Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dneska jsem si to koupil a musím říct, že je to velice chytlavá záležitost. Zatím nelituju a myslím, že ani nebudu.
  • I kdyby Ylands byla nejlepší hra na svete, tak z toho bude asi ho.vno, potom co bohemka odjebala Dayz po Ylands ani pes nestekne.... Je to smutne ale je to tak... Dojebes jednu hru nehoraznym zpusobem a cekas ze ti lidi skoci na hacek??? radsi opravte Dayz....
    • Soucasny stav DayZ je dost nestastny, ale uvedom si, ze Ylands dela uplne jiny team.
  • Explore Mode cca 40 hodin

    Plusy:
    Crafting - hra se vam snazi napovidat, co lze vyrobit, pokud mate alespon jeden material, surovinu, predmet. Predmetu je opravdu hodne, nektere jsou vice uzitecne, nektere mene. Exploring - prozatim jsem nasel 4 ostrovy, kazdy ma jine klima. Jeskyne jsou super. Lode - jsou taky super, jen je potreba je stavet v hluboke vode ;) UI - clovek si celkem zvykne, ale je potreba vyresit lepsi filtrovani predmetu. Po cca 40 hodinach je v craftovacim menu dost bordel. Da se rychle vyhledavat pres prompt. FPS - konecne pridali V-Sync. Hra na i7, 1080 bezi naprosto plynule. Dropy pozoruje jen pri nacitani ostrovu.

    Minusy:
    Respawn - potreba vratit se na misto, kde postava umrela. S tim nemam problem. Ale pokud na spawnu cekaji dva vlci, clovek se pak musi hodne ohanet, aby nezemrel 4x po sobe. Multiplayer - obcas dost laguje, ale snad to jeste poresi. Zvuky a hudba - jsou prijemne, nerusi (nehraji v kuse, coz je urcite +), ale doufam, ze pridaji vice hudebnich podkladu. Ted jsou tam tusim tri a dost se opakuji.
  • Ze by Bohemka konecne strizlive prehodnotila svoje realne moznosti ? *2*
  • deathfish
    Zní to vcelku fajn, ale chybí mi tam nějaký cíl, proč prozkoumávat. Je tam něco takového? Nějaký důvod, proč jít a sbírat stále lepší a lepší materiály?

    V Terrarii to bylo třeba, abych měl výbavu na další bossy. Příběh tam asi není a nebude, v Terrarii taky nebyl, ale tam jsem měl aspoň cíl sejmout všechny bossy. Jakmile jsem je všechny porazil, hra pro mě skončila a už jsem neměl důvod to dál hrát. To samé Starbound, dokončím příběh, tak pro mě hra končí a dál už nemám důvod hrát a dále prozkoumávat.

    Takhle já tyto hry hraju, tak by mě zajímalo, jestli je v Ylands taky něco, za čím se můžu "hnát"? *2*
    • Montalne nic takoveho ve hre neni. Pocitam, ze postupne budou pridavat singleplayer scenare.
      Aktualne hra slouzi k tomu, aby se hrac seznamil s prostredim, craftingem a prozkoumavanim. Pripadne si muzes zahrat multak s ostatnima. Viz treba https://www.youtube.com/watch?v=9qkRyCGnS40
      • deathfish
        Okay, díky za info *4*
        • Neni vubec zac.
          Kazdopadne, hra obsahoje editor, takze nebude nouze o komunitni mapy, mody a dalsi veci.
          Viz www.ylands.net
          Ve workshopu je uz napriklad CS:GO mapa a dalsi veci, ale jeste jsem nezkousel *5*
  • Stravil som nad tym jeden vecer a vyzera to celkom slubne. Je tam velky doraz na zabavu a kreativitu. Co je dolezite: hra nebuzeruje. Skusal som desiatky tychto survival-crafting hier a ziadna neprekonala Minecraft a Terrariu. Ylands je za nimi v tesnom zavese. Toto su presne hry ktore sa hraju kvoli zabave.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit