_1337

Ve čtyřce byl vidět část jeho obličeje, jak si sundal helmu. Ale ve více dílech si sundal helmu. 

Např. Pamatuji si třeba cutscénu, kdy generál přišel na můstel lodi a začal mluvit s M.Chiefem a Chief měl sundanou helmu. Kamera ho zabírala z jiného úhlu, aby nebyl vidět jeho obličej. Pak si Chief nasadil helmu a přesunul se do Pelikána na výsadek.

Prostě sundání helmy na základně nebo lodi je běžná věc. Chief si nesundával helmu, když byl v bojových podmínkach. A to je dost logické.

Jak jsem řekl, fanboys nechcou slyšet logické argumenty. Oni budou pořád plakat o té stejné písničce.

• frank.horigan

Čím víc želízek v ohni, tím dřív vyhasnou.

Ne nadarmo měla BG3 úspěch když vyšla po víc jak 20letech. 

• Derp_1337

BG3 měla úspěch, protože to byla vynikající hra od dobrého a oblíbeného studia.

Kdyby BG3 vydalo EA či Ubisoft, tak ti garantuji, že většina hráčů bude nespokojených, protože ty firmy by do hry nacpaly mikrotransakce a P2W mechaniky.

• frank.horigan

Však v pořádku, ale o tom debata vůbec není. 

Debata je o tom, že až i Lariani budou nuceni udělat BG co dva roky, tak to taky nebudou nic moc hry

• Tenurri

Nečekaně :D žádná dobrá zpráva...očekávám nedodělané, nudné splácaniny vytvořené pouze za účelem rychlého výdělku...ideálně s mikrotransakcemi :(.

• Dalo se to čekat, vyždímat co nejvíce peněz ale na kvalitu kašlat 🥲 určitě to budou hry s game passy a mikrotransakcemi aby vyrejžovali co nejvíce 😄 Rád bych se mýlil, ale cosi mi říká že budu mít pravdu.

Jedině dobře že se od nich Lariani distancují a vyvíjí vlastní IP.

• A nejspíš i hlavní důvod, proč s nimi Lariani nechtějí dál spolupracovat.

Jak si Wizardi/Hasbro představují dojení značky D&D, už jsme viděli v jejich obchodu. To, že už nejdou kupovat digitální monstra, kouzla a podobné věci po jednom, ale musí se koupit celý tematický balíček, ještě není tak zlé. Ale když už si nejde koupit ani konkrétní figurku, ale jen balíčky s náhodnými kousky (aka lootboxy), kde ta požadovaná vůbec být nemusí, to už mi přijde značně přes čáru.

• som mienre prekvypeny, Exodus ze bude od nich som nejak prehliadol (teda akto je ta hra co si myslim), a ze maju pod sebou aj brak typu GI JOE ...

btw. "BYZNYS" v clanku sa mi nezda ani v CZ jazyku ako pravopisne spravne...

• Hidden

No, ono zatim vice her rusi nez vydavaji, takze o kvalite jejich her bych si iluze prozatim nedelal, i kdyz Exodus alespon vizualne nevypada spatne.

Jinak "byznys" je spravne. :)

• zx_spektrum

Jedna až dvě hry ročně. Já nevím proč si myslí, že takovouhle výhrůžku někdo bude brát pozitivně. Méně je někdy více...

• Tohle je zjevně zpráva pro akcionáře, kteří zprávy typu jedna treska (CoD)/fotbal ročně milují.

Že si hráči o kvalitě takových titulů myslí svoje, je už věc druhá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit