Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Pro mě byla dvojka docela zklamání. Nevim, prostě u prvního dílu jsem se bavil mnohem víc. Grafika je opravdu nádherná, přístup tvůrců výborný, ale prostě to není ono.
  • Ktomu dabingu ešte nevádi že nieje česky i keď ten bol v prvej časti výborny. Dal som si Poľský (Nieje Poľština ako Poľština tak isto Čeština alebo Slovenčina) jazyk zistil som že je to predsa slovanský jazyk ,dodal hre slovanskej stredovekej fantasy hre neuveriteľnú atmosféru , určite sa viac hodi do hry ako Angličtina ktore znie tak ako keby moderno. Človek rozumie takmer všetko možno ešte viac ako nejakým domácim Slovenským alebo Českým dialektom. Čiže dabing nieje nejaký Poľský dialekt je klasická Poľština ktorá sa tam veľmi hodi.
    • Já už jsem si chtěl dát u jedničky polský dabing, ale podle toho návodu z netu se mi nepodařilo to předělat v registrech a pak už jsem to nechtěl reinstalovat.

      Na zaklínače jsem zatím koukal jenom ve videích a polština u mě jednoduše vyhrává, zvlášť když jsem o prázdninách mluvil občas s polákama a přišlo mi blbí, že se musíme bavit anglicky, když jsem slovani xD Přitom je fakt dost slov stejnejch, jako třeba co je, nebo, jak se máš, a nebo ku*va xD Takže se aspoň něco přiučim :)

      A jak říkáš, k tý hře se to fakt hodí.
  • CD PROJEKT RED- poctivé Poľske študio , ktoré robí hry ešte poctivejšie čo sa týka príbehu, sveta, postáv, a neuveriteľných deatilov, po tom sa stará o dielo ešte takmer rok, keď chce potešiť hráčov na xbox, tak si trošku počkaju ale pritom nedostanu žiadny kopirovaný odvar ale celú hru prerobenú aby vyhovovala každému. Andrzej Sapkowski je určite rád, že ako poctivý spisovatel ktorý stvoril Zaklínača, keď jeho dielo urobi do vizualnej podoby najpoctivejšie domáce študio.
  • ak si teraz nezasluzia aby si to clovek kupil a nie len stiahol z torrentu tak uz potom neviem...neodvazim sa to stiahnut...ked uz by som to chcel hrat tak jedine ze to kupim...malo kto nieco ponukne zdarma a hlavne ked sa jedna aj o pribehovy obsah...takze ak si to nezasluzia teraz tak uz asi nikdy :)
  • Konečně se CDP zaplatí vývoj.
    • Další konzolista s IQ nad 200 *7*
  • Taky nelituju svojí originálky. Tyhle hry si to fakt zaslouží. Mám zatím jen Witcher1 a v létě si snad koupím dvojku. Dřív na hraní nebudu mít čas. Krabicová verze jedničky je fakt pěkná a dvojka je teď v obchodě i za 590 (na GOG to vychází asi na 620).
    Jenom je mi líto, že dvojka už nemá český dabing. V jedničce byl povedený. Ale i tak je to vysoce nadstandardní chování vydavatele. Porovnejte to např. s chováním zlodějů od Ubisoftu, od nich už nic nekupuju (minimální podpora hry po vydání, ochrana kterou nezkousnu).
  • Ani vterinu nelituju originalek za plnou cenu obou dilu witchera. Tohle je ukazkovy pristup a s radosti budu jejich hry kupovat dal!
  • trolo
    epic. ked vysiel patch 2.0 tak som si to checl dat repete na temnu obtiaznost ale nejak som to nedotiahol do konca kedze som to uz isiel po 5x :-D. ale teraz jednoznacne pojdem repete. v hlave sa to trochu vycistilo od zaklinaca takze treba zopakovat a pripomenut si ako maju hry na PC vyzerat

    CDP red je proste daco neskutocne... prosim boze nech ich nekupi EA apod...
  • Preed
    Klaniam sa tejto firme,luc nadeje v temnote tohto priemyslu,sveta a tak dalej..
  • Amylee.Anderson
    Jak tak koukam na ten screen, tak se mi chce plakat, jak nádherná byla jednička...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit