Přejít na výpis diskuzí
WoWfan nabízí velký přehled informací o Mists of Pandaria
10.9.2012 | Redakce Games.cz
37 příspěvků
-
fuck that shit!
-
@PS3Hrac --> @Tanos (sakra s tím!)
Hmm zní to zajímavě... taky se mi nový systém z pohledu estetiky nějak moc nezalíbil.. ale tento koment celkem propleskává můj obličej, že je něco špatně a měl bych se na něj podívat pořádně. díky , člověče!! *3* -
Jsem fanouškem WoW ale když jsem viděl talenty na tento datadisk tak jsem se podíval jestli tohle není stránka o hře World for Kids ale fakt to byl World of Warcraft Pandy mi sice nepřipadají dětské spíše se mi líbí ale ta jednoduchost už se z toho stává další obyčejné MMORPG a ne hra u které prosedíte 12 hodin denně *15* prostě tohle není WoW pro mě *7*
-
-
musim souhlasit s thanosem .... volba u talentu je sice zalostna, ale doted meli stejne vsichni ty same talenty, protoze proste neco davalo vice dps, lepsi heal, nez zbytek a tak to blizzard udelal vsem hracum stejne. ty "nove" volitelne talenty opravdu delaji aspon nejaky rozdil v tom jak se hraje, nebo ti lepe umozni se prizpusobit tomu co te ceka
-
Hh, vyzkoušej šamana. :D Pro dětičky byly talenty, který si každý udělal stejně, a pár CD. Teď je tolik utility spellů, že musíš přemýšlet, kdy co použiješ. Není to tak lehký, jak to vypadá, hraje se to jenom trochu jinak, což podle mě není u tak starýho rpg špatná věc. Pryč jsou resisty, všechno bolí, tzn. musíš přemýšlet a poctivě se uhýbat. Po dvou týdnech nových talentů si zvykám a docela se mi ten systém líbí. Samozřejmě, staromilec bude staromilec, ale takovým lidem se holt nikdo nikdy nezavděčí. :)
-
-
Nevim co hrajes ty,ale ja ve hre vidim obrovske zjednoduseni, pises ze vsichni meli jeden okopirovany strom ? Ano ted maji vsichni stom jiz nalinkovany ve hre a vubec nemusis premyslet co kde dat. Ach ano nove talenty pises ... no polovina tech talentu je na PvP a na PvE jich opravdu mnoho neni, ono se ted da tocit dps i bez talentu takovy je dnesni ¨stav hry, ulehceni hry je videt obrovskym zpusobem, nehlede na fakt, ze dnesni rotace u vetsiny povolani je cca 3-5 talcitek max. vetsinou 3.
-
-
Warlock. Jaký je rozdíl mezi předdefinovaným stromem z theorycraftu a od blizzu? Já žádný nevidím, o ten druhý se jen nemusíš tolik starat. Pokud jde o talenty, tak dokud nevyzkoušíš raid, nepochopíš jejich sílu. Je to fakt dělaný tak, abys před každým bossem uvažoval, že se ti hodí spíš tenhle (příklad za všechny: Grimoire of Sacrifice (tier 5 lock)....normálně ho nemám, protože mám rád silnější (a hezčí) pety, ale před Alysrazorem si ho házím, protože lítám nahoře, kam pet nemůže (s čímž jsem míval problém), tak ho radši obětuju za 30% damage (kterou on by dole stejně neudělal)). Lidi si pořád přehazují talenty, protože některé se ti hodí víc, některé míň, je to podle fightu či podle toho, jak jsi líný. Nebaví tě hlídat si cooldown? Nevadí, hodíš si passivku (př. třeba redukce damage: celou dobu 10% nebo na CD 40%). Jsi profík a zvládáš 40 tlačítek? No tak šup tam s číslem 41. A pokud jde o 3-5 tlačítek, tak taková byla skoro každá classa. Affli warlock byl považovanej za jednoho z nejtěžších, ale vpravdě ti stačily tlačítka 2 ( když jsi naházel všech 5 dotek). S ostatními classami to nebylo jinak. Potud se nic nezměnilo, jen je víc kouzel, u kterých musíš přemýšlet. (třeba ten šaman, jehož totemy mají teď cooldowny (všechny) a je třeba je zapínat správně). A vyčítat talentům, že jich je půlka PvP, to není fér vůči PvP hráčům. ;-)
-
3 tlačítka mozna v pve, v pvp klidne i 30 tlacitek, z toho hodne maker
-
-
tak jiste hrat poradne na urovni pvp bylo vzdy s makrama
-
-
-
-
-
nejlepsi nejuspesnjes hra v histotii lidstva , ze si nerdi masti na gw dva a nechapou zeto obsahove wow nesaha ani po otniky.
wow vyzaduje skill a mozek coz moc lidi a proto se vzdy nahde skupinka mastnych nerdu co idu hrat swtor a gw dva . -
-
LOL Rytmus zabil :D... hral jsem wow jako vanilla + bc v ty dobe to opravdu vyzadovalo trochu rozumu a hrani byla zabava... ted je to pro deti co chteji utracet horentni sumy za pandicky :D... nedavno si kamos zpocital ze za wow utratil uz skoro 40k korunek coz je pekna zlodejina... GW2 FTW a BTW: obsahove mi prijde wowko ubohy -> Warcraft jako takovej je super, ale wow absolutne postradalo zapletku a obsahove bylo nudny az hanba... naopak GW2 ma pribehovou storyline velice atraktivni (hlavne asurky) :D. Tak tu nepis blbosti Řiťmusi
-
-
40k, pokud nekupuješ hlouposti, vyjde na 8 let hraní+originální+4 datadisky (počítám i pandy). Kolik jsi za 8 let projedl, kolik jsi za 8 let utratil za oblečení, kolik jsi za 8 let utratil za hry, kolik jsi za 8 let zaplatil za hromadnou dopravu, kolik jsi za 8 let prochlastal? Trochu ti uniká měřítko, chlape. A pokud jde o příběh, tak po 30 levelech za asury mi nepřijde příběh o ukradeném vynálezu a vraždách pro slávu nijak epesní. Jen se to nemusí platit a je to nový, toť vše, stejně jako si dneska každý rád rýpne do WoW, protože je to zrovna v módě, protože tématem je čína a jejich národní zvíře. Mimochodem, jak můžeš soudit příběh, když jsi naposledy hrál 5 let zpátky? Copak vám lidem nedochází, že podívat se na intro opravdu nestačí? že je třeba si i pročíst questy (tohle dneska dělá opravdu málokdo)? Pro mě je tohle reakce fanboye na reakci fanboye. Not fun at all.
EDIT: Rytmusova reakce byla taky hloupá, jen pro upřesnění.
-
-
Je vážně intelektuálním vrcholem porovnávat mnoho let staré MMORPG s 10 miliony hráči a MMORPG staré sotva měsíc se zlomkem hráčů, co má WoW.
To víš, my hráči GW jsme hlupáci a raději tedy hrajeme jen to GW2. Na WoW si my netroufáme. Však z tvého a mého příspěvku je jasně vidět tvá schopnost používat mozek a má skoro bych řekl tupost a omezenost, která mě bohužel tlačí do hraní GW2. Jo, kéž bych byl takový jako ty a měl takový mozek na hraní WoW. Kéž by... *1* -
-
Mě by hlavně zajímalo, co jsem, když hraju obojí. :D
-
-
Jo sem na tom stejně a navíc mě obě hry bavěj asi tak stejně. N akaždé se mi líbý něco jiného, tak v tom případě sem asi nějakej hybrid nebo co. *1*
-
-
-
nic netrva vecne, wow sa uz davno znicilo,...
skill a mozek :DDD si robis srandu ?? aky skill ? taky ze mas o tolko a tolko viac resilky, o tolko % viac dodge a parry ? gw2, vyzaduje skill, kde sa uhybas sam, a kde je cele pvp statovo vyrovnane :DD
trolrolol. -
-
resilience maji všichni stejne
-
-
P.S.
ale nejdriv si ji musíš nafarmit/zasloužit pochopitelne *4*
-
-
-
-
Neni 15.9. spise sobota nez patek?
-
Pandy jsou OUT, já si počkám na smurfy! *5*
http://guestofaguest.com/wp-content/uploads/2010/03/smurfs3.jpg -
-
Tak to si zatím můžeš jít zahrát za Asuru *2*
-
-
Cekam az v diskuzi vylezou ze zeme na svetlo vsichni GW2 hateri
-
-
Já čekám až vylezou všichni GW2 fanboyi. *4*
-
-
Moc jich nebude, protože kdo má čas, paří.
-
-
Podla tvojho prispevku usudzujem, ze si wow hrac, ale nechapem naco tu potom spominas gw2... a ze kto je hater...
-
-
tak som to zle precital, myslel som si ze myslis wow haterov, a hracov gw2, ktory vsade osocuju mop, to ale nemeni na veci :P
-
-
-
WOW, starej dobrej ohratej WoW
-
Ačkoli nebudu součástí toho velkého šílenství, které vypukne okolo 25. září, tak si alespoň rád přečtu něco o tomto datadisku. Přeci jen mě zajímá pár informací, co vedlo vývojáře a proč k tomuto kroku. Na první pohled se mi Pandarie líbí, to jako hráč GW2 musím uznat.
-
-
mne sa tiez paci par veci v MoP, keby nebolo GW2 tak idem do mop jednoznacne.
Len sa mi nepacia te pandy v tom a tak, nemam rad cinu a toto je jasny prieraz do ciny... ak by bol datac o temnom badass bossovi tak to je pecka, ale tak treba uznat ze to nieje to co bejvavalo :P mop by som si rad vyskual, ale popri gw2, a warz, to bude asi nerealne :P -
-
A zrovna starověká Čína je jedna z nejzajímavějších kultur na světě...já jsem moc rád, že ve Wowku (i když ho už dlouho nehraji) přibude civilizace vycházející z pradávné Číny. Já miluji filmy jako třeba Tygr a Drak, Klan létajících dýk, Hrdina, The Forbidden Kingdom, atd. Prostě Mists of Pandaria je jeden z malá datadisků, který si musím zkusit (Cataclysm už u mě neměl šanci po celkem nepovedeném WotLK)...
-
-
Jo, napadá mě... najdi si Age of Wulin/Age of Wushu. Brzo vyjde i v EU a US.
Nějaký videa z čínské verze:
http://www.youtube.com/user/aowfan -
Ten datadisk bude mít s Čínou asi tolik společného jako Babica s kuchařem.
-
-
Dafuq i just read... staci sa mi pozriet na tie obrazky budov a vidim ze je to cista cina, vsetko ligotave ako obchod swarovsky a povesane lampionmi... a ked ti tie budovy nepripominaju cinu, tak sa pouc geografiu...
http://tinyurl.com/9kbl4ea
http://www.historylink101.net/china-images/china-3-42a.jpg
a pls, nehovor ze hra neprebija cinsky trh... http://www.gamespot.com/news/mists-of-pandaria-approved-for-china-6394709 -
-
@Lynch: náhodou, WF, to je fakt skvělej záhyb to Hitlerovskýho okulistismu! *3* *14* *14*
-
Z WoW se o cine dozvis tolik, jako z wolfensteina o druhy svetovy.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dD-fqvK0fa0
-
-
-
Právě proto si to alespoň přečtu, když si s tím někdo dal práci. Jelikož jsem "zaneprázdněn" jinou hrou, tak si to nebudu moci zkusit sám. A opravdu by mě zajímalo zhodnocení důvodu, proč zrovna Pandaria...věřím, byla kolem toho diskuze na dlouhé večery napříč všemi herními servery.
-
-