Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • docela se tesim, ale bylo by lepsi kdyby uz to bylo alespon v bete... vim jak dlouho trvala beta na WoT, a to jeste ted delaji docela velke zasahy ;-) tusite, jestli nekdy nekde rozbehali ty lode? nasel jsem jen http://www.worldofbattleships.com/, ale tam nejsou zadne detaily..
    • rancor1223
      WoBS ještě k vidění nikde nebyly. A hádám, že ještě nějaký pátek ani nebudou. Očekával bych odhalení spíš až příští rok, třeba až se WoWP dostane do bety.
  • Jako jeden z mála mám to štěstí a byl jsme vybrán do alphy a jediné, co fakt musím říct, že Wargaming neumí dělat trailery, protože hra v reálném gameplayi vypadá, hraje se a působí prostě mnohem líp, než jak to vypadá v tomto traileru...a taky, že každý druhý alpha tester je Čech :D
  • Tí ktorí by chceli mat tanky lode a lietadlá spolu tak sa to nedá. Autori už rozmýšľali žeby to spojili ale je tu jeden faktor: Mapa 1x1km je dobrá pre tanky ale malá pre lietadla alebo 30x30km je veľká zas pre tanky a kým ste zabili niekoho trvalo by to dlho. Skôr by som povedal že by sa dalo spojiť lietadla a lode, čo by už celkom aj šlo ;)
    • A je za problem jeden ten 1x1 km ctverec nechat jen tankum a zbytek letadlum? V BF3 maji letadla a vrtulniky tady vetsi pusobiste nez jen na samotne mape a funguje to
    • rancor1223
      Tak nemohlo by to být 8x8 tanků, 8x8 letadel a 8x8 lodí, ale tanků klidně stovka, letadel 20-30, lodí taky tak 20 a byla by spousta srandy :D Jen bych chtěl vidět ten server na kterém by se to všechno hýbalo plynule *1*

Ale na lodě se hodně těším, zní to trochu jak Battlestations Midway, které mě dost bavily.
  • A za 60 Euro bude F-16tka ? *15*
    • rancor1223
      Překvapivě ne. Hry od Wargaming.net to takhle nemají (WoT). Premium vozidla za která se platí Goldy zpravidla nejsou nijak OP, ale vydělávají fakt hodně herních kreditů (několikanásobně víc než normální).
  • Uz se tesim jak tam tema Saberama z Korejsky valky budou masit Me-262ky.... nn uz na to tem klukum ruskejm neskocim.
  • Misto toho, aby udelali jednu hru poradne, tak radeji zacnou delat letadla a to maj v rukavu jeste lode no to me pos*r. Takze tady budeme mit 3 zkur*** hry

Koukal jsem u kamose jelikoz byl vybran do bety na slavny WoP a horsi zverstvo v ovladani letadla udelat nemohli opravdu skvela prace :-)))) zlaty L2
    • WORLD of PLANES je jiná hra od war thunder

to očem se tu mluví je WORLD OF WarPlanes
      • Aha tak to jsem se nejak popletl, dik za srozumenou :)
  • Já bych spíš chtěl ten zkurf. alpha key . 3x sem se regnul jak na WOT tak WoWarplanes a stejně hov..... , a pokud někdo přijde a řekne že jsem blbě odpověděl na otázky , tak rovnou posílám do prd*le a jen doplním nejsem ty !!

brácha kterej v životě neodlítal ani jeden leteckej simulátor ho měl hned , já zas mám hov*o. Napište těm vývojářů ať vám daj 10klíčů a jedem mě hned pošlete a ty ostatní dejte někam do soutěže to je fuk ,ale Já chcu klíč na WARPLANES PLS *8*
    • Heč heč, já jsem dostal pozvánku do alfy dneska, krásných a "kulatých" 77 (čtete správně - SEDUMDESÁTSEDUM) dní od přihlášení. Byl jsem z toho tak vedle štěstím, až jsem pozvánku hodil do koše! Díky EVE nemám naštěstí čas testovat nějakou nedodělanou pitomou grindovačku s letadýlkama a totálně zpraseným ovládáním.
      • No a ja to mam zas na emailu, kde mam asi milion zprav takze ani nevim jestli mi to doslo(a nevymazal jsem to)nebo ne..nevite jestli se to neda poslat nejak znova?
    • Možná že podobné reakce jsou důvod, proč tam nejsi :)
      • :-) kéž by to tak bylo :-) aspoň bych si za to mohl sám ,ale tady fakt nevíš kdo zatím stojí , jestli mají nějakýho bota na rozdělování klíčů , jako že v tomhle městě je jich už 20 tak to tady už nikdo nedostane atd.....
        • Nejsem si jistý, ale myslím, že klíče posílají na fáze podle toho kdy sis o něj řekl, já už ho mám pár týdnů. Hrál sem ale jen pár her, celkem o ničem podle mě.
  • Ovladanie tych lietadiel je upny des, tyzden stavite nad nastavovanim a stejne sa nedopracujete k niecomu rozumnemu. Vymyslaju koleso.
  • Cosi
    Já bych chtěl ve hře jakýkoliv mód s draky, co byly na obrázcích na apríla.
    • ale jedine kdyz budou litat pozpatku

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit