Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no to zase bude "pay to win", už to vidím.
  • Taky nemám rád zprzněná joypadová rozhraní typu Oblivion, Skyrim nebo Zaklínač 2. Ale teď vyšla nová Final Fantasy Online a ta je multiplatfomová. Takže tam by se dalo mrknout, jestli jde i s joypadem ovládat klasická komplexní MMO nebo ne. Nevím, nehrál jsem to. Budu rád za vaše postřehy, protože Bethesda mě přechodem na konzole rozhoně nepotěšila.
    • Tak zrovna zaklínač 2 tím zprzněný nebyl :D kdybyses podíval, tak konzolová verze vyšla po PC :) ( např na xbox360 verzi se čekalo půl roku :) )
  • No jo no... co na to říct? Děkujem hoši no... děkujem... *7*
  • Tak tahle sranda jistě nepůjde modovat jak na PC tak konzoli, bethesda hry jsou bez úprav komunity pro mě nehratelné paskvily.
  • Takže další potenciálně skvělá hra bude zprzněná pro gaypady *13*
    • Tyve nikam nechod, sed doma, nekupuj si auto, nehledej si holku, protoze vsecko muze byt zklamani a nahovno;-)
    • kennyB
      Koukám, že panáček je nasr.nej kvůli tomu, že si to dovolej hrát i hráči na konzolích *1*
      • mám PC i konzoli, takže mě jakákoliv narážka na jednu nebo druhou stranu nechává chladná, nicméně lemuel má pravdu třeba ve smyslu zprzněnýho ovládání inventáře a celýho interface ve Skyrimu..
        • kennyB
          Můžete mi vysvětlit, proč sem pořád taháte inventář ze skyrimu??? *8* Oblivion byl taky na konzole a byl tam kvůli tomu "zprzněnej inventář"???
          • Oblivion byl jen zmrvenej naslednik Morrowindu, s nulovou motivaci jakkoli vylepsovat postavu, protoze to slo dohrat klidne na lv1 (a to klido vcetne splneni vsech Qstu). Ovladani pak mel zmrveny prave kvuli konzolim.
          • walltar
            Oblivion měl taky hodně posraný inventář .... ty hry se prostě bez modovaného UI nedají hrát.
            • Hmm, sounds fair. Bethesda vydá nehratelný odpad (jak jsi sám řekl), shrábne prachy a ocenění a fandové vyhladovělí po open world RPG z toho udělají decentní hru.

Jo, to je život.
            • walltar
              Tak ty hry co dělají sou velice dobré ... jenom si je prostě komunita musí dodělat. Pokud by to nešlo modovat, tak je to asi na úrovni nehratelného odpadu.
            • To protože Bethesda je jedno z nejhorších studií v nejvyšší úrovni branže. Ale bohužel ani není takříkajíc "dobře špatné" jako třeba Obsidian, ale prostě jenom špatné.
    • God-of-War
      No jiste. Kvuli gamepadu, ji ted celou prekopou.. prober se.
  • No jsem zvedavej, kolik z tech konzolistu bude mit pripojenou klavesnici, jestli vsichni budou spolehat na voice chat, tak to potes, uz vidim jak se nekolik desitek lidi bude prervavat :)).
  • Malleth
    Mohli to udělat ještě PS4 exkusivní. Bylo by zas veselo na fórech
  • mam obavy, ak je hra tak blba ze je mozno ju ovladat blbym gamepadom tak to vyzera velmi zle
    • walltar
      No nevím, ale která akční MMO se nedá ovládat na gamepadu? .... Tam většinou máš pár skillů a jde o to jak rychle reaguješ na to co se kolem děje. Problém je spíš, pokud začnou cpát na PC konzolový inventář, jako měl třeba skyrim.
      • Co je to konzolový inventář? O ničem takovém nevím.

Spíš znám "kokotský inventář", což je to, co měl Skyrim.
        • ktory bol este viac debilny v oblivione cize neviem co zenie ludi k tomu hovorit ze zato moze konzola :D
          • Inv v oblivionu jeste aspon vypadal jako inv ... ve skyrimu uz byl jen kokotskej seznam ... to tam rovnou mohli dat grid jako v excelu, aspon by to bylo prehledny.
    • Kde jsou časy Morrowind už to není ono *9*
      • Myslíš Morrowindu, co vyšel na Xboxu?
        • Vysel, jenze v ty dobe se delala konverze PC -> konzole. Dneska se vsechno dela primarne pro konzole a na PC to pak presne podle toho vypada - hnusna grafika, tragicky UI, nepouzitelny ovladani.
        • Jo vysel..ale hodne dlouho po PC verzi..
          • Zase tak dlouho to nebylo, ale rozhodně to nebyla zjednodušená konzolová hra.
    • Mazej zpátky do SWTORu.
      • A proč by nemazal podle mě a mého osobního názoru je SWTOR nej mmo hra nebo mě osobně aspoň baví nejvíc žádná jiná mě nechytla na víc jak týden a kromě stworu sem si žádnou ani nezaplatil takže jo já bych tam klidně mazal.
        • *1* *1* *1* *1*
    • on vlastně Skyrim na konzole nebyl že ? A vsadím se že si jeden z těch kterej z něj ustříkává dodnes...
      • UI Skyrimu bez módů je taky pěkná srаčkа...
        • Dohrál jsem to jednou bez modů úplně v pohodě ale podruhé se na to nechystám. Oproti Oblivionu tu i ty questy stojí za ho*no. Jen tak letmo si vzpomenu třeba na quest kde se dostanu do obrazu a podobných tam bylo víc. Ve Skyrimu jsem nic podobného nenašel a z mluvících draků se nepo*eru ty jsem viděl už v Gothicovi. :) U Online snad autorům nedojde fantazie to by bylo horší jak nepřehledné UI.
  • Tak teda dík, no
  • Veskoslav
    Nestačilo by napsat, že Sony dalo takovou finanční nabídku, která se neodmítá? Ty kecy okolo jsou jenom PR žvásty:)
    • RP zvasty? roleplay zvasty?
      ci PR? :)
      • Veskoslav
        Samozřejmě PR, nevšiml jsem si:) Děkuji, opraveno.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit