Za padající sledovanost seriálového Zaklínače prý může Amerika a TikTok
-
A co na to pan Sapkowsky ? Tlemí hubu, protože ji má zacpanou dolary ??
Pokuď se drželi předlohy, bylo OK. Pak ještě skvělá šermířská choreografie, a seriál byl v suchu, ale co zbylo? Trapná divadelní parodie v exteriérech, jsem rád že Henry odchází...jó může za to TikTok, kto si přizná, že je vuuul...😛
-
-
Sapkowsi dostal tolik peněz, že mu to je jedno.
Kdyby skutečně měl zájem, tak si mohl do smlouvy přidat klauzuli, že bude dohlížet na scénář a může dělat změny, aby zajistil kvalitu.
-
-
Takže příběh se musel zjednodušit, ale nezjednodušil se dostatečně, a tak ho stále mnoho mladých nechápe :-))))). Proste masakr 😅
-
To je stejný blábol jako tehdy řekl Duncan Jones, že museli změnit příběh pro film Warcraft: První střet, protože pro publikum by byl originální příběh příliš složitý. To jsem mu fakt žral, taková hromada. Z toho filmu se příběhově stal dle mého odpad s plnou nesmyslů, které znemožňují jakékoliv pokračování. Nechápu, že se tihle idioti prostě nepoučí. Dyť u samotné Hry o Trůny nejúspěšnější byly první řady, které se drželi knižní předlohy. Mám pocit, že většina scénáristů prostě cítí egoistickou potřebu z toho udělat "své" unikátní dílo a pak to končí naprostým fiaskem.
-
Dodnes me strasi ten jejich zlaty drak z prvni serie, ale podle nej za to muze tiktok.
-
A já si bláhově myslel, že za to můžou ilumináti... Všechna čest Henrymu, stoupl pro mně osobně ještě víc. Seriál ať spraží čert. Raději si pustím polský s Michalem Žebrowskim a budu trpělivě čekat na Zaklínače 4 a případné MMO. :)
-
Já vám nevím. Dceři je 11 let a kouká na stranger things. Já bych řekl že ten chlápek je zcela mimo mísu a měli by ho zavřít do blázince. Nebo spíš neměli bych ho už k filmu či seriálu vůbec pustit. Viděl jsem jací lidé jsou postižení těmi sociálními sítěmi. A pravda je že jsou to lidé všech věkových kategorií nejen děti. Takže tvrzení že mladá generace je odkojena tiktokem je tak nesmyslná pitomost jakou jsem už hodně let neslyšel. To asi jen on si myslí že dnešní generace je tak tupá že musí seriál dělat pro nechápavé.
-
Takže producent se nepřímo přiznal, že seriál necilíl na publikum, které se dívá na věci jako Hra o Trůny. Oni to cílili na 15 leté děcka, co tráví několik hodin denně na TikToku.
Jenže ouha, ono se ukázalo, že ti teenageři o takovouhle blbinu nemají zájem. Takže na koho ten seriál vlastně bude dál cílit? Budou producenti pořád dělat to stejné a doufat, že publikum nějakým způsobem změní názor??? (definice šílenství)
-
To je Eskelova pomsta.