Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No už se těším jako malé dítě, jelikož W -New Order byla pefektní střílečka s dobrým příběhem, datadisk již takový nebyl, ale neurazil, hlavně ten nacistický hrad vypadal úžasně. No a dle videí se máme opět na co těšit ...
  • Jack1947
    Parááda pokračování jak má být.
  • Jednička byla petelice.
  • Doufam, že takovejch srandiček jako Liesel tam bude víc. Asi napíšu do Machine Games, jestli neuvažujou o zařazení pracího prášku Árijec (k velkému balení umělohmotný SSáček zdarma).
  • BlowJob BlastoWitch přežil jen na začátku New Order víc kritických smrtí než celá armáda němců u Stalignradu *11* *11*
  • odpad už od traileru ... ano přidejte si tam LSD to bude super :D ... idioti bez vkusu a logiky
    • jamar28
      "Lidi bez vkusu" = lidi, kterým se líbí něco jiného než mně?
    • bukrr
      Od her z alternativní historie očekávám jen logiku. Možná i nějaký ten filozofický přesah o existenci lidstva a jeho účelu.
  • dufam hlavne ze nevypustia tie stealth killy, noze,hadzanie nozov... plizenie potichu za nepriatelom atd.... to by bol velky ale ze velky FAIL....
  • bukrr
    Splněnej sen! I když nebyl příběh v New Order to hlavní, tak to mělo pár skvělých momentů a jsem sakra rád, že to bude navazovat. Jen nechápu nutnost dělat hlavních hrdinům facelifty. BJovy oči jsou takový narkomanský. A ani LSD to neomluví.
  • Wolfenstein byla prijemna beckova filmova hra, videl jsem to na kanalu jednoho znameho ceskeho youtubera. Takze na tohle se tesim taky:-)
  • JamesFaith
    Zdá se mi to, nebo vztekléhlo vůdce rebelů po 6. minutě dabuje Christopher "Swede" Heyerdahl?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit