Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V steam knihovně mám Outcast 1.1 , což už bylo remake a tenkrát chtěli do budoucna dělat na novém obsahu ... takže po létech tu bude Outcast Remake 2 a ... o novém obsahu se tu nedočtu , jen grafika pobrala víc detailů (a snad se i vrátily voxely ) , ovšem mechaniky hry (i animace) zůstaly jako kdysi . No ....
    Grafgika tedy konečně dosahuje dnešních standardů , ale jaksi zrovna tohle to není to , na co by se fanoušek léta těšil ...
  • Jako pamětník se těším a z nostalgie si to zahraji. Ale upřímně si myslím, že nové hráče to asi úplně nezaujme. Ta hra byla v době vydání pecka, protože spoustu věcí měla jako první a taková příběhová (20minut intro? Kdo to kdy viděl?) open world hra a navíc s takovou grafikou (průhledná voda s vlnama? Terén co není placka?) do té doby neexistovala.
    Ale snad všechny aspekty byly od té doby již překonány a hráči jsou zvyklí na lepší. Outcast tak bude sice stále dobrou hrou. Ale pokud už má někdo dohraný Skyrim, GTA, AC, MGS, atd, tak už asi neozvládne pochopit, proč kolem téhle hry pamětníci tolik šílí
    • Vidim to podobne, tu hru jsem fakt mel brutalne rad. Ale bylo to hlavne kvůli te voxelove grafice, která v te době byla fakt uzasna. A jak popisuješ byl to svým zpusobem graficky skvost, který uz nyní je prekonan jinyma technologiema a zbyva uz jen pribeh a prostředí, coz je hezke samozrejme hezke, ale nikdo si z toho tolik nesedne na zadek.
      Kazdopadne doufam, ze to bude mit aspoň uspech takovy, ze se to vyvojarum vyplati..
  • Tesim se, tuhle hru jsem si kdysi jako maly koupil, ale nebyl jsem schopen ji (do)hrat. Myslel jsem, ze je zdárnému dokončení je potřeba sbirat vsechny predmety povalujici se po svete a na samotny pribeh mi tudiz nezbyval cas. Navic mi to pripadalo docela obtizne, neustale jsem umiral. Nicmene atmosferu to melo uz tehdy znamenitou...
  • Těším se, Outcast jsem si jako jedinou hru nechal dodnes v krabici.
    Teď se jen obrnit vůči kydům na účet animací. A vy, co jste nehráli, určitě zahrajte, nenechte se Homolou a jemu podobnými ovlivnit. Ty jeho kydy na Elex, boha jeho, furt jen grafika, animace, grafika, animace.
    Jinak LBA 1 a hlavně 2 bych si jako remaster nechal líbit na PS.
    • Adam u mna skoncil uplne po tom streame Elexu
    • a nejlepší když se člověk podívá na to co sám hraje/recenzuje, tak jsou to koňoviny typu Mario, které mají grafiku jak pro 3-leté děcka.
  • hrál jsem původního Outcasta, tekrát parádní hra. Tak trochu to stylem připomínalo Twinsena z Little Big Adventure, tj. člověk se octne na uplně cizí planetě s otrokářským systémem. Je to kombinace adventury s akční arkádou. Dobrý příběh.
  • Na tuhle hru mi tenkrát myslím nestačil počítač, takže si po těch letech rád doplním vzdělání.
    • Když přežvýkáš technické zpracování, tak litovat nebudeš. Příběh to mělo super a i hratelnost byla fakt fajn.
  • TheGGG
    přinesl ten kickstarter vůbec někdy něco dobrého? Zatím jen dobrá ždímačka peněz a továrna na sliby a nedodělané hry...
    • Z hlavy mě napadá tak maximálně FTL
    • Já to moc nesleduju, ale co mě tak napadá Torment: Tides of Numenera, Banner Saga I, II a III, Wasteland II, Divinity Original Sin, Darkest Dungeon nebo FTL. Určitě jsou i další
    • Di na KS a založ si kampaň na to , že potřebuješ mozek, že potom tady nebudeš smradit vzduch na forech. Nic velkého stačí slepičí ( lepší než ten sechlý ořech co tam máš teď ). My ti tady na to všichni přispějeme. A pak i ty uvidíš, že KS něco dobrého přinést může a už přinesl. Btw. já tomu hrozně fandím, hodně lidí má dobré nápady. Ale protože to nejsou hru určené pro mainstream ( nic proti němu taky hraju AAA tituly) tak na to nedostanou prachy. Realita je taková,že ty chlapče musíš být strašně neštastný magor. Podle toho co tu píšeš co si kupuješ a hraješ my přijde, že ti strašně chybý pozornost. Ale vaty je dostatek. Ta nebude tvoje. Takže co ? Bohatý uspěšný otec. Který nemá čas na syna, tak ho alespoň sype penězma ? A syn je tak strašně neštastný, že se dožaduje ( byť negativní ) pozornsti od anonymních lidí na internetových fórech. Svým způsobem je mi tě líto. Hlavně proto, že si nepochopil, že tohleto tě nenaplní...
      • TheGGG
        hahaha, všechno co píšeš může být pětkrát tak aplikováno na všechny ty ubrečené hatery konzolí, CoD a dalších AAA záležitostí, které tu potkávam každý den už roky a mezi které se taky určitě řadíš... No jestli já mám bohatého úspěšného otce co si mě nevšímá, tak to se mám fakt super.. to pak ale takoví LV, bob, flesh a další, co napíšou stokrát víc haterských komentů než já, mají asi tatíka co jim dělal věci, co se nedělají a o kterých se nemluví.... *14* *14* *14*
        BTW: díky ti za tvou psycho-analýzu až za 50 let vyjde star citizen a vávra opatchuje KC, můžeš mě napsat i druhý díl
        • 2. díl: podle toho jak odvracíš pozornost na druhé jsem to trefil...
      • o kickastarteru toho moc nevím, jen na mě nepůsobí dobře ta tendence dělit historii na zlé staré časy, kdy zlotřilá studia nedávala příležitost talentovaným vývojářům a nyní v éře hipsterské povrchnosti dostávají se konečně ti vývojáři ke slovu a mohou volně tvořit. možná je to tím, že jsem už ta starší generace, která hry hrála i před internetem. ale 99.5% her, ke kterým jsem si v životě utvořil vztah byly vydávané normálně, tj herní studio, vydavatel, cena za hotovou hru. spíše se kloním názoru, že kickstarter je k ničemu. máš na to vydat dobrou hru? tak ji vydej (tj sežeň distributora, dohodni se s ním, zaplatí vývoj a zajistí ti odměnu). nemáš nápady a chceš se jen svést na vlně internetového marketingu? no tak běž na kickestarter :D
        • Bez KS by Larian nevydali klenoty RPG Original Sin a Original Sin 2. Tak ako vidis, nedostatok imania neznamena neschopnost spravit dobru hru, ze na to nemaju.
      • RRRekt.
    • michaliuz18
      ked si hlupy a nevyznas sa tak ano , vacsinou hier dopadlo tak jak pises, ale netreba vsetko hadzat do jedneho vreca, dole matej ti odpovedal ktore hry sa vdaka kickstarteru dostali hodne vysoko
    • matej.lesko.1
      Torment: Tides of numenera, Pillars of Eternity, Wasteland 2, Elite, Divinity Original Sin, Kingdom Come, Star Citizen, Shadowrun, Dreamfall Chapters, Armikrog, Broken Sword, Banner Saga, Hyper light drifter, Thimbleweed park, Grim Dawn, Darkest dungeon, We happy few, Superhot, Night in the wood, Strafe, FTL, Giana Sisters, Sunless Sea, Sir you are being hunted, Stasis, That dragon Cancer.

Ano, kickstarter priniesol nieco dobreho, nie je to zdimacka penez, kedze od vas nik tie peniaze nepyta, je to na baze dobrovolnosti. Samotna podstata kickstarteru je slub tvorcu vytvorit hru a hracka podpora. A nedorobene hry, tie su sucastou aj AAA produkcie.

Matej Out
      • TheGGG
        no ždímačka to je jak pr*se *1* *1* , vydělává na najivitě a retrojdnosti některých spoluobčanů... namalovat med kolem pusy, vybrat prachy a pak skutek utek... we happy few, kingdom come, star citizen... jo to bývaly pěkné koncepty a jak se to postupně nenápadně osekávalo, okrajovalo a upravovalo, až z toho nakonec zbyl 1/5 produkt. No hipsteřiny jako ta hra o rakovině, to skutečně není nějaká záchrana a silná pomoc herního průmyslu, to stejné platí pro milion na chlup stejných plošinovek, hopsaček a skákaček, které taky ani nemusely vzniknout, protože jich už milion existuje. Super hot, vážně? Kolik lidí to ve skutečnosti zajímá? Nějaké pseudo-RPG izometrické blbinky? Proč, už tu skutečné RPG hry máme, viz dark souls, witcher atd. Takže NE, jen jsi mě dokázal že mám pravdu. Brakové projekty od garážových podvodníčků a šarlatánů... hipster baity a nic víc
        • Tak Torment, Divinity, Pillars, Wasteland nebo Banner Saga.... jsou hry, které jsou na vrcholu žánru isometrických rpg. Pravda Banner asi přímo do toho vymezení nepatří...Každopádně tyto hry a studia, která je vytvořily si zajistily důvěru mnoha tisíců (místy i desetitisíců) hráčů, kteří jim dali s důvěrou své peníze, protože v minulosti vytvořili velmi kvalitní produkty. A hráči jim budou rvát ruce, když vytvoří další pokračování. Je paráda vidět co Lariani udělali s Divinity 2 a paráda sledovat jak se vyvíjí Pillars 2. Sám jsem v těchto hrách strávil desítky hodin zábavy a další desítky zažiju.

Jo a další pecka byl Quern, ale to je zase z jiného soudku a to logických adventur.

A myslím, že z her, které vyjemenoval matej.lesko.1 nybyla plošinovaka ani jedna *3*
          • TheGGG
            být vrcholem mrtvého žánru... to je nějaká pocta?
            a žádná není plošinovka? Damn, to toho asi moc nevíš o hrách... ehm, radši si ty hry prvně vyhledej, než se zase ztrapníš
            • TheGGG
              pár nadšených hipsterů a retroníků, to je úspěch... směju se
            • Jestli je něco mrtvý žánr naštěstí neurčuje jeho mrtvý pidimozeček, ale poptávka a úspěch u kritiků.
            • TheGGG
              Pleskoslav strikes back *14* *14*
            • Veskoslav
              Mrtvý je tvůj pidimozeček, co to nedokáže pochopit.
      • V AAA se hry dodělávají přes mikrotransakce...
    • zaty
      Mimo jiné i to, aby krténi jako ty, měli na co nadávat.
      • TheGGG
        tak pokud tam sypete prachy jen kvůli tomu, tak se vám směju třikrát tolik LuLz...
        • chápeš, co znamená mimo jiné? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit