Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co to tady kecáte za p***** Navy field prý lepší než world of battleship???? xD xD Navy field je na urovni browserhry xD xD. A k těm bugum v W.O.T nebude to tvojim připojením ??? xD xD *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • No každopádně World of Battle ships s konečnou platností zavraždí NavyField.
  • no jestli tam bude fungovat stejně debilní matchmaking a zabugovanost jako v wot tak at si to strčej D.O.P.R.D.E.L.E. *11* *11*
  • To si dělají srandu... ještě ani nedokončili WOT , ani z 15% toho co slibovali a už chtějí dělat něco nového ... to je výsměch
    • Na WOT neustále pracuje jeden a ten samej tým, kterej na něm pracoval od počátku (možná o pár lidí míň), updaty ale pořád chodí a s větší rychlostí. CCa jeden update na měsíc. Letadla mě nějak nelákají a zůstanu u WOT :)
      • Nj, jenze na WoT spravujou bugy rychlosti 1 za rok, patche obsahujou novy (zabugovany) mapy a novy (nevyvazeny) tanky, nic vic. Doted nebyli schopni (za rok verejnyho provozu) doresit balanc, stale nefunguje spotting, stale neexistuje nic jinyho nez nahodna bitka, ve vetsich grupach se prakticky nehraje a zadny jiny rezim hra nenabizi, klany jsou v bete a prakticky to nefunguje, protoze to opet vyzaduje pouze a vyhradne maximalni tanky, s nicim mensim se toho neda ucastnit ...
        Uz si zive predstavuju ty letadylka na mape 100x100m, kdyz pro WoT nejsou schopni udelat mapy odpovidajici palebnym moznostem tanku, tak misto toho musej dat kanonum presnost vrhu stredovekym prakem.

Naslibovano toho maji timhle tempem na 100let dopredu.

BTW: Uz se teste, az se 30m pred vami znicehoz nice obevi mesoun ... (do ty doby byl a mrakem a proste ste ho "nemohli" videt - to ze tam zadnej mrak neni, je detail - WoT funguje totiz presne takto, casto tank uvidite az kdyz do nej narazite a to presto, ze po vas strili).
  • zajimalo by me zda se ma jednat o tanky typu LT-38 (Pz.Kpfw-38(t) v WoT) ktere zkonfiskovalo a vyuzivalo nemecko na pocatku valky a nebo se ma jednat o ruske tanky (napr. T-34/85) s CS posadkou na vychodni fronte?
  • A mas BF3 :D
    • sk1 a Xorxox
  • pak to vsechno pospojuji do jedne hry a to bude masakr
    • No WOT se mi líbí hodně - natolik že jsem opustil plánovaný nákup Battlefieldu 2 .
      Sice letadla a lodě zní dobře , ale publikum je +- jedno . Takže se obávám , že o hráče se tyhle hry budou spíš přetahovat .
      No a slednocení těchhle her do jednoho prostředí .... kromě problémů s hratelností se dost obávám , aby to nedopadlo jako s Destroyer Commandem a Silent Hunterem 2 :/
    • Tak to by bylo opravdu brutalni .... jeste by tam mohli pribit AI pesaci a tymy rozdeleny podle stran a byla by to valka jako tram ...
  • Way to go!
  • No tak já už se těšim :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit