Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nioh jsem vzdal. Ta neustala sprava vybaveni, divny a neprehledny RPG system a spatne vypraveny pribeh mi vubec nesedli. Vlastne jedina soulslike hra, kterou jsem dohral je Sekiro a to urcite z velke casti proto, ze to neni vylozene RPG, nejsou tam RPG statistiky, neni tam loot, je to proste narocna akcni hra. Tak snad bude Wo Long blize prave Sekirovi nez Nioh/Dark Souls. Gameplay Niohu me totiz hodne bavi, ale to vse RPG kolem ne.

    • uher

      Sekiro v první řadě není Souls-like.

      • Maxianimal

        Ale no tak... těch evidentních styčných bodů je tam přehršel. To, že to je trošku jiný než DS nebo BB neznamená, že to není klasická fromovka. Protože je.

        • J.V.Stalin

          Tak tady o tom snad ani nemá smysl diskutovat. Sekiro jde úplně jinou cestou a krom toho, že je od FromSoftu, je to úplně něco jiného. Problém je spíš v lidech, kteří si bůh ví proč vžili mylnou tezi "je to těžký = soulslike".

          Sekiro má od základu úplně jiný souboják, posture a jeho nabourávání, pohyb po arénách, převrácený systém skillů, atd...


          Kdyby si to tvrdil o Elden Ringu, tak prosím. Tam je to evidentní, ale jinak jako kolega níže ti doporučuju si to zahrát a uvidíš, že ten rozdíl je patrný.

        • uher

          Právě že jich je tam naprosté minimum. Zahrej si Souls a pak Sekiro. Možná si všimneš.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit