Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je potom tezke kdyz na Support neumi anglicky nebo nemecky *1*
  • Prave ze ne ze jsem teprve zacal pred 2 mesicema... Clovek si ve hre konecne sehnal ISK (prodal par veci) a druhy den mi napsali ze prej jsem si kupoval ISK do hry na netu i kdyz to neni pravda a Support se na to neozval do dnes. To znamena ze CCP (GM) GameMaster "kradou" lidem penize ve hre. Hned jsem stim seknul, nebudu platit penize za nic nebo za kradeni...

Proto rikam davejte pozor na CCP.

(Kdyz mysli CCP ze takle se vic vydela uvidime Kolik hracu v EVE budou pozdeji mit...ted to klesa s 50000 na 29000 hracu... tak uvidime dal... *1*
  • pardon, reakcia patri uzivatelovi "asdf" dolu.
    • snad sa to raz naucim :)
  • snad ti nevadi, ze chcu s peniazmi, ktore zarobili, narabat ako uznaju za vhodne?
  • M@ster - priznani nasraneho minera... =D
  • Co je od CCP uz nikdy hrat nebudu, kradou tam ISK i GM.
    Kdyz clovek na Support napsal ani se za tyden nikdo neozval ;(
    • lol.. to ti kradou permonici.. tuhle me jeden letel kolem Mackinawa.. nesmis tolik Minovat pak mas haluze.. btw ted jsem nekde cetl ze CCP mela na supportu nejakej dotaz co prekladala pres tyden nez pochopila co ten clovek chtel... :D
    • Tam aj zamestnanci ccp hraju za rozne aliancie a potom veselo vyuzivaju interne informacie a svoj vplyv na balans hry. Cize ze ta dakto okradne to je v tej hre normal, minimalne polovica hracov hra alebo su sociopati.
      Nj, a support je bieda, ja som tam mal open ticket dva tyzdne, ked som pri clone jumpe prisiel of full hg crystal s concord implantmi.
      • Divný, znám docela dost lidí z EVE a jsou rozhodně normálnější než docela velká část návštěvníků zde. (myslim ti co jen na projekty nadávají a pomlouvají)
  • Tak pokud je hra na OR zalozena, tak se to da pochopit. U DUST a PS3 uz mene.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit