Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 2016. já to čtu a nestačím si divit. Kolik je pisateli recenze? 13 + maminka editor? Nebo milovník poníků a 4chanu, s maskou guy fawkse? "vopruz" .. ježiši kriste.
  • no ta optimalizace hry je vskutku žalostná nedá se to hrát ani na to nejnižší co hra nabízí , jsou podstatně náročnější hry než tohle a jedou jak z praku ale tohle je běs , se vůbec divím že tohle někdo vůbec vydá jako hotovou věc. Tj asi jako namontovat někomu wc a k němu postavit kybl místo nádržky.
    • Jack1947
      Já bych řekl tak super optimilizace... se dneska nevidí.
  • Mam hru dohranou na über,jsem sberatel platin. trofeji....ale bohuzel mi necinkla trofej za splneni vsech nocnich mur a pritom jednotlive je mam vsechny splnene....nevite nekdo co s tim? :-/ diky.
  • Tak souhlasim skoro se vsemi nazory co tu jsou. Urcite the old blood super hra. Jsem zatim na zacatku, ale je to zabavne a soude podle novych vojaku to vypada, ze je zde i novy obsah. New order i old blood ve srovnani s jinyma strileckama skvele zabavne skoro bych rekl hratelnosti jedny z nej her. Normalne bych to ohodnotil jako prumer, ale vzhledem k tomu, jak me jine strilecky nebavi, je toto nadprumer.
  • EHMM...nehodlam hodnotit pribeh...WOLF je proste WOLF !!! Ale hodlam hodnotit toto...PROC doprdele PROC ?!?!?! ma hra skoro 50GB ??? PROC zastaraly ëngine" pouziva tolik RAM s VGA ?!?!?
    PROC to jede velmi spatne !!! na GTX 970 na ultra detaily ??? (FC4 na ultra nejde pod 50fps) PROC jim porad zerem ty jejich s"r a c k y" ??? PROC provadite optimalizaci po dvanacti pivech ??!?!?!
    "N A S R A T" *16*
  • XXDarthVaderXX
    Pak přečtu(zásadně nečtu recenze slečny Smutného). Zatím někde v půli cesty na Über a je to fajn. Srovnávat tuhle hru s New Order je upřímně trošku mimo(úplně mimo), protože jde o úplně jiné zasazení a celé je to přet Return to Castle Wolfenstein s NWO to má společné tak maximálně grafiku, nácky a B. J. . Williama ať si strčí třeba víte kam. Kdo hrál a dohrál RTCW, pro toho jasná volba. Pro ty jež tahle hra minula a spíše znají Wolfa podle posledního dílu(NWO) budou v mnoha věcech a odkazech úplně mimo. Ano někdo může narážet na to, že děj je mimo a není to tak záživné, jako NWO, ale proboha, tady o NWO neuvažovat v žádném případě. Ono když si člověk vzpomene jak to bylo...s dějem... Vezmu to od novějšího pojetí, protože 3D k tomu sedí, ale ne tak úplně. RTCW, Wolfenstein(2009 či jaký rok), NWO a kam zařadit Old Blood? Ano před RTCW. Wolf je správně praštěná, futuristická scifi akce, kde hlavní hrdina působí tak trochu jako ňouma, to je pravda, ale vadí to? Ve hře je spousta Easter Eggu a nejsou tam jen odkazy na Wolfenstein 3D, ale třeba i na DOOM. S tím prvotním Wolfem a datadiskem to nemá krom názvu pra nic společného. Agent co se ho snažíte zachránit je přesně ten, ze kterého se v RTCW při útěku v první misi bude snažit starý, známý vědec udělat nějaké to monstrum(za chvíli okusí čepel dýky).Pojetí je více komorní a velká, epická akce se nekoná, ale kvůli tomu bych snad ani k 7 nešel, ale spíše k 8, zatím a víte proč? Protože když se podívám na některé akce, raději si zahraji takového Wolfa, než jiné hry. NWO dostávalo kritiku za špatnou AI další, ale ta není o nic horší než ostatních, akčních hrách, tak že je otázkou, jestli platí stejný metr nebo se občas někde přimhouří oko. A hrát FPS na střední obtížnost může snad jedině naprostý amatér. U jiných her OK, ale střílečky a zvláště dnes jsou při normální obtížnosti asi takovou výzvou, jako se pro mimčo vy*rat do plenek.
  • Hra je to perfektná, prejdené hneď 4 krát, pre mňa 10/10, perfektná klasická old school strielačka, apropo tie staré wolf 3D levely, všetkých 9, za to si machine games zaslúžia rovno 11/10 :) Nech je tu už pokračovanie new order, pevne verím, že na ňom pracujú.
    • Ahoj, možeš mi poradiť ako zlikvidovať toho obrnenca v dedine ?. Vnikol do hostinca a nedaj bože ho zlikvidovať. Vybijem mu elektro, on sa zotaví a ide ďalej. ď.
      • Prijit k nemu a prostrednim tlacidlem mysi mu odpacit kus pancire a tak dokola, nez mu dojde pancir.

  • 38GB místa a 4/5hod gameplay... trochu hodně a málo ne...

    kdy už zase konečně bude pryč doba kdy na úkor hratelnosti a prožitku je nám stále podsouváno grafické zpracování a hry pro casual hráče.

    Tohle je jen další rychlokvaška.
  • Zaujímavé, že to každému trvalo šesť hodín a pritom ja to hrám už 4 hodny a som ešte len na začiatku tretej misie. Kdo preskúmava prostredia a nejde len dopredu, tak si to užije viac. *3*
    • ...na střední obtížnost zabere cca šest hodin. K tomu nezapomeňte přihodit opakované dohrávání kvůli vyzobávání všech tajnůstek a také nový bonusový mód s arénami.

      Máš problém rozumět psanému textu?
  • Aký je soundtrack ? Bude aj nejaká výberovka dobovej hudby ako boli pri New Order piesne od Neumond Classics ? *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit