Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stále čekám na hru ze světa HP, kde budu moci hrát za Voldemorta. *5*
  • Amylee.Anderson
    Lehce mimo, ale strašně děkuju za odkaz na pottermore.com, vůbec jsem o tom netušila :))
  • Hra vypadá moc pěkně, stylisticky a výtvarně. Nicméně ačkoliv hraju hry už přes dvě desítky let a mám je rád (kdo si hraje, nezlobí :)), nedá mi to si nepřihřát polívčičku. Klasický obrázek rodinné "idylky" - dítě sedí celý den u kompu/konzole a jeho tzv. "rodiče" (v tomhle případě opravdu pouze biologičtí) nemají ani páru o tom, co jejich potomek dělá.

    Doufám, že jednou se neutuchající vlny histerie ohledně škodlivosti her obrátí v to, že někdo, jehož názor a slovo mají váhu poukáže na to, že v první řadě vychovávají svoje děti jejich rodiče, pak možná škola a společnost, pak dlooouho nic, nic, nic a někde v dálce možná nějaká hra.
  • aj tak najlepsia recenzia na tuto hru bola od Alzbetky :) to som sa smial s nou cely cas :D
    PS: kto by nevedel, tak od siedmej minuty -> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8G8i1cC0LQs
    • Díky za odkaz! A asi sem se zamiloval *14*
      • co myslite, klati ji Tucek v zakulisi? *1*
  • fichtlis
    K*rva tak to chci jestli to dělá všechno co vtom videu!!! Pokud ne, tak bych rád viděl nějakej in game nebo jak to někdo hraje video ;) díky redakce.
    • ucho
      no zrovinka přes svátky jsem se o tu hru zajímal, protože ji v každým obchodě uváděli jako nejprodávanější...
      v tý době jsem našel toto: http://www.youtube.com/watch?v=KM9MrGOo-a4
      je to vlastně první půl hodina seznamování od začátku, z čehož jsem si udělal obrázek, že to zase taková zábava není :)
      • fichtlis
        díky *2*
  • Nevím kam jinam to napsat, ale u tohoto článku to bude aspoň trošku k tématu (protože něco jako fóra tu neexistuje). Dnes jsem neodolal a jako odkojený a zarytý PCčkář jsem zradil a oiřídil si PS3 a jsem z toho mírně rozčarován. Po zapojení a připojení k netu to stahovalo updaty systému. Ok, překousl jsem.. Pak další updaty při přihlášení k Playstation Network.. Ok, vykouřena už asi 5tá cigareta.. Pak vypadalo, že jš všechno v cajku (až na to, že celej system jaksi není v češtině, což jsem opravdu nečekal. Ne že by mi to nějak zásadně vadilo.). Nic tak jsem se jal po seznámení s ovladačem (je to moje první věc s gamepadem), že zapnu Gran Turismo 5, které bylo přibaleno. A hle - ono to už 20 minut instaluje! Tak kde jsme? Vždy sem slyšel, že na konzolích je nejlepší to, že strčím a hraju! Ach jo.. zatím tedy negativní dojmy. A trošku k věci, Wonder book může být celkem sranda, ale sem rád, že sem si nepořídíl PS3 s Move, protože to bych instaloval nejspíš ještě i v neděli :-)
    • Pred vianocami som vyhral bundle PS3 s hrou Wonderbook. Tiež som bol trošku zaskočený rýchlosťou inštalovania. Hlavnepri stiahnutí nejakého dema mi ho inštalovalo asi tak dhlo ako sťahovalo a po nainštalovaní ešte napíše "Please wait".
      Grafikou som bol ja osobne dosť znechutený. Stiahol som si Infamous Demo a to vyzerá otrasne. Zubaté, malé rozlíšenie a k tomu pri akcii to dosť sekalo.

      Hra by to mohla byť dobrá, keby sa stále nemuselo na niečo čakať. Aj keď je čarovanie na prvýkrát celkom sranda, hneď to omrzí. Dlho nás to dospelých nebavilo. Zatiaľ som to nevidel žiadne dieťa hrať.
    • Tak mám dost, po naistalování GT5 naběhla tabulka, že je další update a sosá to dalších 300MB dat, to je síla :-O
      • Pan_Klobouk
        Vitej ve svete konzoli. Je to presne jak rikas. Pisickari musi hru nejdriv pul hodiny instalovat, pak sosat patche, blbnout s drivery kde ceho, s ochranou... kdezto konzolista jen strci disk a hraje. ;D

        OK, ono to neni tak hrozne. Holt smula s novou konzoli (chce update) a jako na potvoru i s hrou, ktera uz ma taky mraky patchu. Pritom pan Jaumaci se rok pred vydanim dusoval, ze on uz ma hotovo a muze vydavat klidne zitra. A od te doby uz asi druhym rokem zaplatuje. ;)
        • Tak už je to hodina, co jsem vložil disk s GT5 do PS3 a ještě jsem neviděl ani intro :-) Je fakt, že jsem dal instalaci na disk (8GB), ale že to bude takovej porod mě fakt nenapadlo. Bliká HDD, chroustá a instaluje.. To, že není systém v CZ je normální, nebo jsem to někde přehlédnul?
          • System PS3 v CZ neni to je pravda. Bohuzel.... Co se tyce tech bolesti s updaty tak to zaziva kazdy kdo prvne zapne konzoli, nebo poprve instalne hru. Nicmene potom uz se ty updaty nesosaji tak casto takze se to da prekousnout. Nicmene vyhoda porad i v tomto je ze clovek nemusi nikde nic schanet po webu, udela to vse samo :)
            • Podařilo se a hrál jsem! :-) První výrazné plus je, že mi to na domácím kině automaticky hodilo zvuk v DTS ( na nastavení digitálního výstupu jsem si ovšem musel přijít sám, dodávaný manuál je k smíchu ). Druhé plus je grafika, která je na TV fakt pěkná, když si nevšímám okolí trati, které je dost slabé, ale v té rychlosti je to celkem šumák. Jel jsem Arcade mod na prostřední obtížnost a lítal jsem od obrubníku k obrubníku a čas +1 minuta za posledním :-)) Uvidíme, jak se poperu s gamepadem, který jsem dnes držel tuším podruhé v životě v ruce. Sorry za zdělení mimo téma, byla potřeba ventilovat své první dojmy a třeba se to někomu hodí.
      • a krába cíg je fuč
  • Klobasor
    Nemeli by recenze na takove hry psat spis deti pro ktere je to urceno ? :) prece jen petileti caparti vidi svet jinou perspektivou. verim ze recenzet se snazil byt objektivni pri hodnoceni ale prece jenom ....;)
  • PreidaQ
    Typický dospělý člověk s předsuky musí uznat, že už jen ty obrázky a to video dokáží tu hru člověku neuvěřilně znechutit.
    • Coffin.Corner
      V tom případě doporučuji videorecenzi s Alžbětou Trojanovou. Dvojsmysly s její stříkající hůlkou možná zaujmou nejednoho "dospělého"... *3*
      • Chcal jsem při tom smíchy.
  • Veskoslav
    Koupili jsme to neteři na Vánoce, dostala se k tomu až někdy 26., protože do té doby to silně okupovali všichni dospěli včetně mě *1*
  • to zabavi Trola Diskusniho minimalne na mesic *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit