Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zaho
    U wowka jsem si užil spoustu zábavy a jsem opravdu rád, že se mu stále daří.
    Nemáte někdo zprávy o slíbené Vanille? Přijde Vanilla s vydáním datáče?
    • Spades

      Zatím se ví jen to, že klient bude postavený na 8.0.0, ale content a gameplay na 1.12.1.

      Očekává se tedy moderní grafika, ale starý gameplay.

      Release day není.

  • Reeki

    Hlavní devizou datadisku jsou nové rasy, které jsou odvozeny s menšími změnami již ras stávájících, dále zde máme dva pidi-ostrovy co nestojí ani za řeč ,no a hlavně tupý grind přinesen do legionu, zvaný sběr miliard artifact power, byl zde pozměněn na sběr jakého si srdce azerothu, opět ve formě tupého grindu ... Tak když to shrneme, hra nepřináší defakto nic nového s každým dalším datadiskem, je toho méně a méně. Chápu že po tolika letech, již jaksi není moc co vymýšlet, co šlo vykrást z jiných her, bylo již vykradeno, tak teď jen přebarvují kulisy s úctyhodným názvem nový datadisk ... Nejsmutnější je skutečnost, že jim to pořád dost oveček žere, takže se nemusejí vůbec snažit, dělat cokoli nového.  

    • xtron

      Devizou datadisku určitě nejsou ty nové rasy, které jsou spíše jen kosmetické než něco jiného. Devizou jsou naopak obrovské 2 ostrovy (nikoliv pidi), sice každý se 3mi mapami, ale mnohem většími, než jsme zvyklí. Moc pěkný příběh při levelování a fakt mi ten grind nevadil ... ono co je mmo vlastně? nějak se do těch lepších "instancí" musíte aspoň dostat než to mít vše naservírováno - navíc ten grind ve wow je zmáknutý moc dobře oproti vanilla grindu, což bylo učiněné peklo na mnoho měsíců. Jde o zábavu a já se u bety bavil hodně a to jsem si prošel jen 1 mapu, abych si to nezkazil v reálu pak. Hodně se mi líbí, že vrátili původní buffy, tedy mage má zpět arcane intelect a profese konečně vypadají, že by k něčemu mohly být (např. tailor nově udělá bandáže). Ano kritika může být, ale nemyslím si, že by WOW bylo tak šptané. Když se podívám třeba na Guild Wars 2 nebo jiné mmo, tak tam je grind mnohem horší a nudnější (a ano hraju je taky a dost).

    • ales.smutny

      Ahoj, kritika hry je samozřejmě zcela v pořádku, ale ocenil bych, kdybs příště vynechal části, kdy urážíš jiné hráče, které prostě daný titul baví, označováním za "ovce" apod. Jsem si jistý, že jde vyjádřit kritika i bez toho. Díky :)

      • Pro nove hrace ktery to zrovna nainstalovali a nikdy pred tim nehrali muze byt zajimavej kontent nic mene pro mne jakozto hrace co to hral od klasicu tak souhlas s Reekim,Legion byl naprosta pvp katastrofa takze sem to skusil jen cca 4-5 mesicu aktivne a pak se na to vykaslal a co tak se dostavam k info o BATTLE OF AZEROTH tak to nebude niaka zavratna zmena no co uz ....

        • na druhou stranu jsi tu hru hral aktivne 4 mesice a to pominu, ze jsi veteran co to ma prolezle skrz na skrz....to bych bral naopak jako dukaz, ze datadisk byl super 

        • ales.smutny

          To je v pořádku, diskuse jsou tu od toho, aby se o hrách diskutovalo :) Jde mi jen o formu, nechceme tady mít urážení jiných hráčů jen proto, že se jim nějaká hra líbí.

          • Reeki

            Ok příště si dám pozor a jíž bez těchto narážek. 

    • a kdy wow / jakékoliv jiné mmorpg nebylo grind?

      • no právě už by to chtělo jiný koncept než udělat datadisk a rýžovat prachy za statický obsah třeba vytvářet interaktivní světy kdy moderátoři budou reagovat na hráče a přidávat nové věci full time ne jednou za dva roky vydat datač

        • Však se o to snaží hodně vývojářů. Jenže nestačí udělat snabox mmorpg a čekat že se přihrne tolik hráčů jako k WoW, Guild Wars nebo TESO, pokud se ještě hraje. Ty hry mají příběh, historii, kvalitní lore, rasy apod. Guild Wars má living world, mě se celkem libí, i když jsem pozadu, ale zase je potřeba koupit datadisk.

          Navíc co mi u dnešních mmorpg her vadí je přehnaná cena. Všichni nabízí early access, přístup do alphy, předem už prodávají parcely apod. Pokud má mmorpg uspět, tak musí začít pro všechny hráče stejně, bez nějakých bonusů, za normální cenu, i třeba za malý měsíční poplatek. Kdo má zájem hrát hru, kterou už rok přede mnou někdo hrál protože zaplatil o 3000 víc? K mmorpg toto nepatří a podle mě to odrazuje spoustu lidí. Mají vybrat peníze, vydat a uvidí jak se hra bude prodávat. Měl jsem zájem o Crowfall, ale ten vývoj je pomalý jak šnek.

        • radim.zaty

          Ale proč? Dokud jim to bude vydělávat více, než stojí provoz infrastruktury, podpory a vývoje, nemají vůbec žádný důvod cokoliv měnit. On to už teď stejně hraje jen ten, komu ten grind nevadí a jakákoliv změna by ty hráče rozhodila a utekli by.

  • Já to dočetl je po "...věrný Alianci" dál sem fakt neměl sílu 😂

  • TheGGG

    warcraft vždy byl braková podprůměrná fantasy a blizzard nikdy nechtěl/neměl schopnosti to nějak změnit... už úvodní obrázek mluví za vše... cílí se zde hlavně na otylé mom's basement nerdy  bez vkusu, kterým stačí low grade braková zábava s plastovými mečíky a prsatými škaredými elfkami... no a toto je vlastně typické pro všechny hry od blizzardu... není divu že podle nich vznika tolik pééééééééčka

  • MickeyMutant

    K World of Warcraft: Battle for Azeroth jen tolik: Ta fake elfka s peroxidovým přelivem má nalepený falešný obočí a reflexní čočky kryjící původní tuctovej odstín duhovky. A všimněte si, že se ani nezmiňuju o prsních implantátech, protože nejsou na obrázku vidět.

    • Carnage666

      Já sem úplně zapomněl že elfové existujou a takhle přece nevypadají.

      • Jack1947

        BLizzard ale se něčím takovým přeci neřídí 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit