Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • so real :D :D :D
    • Kdybys nebyl ret@rd tak ti dojde, že ace combat je arkáda a na nic jinýho si nikdy nehrál.
  • Jack1947
    Uch, proc jen F2P , to nikdy vyvojari nebudou lidsti. Bolest jen si to precist. Kdybych si aspon nekdy precetl " Nove MMO ktere nebude a pozor F2p". To bych si mozna pak i zkusil takle , bych musel zit v jine dobe *7* .
  • Naco dalsi f2p hru s letadlama kdyz nejlepsi stejne je a bude War Thunder :)
  • Nikdy to nepochopím...proč F2P model? Proč prostě neudělají normální hru jen s kvalitním online co-op? Tohle mě až moc zavání P2W a hlavně tunou stažitelného obsahu. Co jsem četl, tak tam bude něco jako palivo. Čili budete moct odlétat jen určitý počet letů. Pak buď musíte čekat nebo (tramtadadá) dokoupit ho za reálné peníze. No a pak už je to jenom krůček k nakupování takových věcí jako letadla, lepší rakety, nové mapy...a když se podívám firmy co zatím stojí....Ne děkuji, zůstanu u War thuder.

    Neberte mě špatně, mám rád Ace Combat. Považuju to za super singleplayer arkádu (až na opravdu děsný Assult Horrizont. Koupil jsem hru a za 3 dny jí poslal bazarem dál...) ale nemyslím si, že to má hloubku na kvalitní MP...
  • Ugh, po zniceni pozemnych cielov sa A-10 predsa pusti do Su-27. Need for Combat o_O
  • Pane smutný, můžete prosím přestat psát váš osobní názor co a jak vypadá, natož do nadpisu ? Myslím, že si každý dokáže udělat obrázek sám a nikoho to moc nezajímá.
    • tonnymontana
      preda: tak je to zajimavejsi nez cist strohe novinky ktere jsou po celem svete iddenticke, jinak chapu ze to nekomu vadi ale potom ma moznost jit na jiny web kde ma ciste oznameni.

      ke hre: mam podobny nazor jako autor novinky a dost se na ni tesim:) jako fanda let simulatoru uvitam kazdou sanci na dobrou hru :)
      • Když už má potřebu se takto vyjadřovat, může to napsat třeba na konec článku krátkou větu, ale ne to cpát do nadpisu takto předpojatě. Upřímně je mi ukradený co si o tom myslí a nestojím o žádné podvědomé osobní názory u takových článku.
        Pokud se tobě líbí, že ti někdo cpe předem jaké co je a není a líbí se ti to, tak mi můžeš dát minus.
        • tonnymontana
          nemusis byt hned tak agresivni.. rikal jsem ze chapu i tvuj postoj a zadne minus ti davat nebudu. Ja jsem clovek kterej si udela vlastni nazor i kdyby autor novinyk napsal trikrat vic osobnich nazoru:) s nadpisem stebou souhlasim ten by mel byt "sterilni" ale obsah novinky mi je celkem burt, hlavne ze jsou tam fakta oznamene napriklad vyvojari. to ze je kolem toho nejakej "balast" mi opravdu nevadi. V tomhle te moc nechapu na games.cz jsem sice kratce ale vsiml jsem si ze autori v recenzich i clanccih hodne uverejnuji jejich osobni nazory coz vede k pomerne bourlivejm komentarum, kdyz to tobe nebo nekomu jinemu tolik vadi ceskych webu kde najdes ciste novinky najdes docela hodne. nerikam ti tim at tahnes jenom ze games je uz takovej. ze zacatku mi to trosku vadilo ale nakonec je to zajimave oproti "sterilnim" novinkam u konkurence napriklad. kde sefredaktora znam a pise novinky jenom on aby nahodou nemusel davat penize nekomu jinemu ktere dostava od "sponzora" :)
          • Však o to mi jde, že to cpe už i do nadpisu.. jinak ať si tu klidně blábolí, já stejně toho většinu nečtu, jen fakta a diskuzi, to se člověk aspo'n pobaví :)
            • tonnymontana
              jj v komentarich se pobavim taky hodne:D hold kdyz deti nejsou ve skole tak radi tady. jinak stim nadpisem stebou souhlasim, u neho ta "sterilnost" bejt ma. aby nezavadela. Tak ale ono se to taky meni casem znas to, jednou web zmeni koplet grafiku, jindy zase styl recenzi a novinek. tenhle "pokrok" ja osobne moc nemusim tech zmen za muj zivto bylo vic nez dost (ted myslim vseobecne zmeny ne jen na tiscali) a ne vzdy byly k dobremu.
          • tonnymontana
            coz vede samozdrejme k tomu ze jen "kopiruje" novinky u zahranicnich webu. je to smutne ale i takto funguje "2 nejvetsi" cesky portal o hrach:) nazev nebudu uvadet kdo tusi ten vi:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit