Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ještě jen doplním - jsou to hry které jsou založené na placení - platíš jsi objektivně silnější neplatíš máš blbý MM a děláš kořist těm co platí ať je to WT ( kde to teda ještě můžeš u letadel utaktizovat ale v tancích jsi ztracený (( aspoň já )) ) nebo v té druhé blbosti která díky HP a té lepší munici ( jen naivka si může myslet že ve WT se nezvedá účinnost munice pro platící . ) nemá člověk šanci skoro žádnou + Nové národy jsou samozřejmě OP aby se hráli ( Švédská letadla na tieru 2 s br 2.7 a 4 půlpalcema a ještě rychlopalnýma . A pak si vem Spitfire :D )  

    tudíž jsem pořídil IL2  + tanky a ejhle protože nejde o peníze ani o čas ( a letadla jsou realistická ale vem si jaké chceš takže když chci 262 tak je to moje věc ale pravděpodobně po mě logicky půjdou 3 tempesty takže stejně zhořím jak papir :D ) tak najednou je komunita přátelská poradí pomůže  - dokonce na požádání když jsem se kdysy jako noob přihlásil poprvé do multiplayeru dá pokoj i šanci a ještě ti nepřátelská strana radí co máš dělat abys nebyl jen kořist . A jestli někomu vadí pořizovací cena tak si spočítejte investice do F2P + hodiny grindu a pochopíte . 


  • 30 sekund reklama ??? Jako realy ???  Tak to běžte tam kam celé WoT-ko . Upřímě zkusil jsem a ne že by WT za něco stálo ale pořád je to kilometry před touhle blbinou s HPčky ( o letadlech ani nemluvím tam je to ještě tak 5x horší a WT už je na tom s politikou GJ skoro stejně ) . 

  • Kabutops

    Já jsem se zkusil na podmět kamaráda vrátit po 6ti letech, kdy to ještě bylo na steamu a nemělo to 35gb, ještě si to pamatovalo můj profil... dostal jsem jako odměnu za službu několik tanků a milion stříbrných.

    Ale že bych se v tom vyznal, najít výzkum apod. :D přišlo mi to hodně nepřehledný a souhlasím s předchozími komentáři, kdy mám Tier5 tank scout a hraju proti Tier9... radši knihu

  • To ještě někdo hraje? Vyhnali mne s upraveným MM po úpravě na 3-5-7. Hrál jsem hlavně tier V na několika větvých, TD, MT, HT a několika národech. Tenkrát to byl první "férový" tier, kdy se člověk mohl potkat s +/-2 tierem, navíc většina tanků byla ještě i realná, od 6+ už to bylo spíš sci-fi, ale jak přidávali nesmyslně další národy, třeba japonce, tak už i nižší tiery začali plnit nesmyslnýma krabicema, co nikdy nikdo neviděl a samozřejmě, na nalákání hráčů to byly vždy první půlrok nesmyslně OP stroje. Nicméně s novým MM už přestala být hra vyrovnaná a šlo jen o to, jaké 3 top tanky budou střílet kachny a jeslti budete na straně, která je má lepší nebo ne. Navíc posunuli tiery, tak že tier 3 má omezený MM pouze na +/-1 tier, takže s 5 při preferenci 3-5-7 jste najednou nikdy nemohl být mezi 3 top tanky a buďto jste měli jakž takž šanci něco uhrát nebo což bylo častější, vás to hodilo mezi 7 bottom tier cvičných cílů. Nejlepší MM byl 5-10 nebo ideálně bez rozptylu teirů, kdy mi ta hra přišla férovější a ne jen o tom, jestli mám 2x víc HP a DMG nebo ho má protivník.

    • Naprosto souhlasím!Přiznám se že Wot hraji denně již 8let.Hra jako taková je bezkonkurenční.To ,že ji ničí naprostí diletanti ve jménu zisku je věc jiná!To co mne míchá nejvíce je naprostá arogance kritiky ze strany hráčů .Vysmívají se připomínkám ohledně podvádění ve hře,ignorují připomínky o nesmyslném způsobu hodnocení ,které v této podobě ,naprosto potlačuje touhu po vítězství!Ignorují připomínky o statickém způsobu hry,parazitismu hráčů kteří záměrně stojíce ukrytí za útočícími ,v klidu počkají až ti odvážnější odhalí nepřítele a samozřejmě jsou sami odhaleni tudíž rozstříleni,potom vyráží a dodělá vají zbytky nepřátel!A tyto zbabělce a parazity hodnotí systém nejlépe,protože mají největší DMG a i když tým prohraje jejich WN8 roste!Mělo by platit logicky,že vítěz bere vše!Potom by i tyto vykuky hra nutila do útoku!Viděl jsem toho již v této hře opravdu hodně,mohl bych pokračovat a pokračovat,jen nevím zda to má smysl.Myslím ,že je to boj s větrnými mlýny.Naděje ve zlepšení však umírá poslední.

      • Já už na WoT rezignoval úplně. Čas od času pustím na chvíli War Thunder, který mi přijde lepší. Není dokonalý, ale alespoň nemusím řešit HP vs DMG a neférové Tiery.

  • netUSblb

    Už neví jak natáhnout hráče? Z nostalgie si to sem tam spustím a zjistím že je to čím dál tím horší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit