Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • takova videa tu byla uz pred kolika lety...
  • Shenkster
    Tak ta reakce materiálů na počasí mě dostala ! Jestli to ovšem bude vše fungovat i ve finální hře
  • Tohle bude normálně single nebo proč je tam to online v kartě u té hry ?
    • conflig
      je to totiž mmo *3*
      • Jack1947
        Coz je skoda pac Destiny aspon nejakou tu offlinou hru myt bude. Tady si ten pribeh dovedu zive predstavit. *4*
  • No ale dobře "všeci" víme jak je to s reklamním/upoutavajicím videem. To co bylo předvedeno je sice hezké ale něak to nic moc ve vysledku neznamená dokud nebude předveden neupravený playgame.....každy asi zna videa z E3 a pak realitu na svém monitoru :)

Každopadně i tuhle hru postihl odklad a to o půl roku...tedy ne vše jde podle planu :) to znamena dělat kompromis :) ale jinak je to hezké tech demo kde by se mohli hry v konci roku 2015 pohybovat
    • Mohly, ale díky konzolím opět asi nebudou.
      • Já spíš viním erupce na Slunci, mimozemskou aktivitu ve světových orgánech, ne a ne naplnění učení chiliasmu a světový nemír. A dokud tohle potrvá, tak se asi velkých serepetiček nedočkáme. Do té doby budeme muset žasnout jen nad pěknou grafikou venku.
  • No technologia a enginy sa nam posuvaju pekne dopredu, vyzera to super, lenze to je do urcitej miery ta jednoduchsia cast. Respektive je to len otazka financii a poctu ludi ktory sa nasadia na vyvoj a skor alebo neskor dosiahnut takyto vysledok. Ale samotnu hru robi pribeh,postavy, herne mechanizmy a to je nieco co sa neda len tak naplanovat a vycucat z prstu. Na to treba mat nie len idey ale obcas aj kopanec od muzy a to nepride vzdy na povel ako si manager v sacku povie. Obavam sa aby sa nam hry nezacali posuvat tam kde je holywood dnes, super mega efekty, epicke zabery a rozpocty a dementy pribeh ktory vecsinou nema ziadnu logiku. A toto zacina to tohto scenaru nebezpecne zapadat, uz len s tym stalym online pripojenim a divnym online offline multi single playerom ci co to zasa patlaju ako novy mega featuru.
  • No pěkné to je, o tom žádná, ale kromě realistického sněhu na zemi tam moc nového nevidím...

A co ta střelba do auta...? To světlo je z pancíře nebo stříli flusbrokem... ?

Mě se na tom hlavně líbí ty particly, kouř, poletující bordel, vítr... Tohle je pěkné i v BF4. A pak jak je ta scéna plná "smetí" a různého bordelu co vyplňuje scénu.

Plná hra ale nebude prezentace enginu. 100% to bude vypadat hůř...
  • nighters
    Proč je tu zase jiný přehrávač? Mám to kostičkovaný jak minecraft, nevim kde se ladi kvalita. Prosím lidi co se starají o web, nedrbejte do toho. *16*
    • smejki
      přešlápni si, je to embedovaný video z GameTrailers.
  • hej fajna ukažka
    Inak ta holka ma super hlas, je panna ?
    • Spise neni,ale ty urcite budes, takze by ses hodne naucil *3*
  • kdysi jsem hrál codko na pro urovni takže vas v tehle hre budu ownit. radši se vyhybejte serverum kde budu hrat ja abyste pak nebyli frustrovani. nebo jeste lepe se tehle hre vyhnete uplne
    • Kinet1c
      ja tam pojdem schvalne aby som ti nakopal prd*l big bad "PRO" *5*
    • Dik za upozorneni. Musim rict, ze tomu rikam ferove jednani. Skoda ze vas takovych neni vic
  • Doufám, že jsou silničáři připravení :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit