Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ľudkovia, nič proti.. stotožňujem sa s vašim názorom no ruku na srdce. ..
    Ide o jednu dôležitú a podstatnú vec a tou je: KEBY NEBOLO WRC /to je jedno či '10 alebo '11/, BOLA BY INÁ ALTERNATÍVA??? Nepoznám žiadnu .. DIRT mi príde ako Need For Speed .. proste pre deti nech sa zabavia na návšteve .. Ja som rád, že je ASPOŇ niečo, kde sa môžme zabaviť na autách od SK.B až po súčasnosť .. ;o) Grafika - se*iem na ňu .. Ide o hratelnosť a fyziku .. RBR nie je graficky vyspelá, no v dobe jej vzniku nemala konkurenciu vo fyzike .. Podľa mňa ju nemá ani teraz .. ;o)
  • rbr forever *14*
  • Zajímalo by mě, kterých "padesát týmů z aktuální sezóny WRC 2012" tam chcou představit...
  • Oba 2 díly nebyly sice žádný zázrak,ale můžeme být rádi,že někdo vůbec zkouší dělat hry s WRC licencí.Třeba ted´ překvapí a bude to fajn hra.
  • Já chci Richard Burns Rally 2....http://www.youtube.com/watch?v=HOAmlobgckk
    • Mechwarrior_bw
      nj asi RBR2 nebude ale chcelo by to niečo podobné skĺbiť s traťami ako z rch2000, pekné, úzké a náročné trate vznikli aj do rbr1 :)
      http://goo.gl/iQ3DT
      http://goo.gl/KIa0O

      i keď to čo ma štvalo na rbr je hrozne "vyblitá" grafika s ktorou som sa nedokázal stotožniť a krátké trate. Naozaj by to chcelo pokračovanie na súčasnej technologickej úrovni. A myslím, že by sa to zaplatilo aj ked cielová skupina je naozaj malá.
    • JJ, stará láska nerezaví, až dojdu z práce jdu si to nainstalovat. Jedna z mála her, kde kloudně funguje Skandinávský švih:)
  • Komentáře pod jakoukoliv WRC hrou dnešní doby jsou tak odhadnutelné... :))
  • Krtecek-GT
    Proč se zabývají grafikou? GTR2 taky nemá nic moc grafiku ale rád si ji zahraju.. Ať radši řeší důležitější věci, které zvednou hratelnost. Letos Dirt bude mít k WRC hodně daleko takže konkurence je mizivá, takže do třetice už by to mohlo vyjít??
  • mira.juricek
    nasr*t na částicové efekty... kdyz to ma fyziku ze ktery by se Newton posral
  • Wyder
    Asi budem muset pockat na to, nez se nekdo chytne za nos a proda licenci treba codies...
    • Jen to ne. V podání codies by to bylo plný šedesátisekundovejch erzet, prskavek a otravnejch keců Kena Blocka či Travise Pastrany.

      WRC od Milestone nejsou špatný. Začátek maj trochu slabší, ale jak se člověk dostane k pozdějším autům a závodům, tak se z toho stává poměrně zábavná hra. Příjemně dlouhý erzety, velmi povedenej systém limitovanýho opravování vozu mezi závody, ani ten jízdní model není zdaleka tak špatnej, jak se traduje v diskuzích.

      To grafický zpracování ovšem působí dost blbě. V případě aut ani ne, jejich modely jsou na vysoký úrovni. Ale ty tratě jsou hnusný. Opakující se vzorce textur, nepovedená DOF, celkově velmi nekonzistentní kvalita, jako by každou trať modeloval někdo jinej. Pokud aspoň něco z těchto problémů novej engine opraví, mohlo by to bejt celkem úspěšný. Řekl bych, že velká část toho WRC hejtu byla způsobená tím, že to prostě nevypadá jako Dirt 2. Přitom coby rallye hra to je na neporovnatelně vyšší úrovni.
      • Wyder
        Tak ja to nemyslel tak, ze by z toho codies meli udelat DIRT 4 se skutecnejma jmenama, ale ten jejich EGO engine (F1 2011 atd.) je vazne dobrej a verim tomu, ze by se z toho dala udelat opravdu seriozni WRC hra...


        Mimochodem, co bys na poli rally na Xbox doporucil? Ja jsem celkem bezradnej... DIRT mi prijde dost mimo a u WRC vsichni nadavaj na fyziku a graficky zpracovani...
        • EGO engine by na rallye asi nebyl špatnej, ale codemasters by prostě seriózní rallye hru neudělali, licence nelicence. I u třetího Dirtu slibovali velkou roli rallye a stejně to zas byly minutový erzety na deset metrů širokejch silnicích.

          Já xbox nemám, takže hru asi žádnou přímo nedoporučím (navíc tohle stejně není žánr, ve kterým bych měl nějakej velkej přehled). WRC 2010 má demo, můžeš ho zkusit. Je to asi jedna z mála her podobnýho ražení za poslední roky.
  • InvisiblE182
    Lepší engine, odlesky, filmečky to je to co tomu chybělo. Jízdní model je dostačující. Jak tohle vůbec může někdo vydat. 1. hra ok nepovedlo se, ale druhej rok udělaj to samý ? Všichni jim vytkli to stejné tj. tratě a jízdní model a oni se rozhodnou, že do třetího dílu je nejdůležitější udělat "filmečky" před tratěma. To fakt nemám čím pochopit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit