-
Docela uz ohrany dash, ja ho pouzivam delsi dobu a nekdo si na forech stezuje ze jim nejdou zalohy her... takze bach.
-
-
Možná proto, že to, co máš ty a ti na fórech, je beta. ;)
-
-
Je to teda dost hnusný a takový teplý (i když ten minulej na tom nebyl o moc líp že?) a i ty zvuky mi moc nesedí.
Poslední dobou na sobě pozoruju že mě X-Box pořád něčím vytáčí... -
-
Spíš bych to nazval ještě víc "americké" ve stylu "apple". Rozhodně je to přívětivější než PS3 dashboard, který mi v PS Store zbytečně dlouho všude načítá.
-
-
no ja toho v PS3 dashi nepochopim viac, napr. preco ked stahujem nejaku hru/dlc to musim este potom instalovat, toto je na xboxe pohodlnejsie... + vsade loadingy...
-
-
-
Vypadá to dobře. Akorát mi vadí, že společně s tím nedávno předělali stránky xbox.com a nejsou teď dostupné informace k updatu konzole pro hraní originál Xbox her. Chtěl jsem si teď něco zahrát a mám smůlu, nemůžu najít update. Nemáte náhodou někdo tip na řešení?
-
tak jsem to hnedka zkousel a opravdu mi to hned nabidlo update (vetsinou je dostavam pozdeji). cely dashboard vcetne intra a zvuku je upraveny - ve stylu noveho xboxu (toho pripraveneho pro kinect). jinak to vypada samozrejme moderneji a svezi.