Wuchang: Fallen Feathers – recenze soulsovky z Číny
-
Koupil jsem to na blind asi dva měsíce nazpět a celou dobu doufal s 🤞, že to dobře dopadne. Jsem rád, že mě můj herní cit a intuice (opět) nezklamali.
Díky za recku. 😉
-
Počkat, lineární level design se dnes považuje za "příjemný"? A to, že se člověk neztratí, za klad? Kdyby byl Miyazaki mrtvý, musel by se v hrobě obracet. Takhle se nejspíš obrací aspoň ze spaní.
-
-
Wuchang je lineární třeba jako Sekiro...
-
-
Parádní recenze, díky! Těšil jsem se na názor někoho dalšího, protože osobně sleduji celý vývoj této hry (podobně jako tomu bylo u Black Myth: Woopice). Jsem strašně rád, že se Wuchang povedla! Drobátko jsem zariskoval a tuhle nádheru předobjednal v deluxe edici. Čili aktuálně stříhám metr. Už jen pár hodin a jde se na to. Asi si na tu 4 ráno nepřivstanu, ale v šest už to vidím reálně! 🙂 Starověká Čína a mytologie, to je moje! Psal jsem to již jinde, ale klidně to zopakuji: Pokud bych si jednoho dne přál nějaký remake na UE5, pak je to letitý (stále výborný) Jade Empire! To bych si dal okamžitě znovu s dnešním ovládáním na současné ovladače a v aktuální grafice.
Ještě jednou díky za velmi čtivou recenzi! To nejlepší k dnešní kávě!