Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Tak se najedl a už to začlo být nuda tak šel a ..

  • rip od blizzardu uz nic zajimaveho necekam 
  • PCMR

    Počkám ještě jak bude vypadat Diablo 4 a pak Blizzardu dávám sbohem.

  • Duchino

    Když odešli Zeschuk s Muzykou z BioWare, tak se prý taky nic nedělo a všichni jim děkovali, prý se potřebují věnovat rodině apod. Dnes už je jasné, že se pod EA jednalo o rozklad společnosti. Teď analogie s Morhaimem a Pearcem, neboli sbohem Blizzarde...  Asi pro tyhle staré srdcaře dnešní AAA herní průmysl není. 

    • Zaho

      Přijdou jiní srdcaři, třeba ne k Blizzu ale jinam. Dnešní AAA herní průmysl je přesně takový jaký má být, přeci jen je kapitaluzmus a spotřebitel rozhoduje.

      • Duchino

        To je vždycky otázka, jestli zákazník kupuje, protože chce a nebo proto, že nemá nic jiného na výběr. Pro mě zajímavá 3A hra vyšla 2015, od té doby nic. 

        • Derp_1337

          Vývoj her se za posledních několik desítek let v jádru nezměnil. Jediný kdo se mění, jsou sami hráči.

          Když jsi byl ještě teenager, tak pro tebe bylo všechno prakticky novinka a sebemenší změna ti připadala jako "velká invence". Ale za těch X let jsi toho hodně viděl, dohrál a nabral hodně zkušeností, takže teď už tě jen tak nic nepřekvapí a nenadchne.

          Prostě máš růžové brýle, když si myslíš, že kdysi ty hry byly "mnohem lepší". Nebyly. Prostě ti tehdy stačilo k zábavě mnohem méně.
        • lito

          To by mě zajímalo, kolik jsi toho zkusil. Tipuji, že jsi hrál casual Witchera 3 na obtížnost normal a teď tu děláš Zagorku, že nic nevychazí. 

          • Duchino

            Tak to jsi mě tipnul dobře. Ne, že bych nic jiného nezkoušel, ale fakt mě za poslední čtyři roky bavil jen ten Witcher. 

            • lito

              tak to tě lituji. Máš špatný vkus, myslíš si opak a ještě o tom musíš psát. Navíc kvůli své omezenosti a špatnému vkusu ztrácíš možnost hrát skvělé hry. Kdybys jen nevytáhl hru, která je doslova prošpikovaná casual mechanikami pro ovečky, tak bych se ti alespoň nemusel takhle vysmívat. Takhle se ti musím vysmát.😀

              • Duchino

                Reakce na příspěvek:

                Ale to se klidně vysměj, já zas tak nespokojený nejsem. Nakonec mluvíme jen o 3a produkci, v indie je to často jinak - Baba is You, Gorogoa, This War of Mine atd. jsou za poslední roky super. V devadesátkách se ale vydavatelé nebáli podobné projekty podpořit a bylo to na nich znát. 

                Btw. Hoď mi nějakou hru, která má lepší dialogy a design questů než Witcher 3 prosím. 

              • Zaho

                Reakce na příspěvek:

                A které hry neobsahují casual mechaniky pro ovečky?
        • Zaho

          Myslím že zákazník chce. Stačí se podívat trend předobjednávání her a dokupování obsahu. Zákazník je dnes ochotný zaplatit mnohem víc peněz za horší kvalitu. Prostě se změnil trh, už to nejsou jen nerdi z hraní her se stává mainstream.

          Chtěl jsem napsat že jsem na tom stejně jako ty, ale pak jsem si uvědomil, že jsem hrál Zeldu, DS3 a budu hrát wow clasic až vyjde. Takže i mě má stále trh 3A co nabídnout.


        • Veskoslav

          Tak buď máš hodně specifické přání na hry nebo naprosto ignoruješ herní trh. Ale nic jiného nezbývá jak možnost.

          • Duchino

            Tak teďka čekám na Cyberpunk a MS Flight. Třeba na GOGu mám zhruba 300 her vzniklých do roku 2005, u kterých se bavím. Dnešní mainstream připomíná nákupní seznam s trapnou omáčkou a nebo je to battle royal. 

            • Veskoslav

              Jak říkám. Moc ten trh a hry, co vychází nesleduješ....


              Z té AAA produkce 2016: X-COM 2, Doom, DS III, Dishonored 2, Civilizace VI, Deus Ex: MD, Titanfall 2, TW: Warhammer, Hitman, 2. datadisk k Zaklínači a další menší hry jako Battlfleet, Grim Dawn atd.


              A to je jenom rok 2016, 2017 pak nabídl Wolf, Prey, RE VII, Nier, AC: Origins, Nioh, Destiny 2, TW: W2 a to jsou jenom ty, co se mi tak z fleku vybaví.


              A to jsou hry, co mě zajmaly a pak nepočítám Psko, co na něj vyšlo atd.

              • Duchino

                Reakce na příspěvek:

                To já ti nechci vyjmenované hry hanět, ale to je furt to samý v bledě modrym. V devadesátkách často 3a hra přinesla nový prvek v ovládání, grafiku, kterou jen tak něčí PC nerozhýbalo, podporu online hraní atd. Dneska to máš model nákupák od Ubi, cartoon od Blizzu, hry jako služba od EA a pak od všech jeden zástupce žánru, který je zrovna trendy (kartičky/battle royal). Říkám - jednou za pár let něco velkého výjde alá Zaklínač s promakanou grafikou a třeba v jeho případě dialogy na úrovni a silným příběhem v otevřeném světě, což tu zatím nebylo. Jinak vychází neutrální hry - co tě třeba vede hrát pošesté civilizaci nebo potřetí DS, když už jsi to samé hrál tolikrát?

              • Duchino

                Reakce na příspěvek:

                😂 ale jo, jen bych rád tu chytrost a invenci jako tenkrát. 

                • PCMR

                  Reakce na příspěvek:

                  Invenci jako tenkrát už bych nečekal. Není moc prostoru. Jsou to většinou jen kombinace předešlých nápadů. Grafika se už taky moc neposouvá. Rozdíl mezi dnešní hrou a Crysis je zanedbatelný v porovnání s Crysis a prvním Doomem. Co se týče vývoje vizuálu a herních žánrů, tak "zlatá éra" skončila, nicméně to neznamená, že se nedělají kvalitní a originální hry. Jen tobě připadají míň kvalitní, protože od nich chceš nemožné.

                • Derp_1337

                  Reakce na příspěvek:

                  Vývoj her se za posledních několik desítek let v jádru nezměnil. Jediný kdo se mění, jsou sami hráči.

                  Když jsi byl ještě teenager, tak pro tebe bylo všechno prakticky novinka a sebemenší změna ti připadala jako "velká invence". Ale za těch X let jsi toho hodně viděl a nabral hodně zkušeností, takže teď už tě jen tak nic nepřekvapí a nenadchne.

                  Prostě máš růžové brýle, když si myslíš, že tenkrát ty hry byly "mnohem lepší". Nebyly. Prostě ti tehdy k zábavě stačilo mnohem méně.

  • uher

    No jo, Blizzard... kde je mu konec?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit