Přejít na výpis diskuzí
World of Warplanes představuje těžké stíhací letouny
9.5.2012 | Aleš Smutný
21 příspěvků
-
docela se tesim, ale bylo by lepsi kdyby uz to bylo alespon v bete... vim jak dlouho trvala beta na WoT, a to jeste ted delaji docela velke zasahy ;-) tusite, jestli nekdy nekde rozbehali ty lode? nasel jsem jen http://www.worldofbattleships.com/, ale tam nejsou zadne detaily..
-
-
WoBS ještě k vidění nikde nebyly. A hádám, že ještě nějaký pátek ani nebudou. Očekával bych odhalení spíš až příští rok, třeba až se WoWP dostane do bety.
-
-
Jako jeden z mála mám to štěstí a byl jsme vybrán do alphy a jediné, co fakt musím říct, že Wargaming neumí dělat trailery, protože hra v reálném gameplayi vypadá, hraje se a působí prostě mnohem líp, než jak to vypadá v tomto traileru...a taky, že každý druhý alpha tester je Čech :D
-
Tí ktorí by chceli mat tanky lode a lietadlá spolu tak sa to nedá. Autori už rozmýšľali žeby to spojili ale je tu jeden faktor: Mapa 1x1km je dobrá pre tanky ale malá pre lietadla alebo 30x30km je veľká zas pre tanky a kým ste zabili niekoho trvalo by to dlho. Skôr by som povedal že by sa dalo spojiť lietadla a lode, čo by už celkom aj šlo ;)
-
-
A je za problem jeden ten 1x1 km ctverec nechat jen tankum a zbytek letadlum? V BF3 maji letadla a vrtulniky tady vetsi pusobiste nez jen na samotne mape a funguje to
-
Tak nemohlo by to být 8x8 tanků, 8x8 letadel a 8x8 lodí, ale tanků klidně stovka, letadel 20-30, lodí taky tak 20 a byla by spousta srandy :D Jen bych chtěl vidět ten server na kterém by se to všechno hýbalo plynule *1*
Ale na lodě se hodně těším, zní to trochu jak Battlestations Midway, které mě dost bavily.
-
-
A za 60 Euro bude F-16tka ? *15*
-
-
Překvapivě ne. Hry od Wargaming.net to takhle nemají (WoT). Premium vozidla za která se platí Goldy zpravidla nejsou nijak OP, ale vydělávají fakt hodně herních kreditů (několikanásobně víc než normální).
-
-
Uz se tesim jak tam tema Saberama z Korejsky valky budou masit Me-262ky.... nn uz na to tem klukum ruskejm neskocim.
-
Misto toho, aby udelali jednu hru poradne, tak radeji zacnou delat letadla a to maj v rukavu jeste lode no to me pos*r. Takze tady budeme mit 3 zkur*** hry
Koukal jsem u kamose jelikoz byl vybran do bety na slavny WoP a horsi zverstvo v ovladani letadla udelat nemohli opravdu skvela prace :-)))) zlaty L2 -
-
WORLD of PLANES je jiná hra od war thunder
to očem se tu mluví je WORLD OF WarPlanes -
-
Aha tak to jsem se nejak popletl, dik za srozumenou :)
-
-
-
Já bych spíš chtěl ten zkurf. alpha key . 3x sem se regnul jak na WOT tak WoWarplanes a stejně hov..... , a pokud někdo přijde a řekne že jsem blbě odpověděl na otázky , tak rovnou posílám do prd*le a jen doplním nejsem ty !!
brácha kterej v životě neodlítal ani jeden leteckej simulátor ho měl hned , já zas mám hov*o. Napište těm vývojářů ať vám daj 10klíčů a jedem mě hned pošlete a ty ostatní dejte někam do soutěže to je fuk ,ale Já chcu klíč na WARPLANES PLS *8* -
-
Heč heč, já jsem dostal pozvánku do alfy dneska, krásných a "kulatých" 77 (čtete správně - SEDUMDESÁTSEDUM) dní od přihlášení. Byl jsem z toho tak vedle štěstím, až jsem pozvánku hodil do koše! Díky EVE nemám naštěstí čas testovat nějakou nedodělanou pitomou grindovačku s letadýlkama a totálně zpraseným ovládáním.
-
-
No a ja to mam zas na emailu, kde mam asi milion zprav takze ani nevim jestli mi to doslo(a nevymazal jsem to)nebo ne..nevite jestli se to neda poslat nejak znova?
-
-
Možná že podobné reakce jsou důvod, proč tam nejsi :)
-
-
:-) kéž by to tak bylo :-) aspoň bych si za to mohl sám ,ale tady fakt nevíš kdo zatím stojí , jestli mají nějakýho bota na rozdělování klíčů , jako že v tomhle městě je jich už 20 tak to tady už nikdo nedostane atd.....
-
-
Nejsem si jistý, ale myslím, že klíče posílají na fáze podle toho kdy sis o něj řekl, já už ho mám pár týdnů. Hrál sem ale jen pár her, celkem o ničem podle mě.
-
-
-
-
Ovladanie tych lietadiel je upny des, tyzden stavite nad nastavovanim a stejne sa nedopracujete k niecomu rozumnemu. Vymyslaju koleso.
-
Já bych chtěl ve hře jakýkoliv mód s draky, co byly na obrázcích na apríla.
-
-
ale jedine kdyz budou litat pozpatku
-