Přejít na výpis diskuzí
Xbox One se v ČR začne prodávat za 10 999 Kč na začátku září
9.6.2014 | Adam Homola
29 příspěvků
-
http://interlink.tsbohemia.cz/microsoft-xbox-one-500gb-hra-titanfall_d189641.html?fulltextword=xbox%20one
-
-
TSbohemi už jej prodává, Alfa.cz taky
-
-
To nevypadá na dravou obchodní politiku ... navíc bez Kinectu *9*
-
Přátelé, mám dotaz (o novou generaci jsem se moc nezajímal): Když mám Kinect k Xbox 360, znamená to, že půjde připojit k Xbox One? Nebo to je nějaká úplně jiná verze? *13*
-
-
jiná
-
-
Díky :)
-
-
-
Jo, kdyby to umělo všechny služby i v ČR.... To by pak bylo zajímavější.
-
-
V češtině by to nebylo?
-
-
Jak je libo. *3*
-
-
-
Za lidových 10.999,. kc. Abych jen henahil napíšu no to jim to tedy trvalo! *4* Konečněé.
-
V tiskovce píšou o televizi - čili se můžeme těšit na integraci OneGuide? Jinak jsem rád, že bude v ČR i verze s Kinectem, bál jsem se, že se sem bude dodávat jen verze bez - dá se tedy předpokládat podpora češtiny? Nebo pouze anglicky? Uvidíme...
Angličtina mi vůbec nevadí, jen pevně doufám v integraci OneGuide, ten mi tady chybí. -
Ani zadarmo... *13*
-
měl jsem teď doma tři kousky a u každého zlobil kinect.doufám že je to jen špatná serie.každopádně novej ovladač mne nadchnul
-
-
Jak "zlobil Kinect"?
-
-
buď nejde nebo vypdával
-
-
Lidi nadávali že je prý moc velký,tlustý a že se špatně drží. Jak to vidíš ty?. *4*
-
-
mám velké ruce mne sedí.už se těšim zda půjde připojit i k pc zatim to nejde
-
-
Už jde, ovladače byly před pár dny vypuštěny, funguje.
-
-
-
-
Je to stroj do obyvaku,a nemuze zrat jak primotop.To je dany normama.Za tu cenu se clovek urcite pobavi.
-
-
Norma čsn iso 214-004 spotřeba obývákových strojů.
Stroje v obýváku musí žrát méně jako přímotop...
-
-
v podstate je,ale hrama.Vykon neni vse, ala crysis3.