Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Povodne som chcel tento datac ignorovat, ale po 5 rokoch hrania roku abstaku som si povedal .. Preco nie? vsak s mojim tauren warrom mozem krasne v PVP natrhavat tie tucne alicke chlpate jingjang "pozadia" (hrozna cenzura) a ako ma to bude tesit :-)
  • Moc se na tuhle MMORPG těším. Tohle bude zaručeně mmočko roku...
    Počkat...
    Tohle není Guild Wars 2 chat...
    Sorry špatnej chat
  • Pro mě byl nejlepší datadisk Cataclysm. Expení už nebyla/není povinnost ale zábava. Vyexpil jsem si 3 alty na level 85 jen protože mě to bavilo a pak s nima skoro nic nedělal. Heroicy byli konečně výzva. V Guildě jsem měl jako první skoro celý fialový equip ,ale stejně jsem chodil asi 5 heroiců denně ,protože mě to bavilo a nebylo to zrovna nejjednoduší. A z raidů jsem měl smíšené pocity. Na jednu stranu se mi strašně líbilo ,že byli hned ze startu 3 instance. Ale to že už nebyl rozdíl mezi 10 man a 25 man mě moc nepotěšilo.
    Před Firelands jsem si dal přestávku od WoW asi na rok a když jsem se vrátil na dragon soul , tak jsem byl zklamanej. Heroicy se chodily/chodí farmit i v zeleném equipu. Blizzard zřejmě podlehl nátlaku a zjednodušil je. A když jsem zjistil jak je jednoduchý dragon soul přes raidfinder tak mi to sebralo chuť hrát. V guildě mě zatím do normálních raidů nechtěli brát protože jsem měl slabý equip. A farmit Justice pointy v těch lehkých heroicých se mě nechtělo a dragon soul přes raid finder byl ubohost. tak jsem si další měsíc nezaplatil.
    Každopádně na pandy se těším ,hlavně na nový systém talentů a na instance kde půjde vypnout gear. *4*
  • I ja som bol jeden z tych, ktory sa nechal osklbat a vzal si Annual Pass. V novembri 2011 Blizzard vedel, ze po patchi 4.3 uz nic nebude a caka nas rok bez contentu. Ale je to moja chyba, a keby ma hra Diablo 3 bavila, bola by situacia ina, ale D3 som vymazal po 2 dnoch, jednoducho ma taky zaner nebavi. Ale o inom som chcel napisat. Podla toho co sa pise na forach a odpovedi od lead designerov, tak Blizzard je strasne happy s tym co urobil v Cataclysm a hlavne v 4.3, t.j. ako je hra teraz orientovana na casual hracov a vsetko, cely design hry je pre casual robeny. V porovnani s TBC je hra prekopana od zakladu, kazdy aspekt hry opustil filozofiu z vanilly či z TBC. V datadisku Lich King bol tam určity balans medzi hardcore, normal a casual. Od patchu 4.3 je vsak vsetko orientovane na casual. A podla toho co hovoria v Blizzardu, takto sa hra bude uberat a dokonca intenzita tejto filozofie bude pokracovat a prehlbovat v Mist of Pandaria. Pre mna ako raidera je najviac podstatny pve raiding a progress. Viac krat bolo spomenute, ze design z TBC ci z LK je mrtvy, odteraz sa bude robit progress path ako je to v 4.3. Novy dungeon, o 2 mesiace nerf pre hardcore gulidy, o 4 mesiace brutalny nerf pre average guildy, aby kazdy mohol zabit posledneho bossa. Raiduje sa iba aktualny tier, predchadzajuce tier raidy sa uz nebudu raidovat, lebo kazdy to overgearuje a nie je dovod tam chodit, kazdy dostane zadarmo novy gear v Looking for raid. Cize buducnost je to mna otrasna, z wowka urobili hru typu Call of Duty ked sa nalogujes, v puge das bosa a odlogujes sa s pocitom, aky si frajer. Server komunity su v podstate dead, classy su tak homogenne, ze kazdy class dokaze v podstate to iste, z hry sa uplne vytratil ten pocit epického dobrodružstva, keď je hra super ľahká, stratí sa aj motivácia to hrať. Ja nad wow lamem palicu, annual pass mi konci o 4 mesiace, a z toho co viem ako sa to bude dalej uberat, nevidim dovod pokracovat.
    • Zerathus
      Tak to je major kec.Sám blizzard v bluepostech psal že se jim povedl transmogrification skazili všechno ostatní.
      • Naopak. Looking for raid je pre nich super utilita. Uznavaju, ze tam boli problemy, ale takouto cestou chcu robit MoP. Na forach ludia prosia o TBC progress patch, blue posty hovoria o tom, ze to je uz zastarany model, idu cestou ako teraz. Novy dungeon s LFR a nerfy normal aj heroic verzii, aby si kazdy zahral.
        • Shania
          LFR je samozdrejme uspesny, umoznilo tem co by se nikdy do raidu nedostali, nebo nemaji cas, ci jine duvody si zahrat (coz je 90% hracu hry). Co je na tom spatneho? Ti co chteji raidovat nejak vic, tak maji normalni a HC mody. V Mist co se dungeonu tyka, tak heroic je defakto normalni 90L dungeon, necekej zadnou velkou obtiznost, protoze ti co chteji vyzvu, tak maji chalenge dungeony, kde ti lepsi vybaveni nepomuze. Ja osobne uz do zadne raid grupy nevstoupim, oodmitam tomu obetovat ten cas co si to vyzaduje a pro me je LFR naprosto idelani reseni.

          Zacatek cata byl pro mnoho lidi naprosto sileny, heroiky byli dost obtizne a pokud nekdo chtel chodit pres lfg, tak nemel sanci. Prave obtiznost raidu a dungeonu muze za nejvetsi odliv hracu z WOW, at uz to tu hateri chteji slyset nebo ne, je to proste fakt.
          • LFR problém samozrejme nie je. Problémom sú neustále nerfy heroic raid dungeonov. LFR a normal raid zone by mala byť ľahšia alternatíva, aby každý kto chce raidovať mohol, ale pre hráčov, ktorý berú raiding ako jedinú náplň hry, je tam jedine heroic raid content, a neustále nerfy Heroic raidov im berú aj poslednú možnosť. Blizzard nech robí čo chce, nemá rozumnú obhajobu prečo nerfuje heroic raidy. Hard core hráči ale aj casual hráči, tí ktorých je dosť a raidujú v 10 m guildách, nemajú šancu vyskúšať si heroic raid content kvôli neustálym nerfom.
            Uznaj, 30% nerf v heroic raide je overkill.
            • Jasné, že viem, že sa to dá vypnúť. Problém nie je to, že je to potom ťažké, aj Sunvell Plateau bol ťažký a tam ti nikto nedal pomocnú ruku, buď si to dal alebo nedal. Btw, čo je zlé na tom, že pár 100 guild to dá, zvyšok nedá. Každý to dal na normal, hardcore by malo byť niečo ťažké, aspoň pre mňa, a vôbec nemám problém priznať si, že na to nemáme.
              Ten buff sa dá vypnúť, ale v 25 m guilde, kde je rooster 33 hráčov, polovici chce vypnúť, polovica nechce vypnúť, officieri sa nevedia rozhodnúť a zatiaľ im ostatné guildy, ktoré sú menej dobré, utekajú a predbiehajú na wowprogress.com. Je to aj závod a v 25 m guilde každý chce niečo iné. V hardcore guilde to je ľahko manažovať, nie však v semi-hardcore-serious či ako to nazvať guilde.
            • Přesně tak, jak píše níže Shania. Buff se dá vypnout, ale potom je to neskutečně těžké, to je wipe na wipe. Orientuji se sice na pvp, ale s guildou se snažím raidy jednou týdně chodit, takže vím, že o vypnutí buffu se pouze žertuje a pořád se čeká, až budou mít všichni pořádnej gear a budou znát perfektně taktiku, jelikož lidé od nás mají pořád v živé paměti ty masakry, když to vyšlo a nebyl buff.
            • Shania
              A vis o tom, ze ten 30% buf se da vypnout? Ale malo kdo to udela, protoze to bez bufu nedaji. Navíc to narusta po 5% posledních par mesicu. Nevim o lepsim sytemu jak tohle provest, pamatuju si, ze kdyz jsme trenovali HC Artase, tak jsme byl radi za kazdych 5% a ani s tihle bufem to vetsina gild nebyla schoplna dat.

              Nez nerfly Ragnarose, tak byl na nekolik mesicu konecna pro podsatnou cast HC guild. To stejny HC spine.
  • no predpokaldam ze po pandim paskvilu prijde F2P
    • WoWko nestojí na haterech z diskuzí na games.cz. Klidně je možnej masivní příliv asijskejch hráčů.
  • Pandy uz v zari !!! a tak zde mame posledni hrebik do rakve teto slataniny, ktera s warcraftem uz nema nic spolecneho.

    To zase budou Ellendway, Plisken a spol onan*vat ...
    • Pandy byli i ve warcraftu 3 a zminka o jejich zemi v příbehu je uz od pocatku, naopak se tento datadisk opet k warcraftu vraci
      • heh se musim smat az me tecou slzy do oci. Si zjisti jak pandy vznikly. Jako darek jednoho kreslire sve dcerce na vanoce. Pak to tam nejako zakomponovali. Pokud vim tak W3 je proste valka lidi a orcu. Jedine tehdy se muze vratit ke svym korenum. Ale ty budes asi ta mladsi generace co W2 popr W1 ani na obrazku nevidela.
        • Shania
          A jak asi vznikly ostatní artworky pro jiné rasy experte, všechno je to fantazie Didiera, Metzena a ostatních umělců, si tam můžou dát cokoliv co je napadne, je to jejich svět a pandy do WOW jdou napasaovat uplně vklidu. A to ze jsou inspirovane cinskou architekturou? No boze, ve WOW uz mame Vikingy, Azteky, Egypt, stredovekou Evropu, Indiany, Steam punk a spousty dalsich.
          • Přesně, a doufám že to bude naopak skvělý datadisk, co se týče pandarenů. už jen proto, že Samwise je miluje a určitě by z nich neudělal něco trapného. Alespoň já mu/tomu věřím *5*
        • oprava ne W3 ale W. *9*
  • Tyhle diskuse jsou odpadem games.cz a zařadily se mezi diskuse o CoD a trollovy výlevy u Skyrimu. Tleskám místním jedincům, co k utrpení nás dalších mají volební právo.
  • Konečně diskuze kde nepřidávají komenty vydrbaní nerdové s gymplu a nehádají se kdo má větší meč síly Jazz rulez ( a tím myslím hlavně hudební směr *1* ) *14*
  • Po sklamani z Diabla 3 uz nedam Blizzardu ani korunu *16*
  • Zerathus
    Nevím nechci se zastávat WoWka protože bych byl brutálně utrollován ale novinek co přináší MoP není málo a určitě vy kteří jste to ještě nehráli nemusíte psát že pandy jsou pro malí děcka a že to bude totalní kokoti*a.Počkejte až to vyjde a jestli pul roku po tom nepadnou subscribery tak to znamená že to fail není *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit