Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lipkozzi
    TOTO je dôvod toho, prečo až sa rozhodnem pre kúpu konzoly, uprednostním PS4 pred XBONE.
    • Až na to že to vyjde i na xbox, už z důvodu to ho že tam píšou PLAY IT FIRST ON PS4
      • A MOŽNÁ to vyjde i na PC
        • lipkozzi
          Jasné, to by bolo tiež akceptovateľné, ale otázne je ešte, že kedy. Každopádne na základe posledných informácií o rozdelení hry na časti by som predpokladal, že tie porty na ostatné platformy by mali vyjsť v dostatočnom predstihu pred ďalšou časťou. Tie dúfam nebudú vychádzať s odstupom viac, než 1 roka :)
          • Tak to zase jo a k tomu rozkouskovani: pokud ty casti budou dlouhy nabuseny obsahem tak mi bude jedno s jakym odstupem budou vychazet
            • vavrovo rpg taky vychazi rozdelene a hned napoprvy *5*
            • Samozrejme je otazkou jak to rozkouskuji protoze i kdyz je pravda ze jsem origo nehral, videl jsem par videi a hodne jsem o nem slysel a byl jsem prekvapen jelikoz je to zrovna nezvykle u RPG ho rozdelit na buhvi kolik casti
  • snad nás pro tentokrát nechaj zachránit Aeris *4*
    • To tezko, je to zasadni pribehovej moment, tim ze by ji pak nejak clovek mohl oživit by pribeh dost poskodilo.
      • tak třeba ten příběh nebude přesně 1:1, navíc temkrát to byl pro spoustu hráčů šok, dneska je to asi takový překvapení, jako že Vader je Lukův otec
        • Jestli pribeh nebude 1:1 tak to bude v prdelli, doufam ze je nenapadne ho nejak menit. Dle videa to vypada ze rozhodne ne.
  • del0
    Takže vzali kultovní díl série, u které je trademarkem (jako u většiny JRPG) turn-based combat a udělali z toho přeefektovanou mlátičku? Co všechno dneska dokážou poku*vit, nemám slov...
    • To nevim teda jaký Final Fantasy jsi hrál, ale už asi od 3 dílu to rozhodně nebyl turn-based combat.
    • Ne ty vole, udelaj z toho pixel art skrolovaci hopsacku za 4.99e...

      kazdej si muze puvodni FF7 zahrat v te podobe jak vysla, a nikdo je nenuti tohle hrat.

      Ty ses tal zapruzelej ze vždycky když si prectu tvůj příspěvek tak zestarnu o pul roku..
      • Turn based odzvonilo u JRPG uz před par lety, zase jsi zaspal. Poslední AAA jrpg s turn based co vyslo byl snad Dragon Quest 8 na PS2. Bylo to fajn ale doba pokrocila a tahovy souboje nejsou proste uz v kursu. Navíc FF7 nebyla turn based ale mela systém ATB, Active time battle. běželo to v realnem case, jen neslo pohybovat postavama. Cas se zastavil jen když si vybiral v menu a i to slo vypnout v menu, takze potvory rozhodne necekaly az budou na rade. Tohle co ma tenhle remake je defacto to samy, jen se u toho muzes pohybovat.
        • del0
          "Ne ty vole, udelaj z toho pixel art skrolovaci hopsacku za 4.99e...
          kazdej si muze puvodni FF7 zahrat v te podobe jak vysla, a nikdo je nenuti tohle hrat.
          Ty ses tal zapruzelej ze vždycky když si prectu tvůj příspěvek tak zestarnu o pul roku."

          Hmm. Ty (a platí to i pro pár zdejších individuí) mě vždy reakcemi tohodle typu přesvědčuješ, že nejsi schopný přijímat jakýkoliv odlišný názor nebo kritiku, zvlášť pokud se jedná o předmět tvého fanboysimu. Napsal sem, že si mi nelíbí, že to má mlátičkoidní combat a hned sem zapruzelej, nemusim to hrát, kecy o pixel artu a ve finále je to vlastně to samý (lol). No prostě typický fanboy dron, co se slétne na odlišný koment, jak moucha na ho*no. Být tebou, nebral bych to tak vážně.
          • Vogon
            Rád si kalíš do úst co? Chceš, aby někdo respektoval tvůj názor, a ještě ve stejném souvětí ho urážíš. Jinak první krok, k dosažení toho, aby tvůj názor někdo respektoval je nepsat totální blbosti, jak máš ve zvyku. To že je to ATB bojový systém, který je ve sérii FF už hodně dlouho, je naprosto očividné, a pohyb v boji je v dnešní době u JRPG naprosto normální. Taky ti doporučuji, zjistit si jestli tvůj hloupý názor je pravdivý, to je jako by někdo tvrdil, že země je kulatá a chtěl aby ostatní jeho "názor" respektovali.
            Příště než něco napíšeš, tak se zamysli, jestli nepíšeš naprostou hovadinu, děkuji.
            No jo, prostě typický fanboy dron.
            • FLASH + VOGON: Já se vám divím, že vám stojí za to, se s tím troubou hádat.
            • Akcnim jsem mel na mysli ten pohyb, protože jsem presne cekal ze to lidem jako ses ty bude vadit.
              je uplne jedno ze boje bezi realtime? To snad nemyslis vazne. ja teda vidim zasadni rozdil v tom když v tahovem souboji muzu premyslet pul hodiny co udelam aniz by na me kdokoliv zautocil, a mezi systémem ATB kde te potvory utlučou když se hodne rychle nerozhodnes co udelas. Vetsi demenci nez to ze někdo vidi to same v turn based a ATB jsem snad ještě nezazil. Prave ATB systém mel Final fantasy odlisit od jeji ve sve době největší konkurence Dragon Questu, a ty my tady budes tvrdit ze to je to same, ze to je variace...panaboze zac me trestáš..to se mi snad zda.
            • Vogon
              Nemusíš mi tu brečet, že nechápeš psaný text, není moje chyba, ale tak to jsou ti hloupí fanboyové. Víš od toho je to remake, aby to zmodernizovalo hru, lidi kteří chtějí normální FF7 si koupí PC verzi na PS4. A že tam jsou over the top animace, neznamená že to je akční mlátička(holt člověk co hrách neví nic, ale myslí si že je král světa.)
              A teď k těm tvým výkřikům do tmy, no jo tak to dopadá, když někdo kdo ví o tématu prd se snaží vypadat jako král světa. Já vím, že když člověk je mentálně retardovaný, tak může mít problémy pochopit text. Tak ti to vysvětlím, samozřejmě je mi jasné že ty to nepochopíš, roleplaying ve videohrře by měl ovlivnit i hratelnost, pokud bych roleplayoval třeba za primitivního barbara jménem Del0, činil bych loupá rozhodnutí jako by měl činit, a pak si dával staty do inteligence a nosil oblečení mága tak by to moc velký smysl nedávalo. A ano roleplaying by se dalo volně přeložit jako vžití do postavy, tak to má určitě větší význam než "hraní role". Například, když chci roleplayovat v Zaklínači 3, tak se vžiji do role(Uvědomím jak jsem se rozhodoval doteď, jakou osobnost jsem mu doteď přisudil) Geralta. Aby se třeba nestalo, že když jsem třeba hrál mého Geralta tak, že jsem byl vždy na straně elfů, i v těch nejšílenějších věcech,pak nedal na stranu proti elfům proti nějaké prkotině.
              A ano klasické tabletop RPG jsou ve srovnáním s hrami zastaralé médium, ale to je naprosto jasné, jenom naprostý fanboy by to nepochopil.
              Taky ti doporučuji, zjistit si co znamená slovo "strawman", jelikož jediný člověk u kterého k němu nejčastěji dochází jsi ty, jako třeba výše, kdy začneš urážet člověka pro jeho názor, a pak chceš aby tvůj názor respektoval, doporučuji studovat i jinde, než na urban dictionary.
              PS. Já vím, že ty si myslíš že vypadáš jako borec, když cituješ z komentářů, ale bohužel pro tebe, vypadáš při tom naprosto směšně, jako by sis tu část musel tisíckrát přečíst abys ji pochopil, což bych se nedivil u člověka co má méně mozkových buněk než prstů.
            • del0
              Oh, Vogon, flashův white knight. Tak se pojďme podívat na to, kdo si tady kálí do huby. První flashův post v této diskuzi:

              "Akcni souboje plno ortodoxních fandu neprekousne, ale jinak to vypada uplne paradne..."

              Kua, mám dost. A pak tu tvrdí, že je to 1:1 kopie (přestože to samozřejmě není pravda) a že já sem hater, když sem POTÉ napsal, že to vypadá jako mlátička. Vy jste skutečně banda tragédů. Samozřejmě, že ATB je Squareovská variace na tahový systém. Že tahy běží najednou je úplně jedno. Silným základem je pořád princip TBS, ale tak co jiného čekat od páru dronů, než mlácení prázdné slámy. Klucí se chytli slovíčka a jsou strašně chytří, až tolik, že jim bohužel unikla pointa a vznikla nám tady typická debatní fraška v hlavní roli se specialistou na bláboly, Vogonem.

              "pohyb v boji je v dnešní době u JRPG naprosto normální"

              Njn, to by nebyl Vogonek, bez nějakého toho strawmana. Co je dnes normální je samozřejmě irelevantní. Já se překvapivě bavim o FF7, protože tohle je překvapivě remake FF7 a ne nějaký nový díl / IP. Co je dnes normální (což navíc ve spoustě případů ani neznamená lepší, ale spíš vhodné pro mainstream publikum) mi je skutečně ukradené. Každopádně jsem se opět dozvěděl zajímavé věci, jakože jsem hater, dron a píšu hloupé názory, protože FF7 remake na mě působí VE SROVNÁNÍ s původní verzí jako akční hra, což nakonec napsal i sám flash (načež mi to začal popírat a vytýkat, lol). Přitom je to přece očividně 1:1 kopie, stačí se podívat na video. *15* Pánové, vás by měli zavřít do ústavu, tohle je skutečná demence. PS: Díky za vtipný bonus, Vogone. Člověk, který prohlašuje, že RPG je o vžití se do postavy (očividně se dál, než k definici z wikipedie a akčním mlátičkám nedostal, protože to můžu aplikovat na jakoukoliv hru, včetně Pacmana), že roleplaying je to, že si v Dark Souls vezmu plátovku, nechám se mlátit a hraju si jakože na rytíře (lol) a že tabletop RPG jsou zastaralé médium (megalol), mi tady káže něco o hovadinách, nesmyslech a nesprávných názorech. Nemám problém se nechat poučovat od člověka, který má alespoň průměrné znalosti tématu. To ovšem není tvůj případ. Ty si akorát tak průměrným komikem.
          • protože tomu kulovy rozumíš a plácáš nesmysly, tak se nediv ze reaguju jak reaguju. Když někdo tvrdi ze FF7 mela turn based systém tak to bud nehral nebo je pitomec co si musi za kazdou cenu plivnout jak vidi sebemensi zmenu.To ze cela ukázka je uplne bozi a ukazuje puvodni hru vlastne 1:1 prevedenou do super grafiky te nezajima..hlavne ze sis tam nesel aspoň něco na co se da plivat-. Ses proste zabrzdenej nekde v roce 1995 a nelze te odsad vyprostit..fakt. clovek starne když te cte.
            • bez s tim fanboyem do prddele Dele, to klidne muzu rikat ze ty ses hater. Me se to proste libi tak jak to je udelany, cekal sem něco daleko horsiho. Co si cekal ze udelaj, ze to bude mit pevnou kameru, postavy s rukama jak spalky a do toho bude svitit HDR..neblazni..dyt by to nikomu neprodali..nejsou to indie vyvojari nebo nejaka moderska komunita. Kde zijes..
            • del0
              Jasně, je to 1:1. Plný ovládání postavy, 3rd person pohled... kua..

              "protože tomu kulovy rozumíš a plácáš nesmysly, tak se nediv ze reaguju jak reaguju"

              Ty si solidně se*eš do úst. Plný ovládání postavy + 3rd person pohled jsou nesmysly. Jasně, to není pravda. To na mě nepůsobí jako mlátička. Fajn, že mi vidíš do hlavy. Jen dál prokazuj, jaký si fanboy dron.

              "hlavne ze sis tam nesel aspoň něco na co se da plivat"

              No jo. Jen dál prokazuješ, jak ti odlišný názor trhá žíly. Bohužel si tak hloupý, že si to ani neuvědomuješ.
            • A mimochodem ono je spatne když je clovek fanda nejaky hry ? Od kdy. Prober se..
        • del0
          "defacto to samy, jen se u toho muzes pohybovat"

          Ok. A Crysis je defacto to samý, co Starcraft (kosíš emzáky), jen to vidíš z pohledu vlastních očí. Měl by sis zajít k očnímu, vysadit prášky pustit si to video znovu.

          "Bylo to fajn ale doba pokrocila a tahovy souboje nejsou proste uz v kursu."

          Jistě. Doba pokročila. Bouhžel hry nepokročily. Hry se zjednodušily. To jsem tě jen opravil. Z tvých slov by si někdo mohl myslet, že tvrzení doba pokročila = teď je to lepší / vylepšené, což je samozřejmě hloupost. Tahový systém bude vždy nabízet více komplexnosti a taktických možností. Ta tvoje pokročilá doba v praxi znamená akorát tak to, že je to víc mainstrem friendly.
          • K ocnimu si zajdi sam, na videu je jasne videt ATB teplomer, takze nemuzes utocit dokud se nanaplni, uplne stejne jako u originalu. Naopak pohyb postav tomu muze dodat daleko vic strategie. A ještě jednou opakuju FF 7 NEMELA TAHOVY SYSTEM.. *7*
            • FF 7 remake evidentne ATB ma, tak co tu plácáš. To ze se muzes pohybovat je spis plus. Ale holt cloveku co z jedny kapsy kouka DOS a z druhy izometrie a na hlave ma klobouk s napisem dřív bylo všechno lepsi se to vysvětlit neda..marna práce.
            • del0
              Irelevantní.

              1) ATB je paradoxně stejně nebo možná i víc kompexní jako klasický tahový, tak nevim, o čem tu třepeš.
              2) Postavu plně ovládáš, což je dost zásadní rozdíl, který na mě působí jako nějaká mlátička (ještě v kombinaci s 3rd person pohledem).
  • Vogon
    Square dělá na remaku FFVII?!!! Huráááá!
    Počkat.... Square z roku 2015 dělá remake FFVII? Bůh nás ochraňuj.
    • dal sem ti minus. jen pro poradek, aby sis nemyslel ze mas pravdu:)

      PS: hlavne to zas nerozebírej, uz sme to nedavno resily:)
      • Vogon
        Já vlastně pravdu nemám že? Současný square je neskutečně vynikající firma, která ke svým zákazníkům chová neskonalý respekt. Připomeňme si některé z nedávných úspěchů square:
        1) final fantasy all the braves
        2) final fantasy 13
        3) První oznámení "Remake FF7" na PS4, jednalo se pouze o PC verzi.
        4) Exkluzivita Tomb Raidera
        5) "Augment you preorder" u Deus Ex.
        6) Naprosto podivné demo Final Fantasy X-3, které v japonsku sklidilo takový úspěch, že jsme o té hře od té doby neslyšeli
        7)Demo FFFV, které běželo v naprosto šíleném frame rate
        8) Naprosto retardovaný redesign Batmana grafikem Kingdom Hearts.
        Jo, současný Square-Enix je prostě super publisher, obzvláště se mi líbí jak ví co zvládnou, nikdy by se třeba nestalo že by na E3 ukázali tři obrázky, a pak řekli že z toho za rok bude RPG.
        • Me SE zajima jako výrobce, to ze je i vydavatel mi je uplne jedno. A holt me jejich hry bavej, jak ty stary tak ty novy..takze muzes psat co chces, stejne to pro me bude dobra firma. Jo, az zacnou delat hry co me nebudou bavit to bude horsi.
  • Pecka intro, ale mam jednu otázku:
    Kde je sakra Sephiroth?
    • problikne na 1 frame v te bitce na moste, v druhem zablesknuti je hlava Jenovy
    • A co by tam delal? V tehle casti hry co ukazuje video se vůbec neobjevil.
  • To by mě zajímalo jak bude vypadat Sephirotova Super nova.
  • C-BEAM
    neuvěřitelné, pro mě trailer desetiletí. Z každého záběru je cítit obrovská úcta k originálu. Vím že mě to nebude bavit jako kdysi když jsem měl nějakých 12-13 ale podívat se na ta místa už jen z čistě nostalgických důvodů mi za to stojí.
  • ta Tifa nějak přibrala
  • MrSanta
    Doufám, že tam bude možnost použít původní tahový soubojový systém. Toho lehce akčního stylu se lehce obávám. Uvidíme. Vypadá to velmi dobře.
    • Vypadá to podobně jako soubojový systém z FF XV, což by všichni měli mít v momentě vydání remaku v ruce. Ale mít možnost přepnutí na klasiku to bych taky bral.
  • Pocitejte s tim, ze souboje poradne zjednodusej, aby to zvladly i dnesni deti!
    • Však ona puvodni FF7 taky nebyla kdovijak tezka..az na Ruby a Emerald weapon (pokud je clovek porazil tak finalni pribehovej boss byl v prvním kole mrtvej :)..a pocitam ze i v tomhle remastru budou tyhle dve potvory radne tezky..jsou nepovinny.
      • Hele původní hru jsem moc nehrál, ale když na to koukneš je to realtime - ostatní postavy budou fungovat podle nějakýho mustru, dřív to bylo na tahy a tím jsi mohl hru daleko lépe ovladát. Teď půlku boje obstará AI :D.
        • Nevim teda jaký Final Fantasy jsi hrál, ale už asi od 3 dílu souboje rozhodně nebyly na tahy.
      • remaku* (oprava aby puntickari nedrzkovali:)
        • No proto. Bohužel pro Vás v těch dvou věcech je zásadní rozdíl, takže se tu nelze bavit o puntíkách.
          • A hele muj osobní stalker dorazil:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit