Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jsem sérii Final Fantasy naprosto nepolíben. Může mi tedy někdo v krátkosti vysvětlit proč vojáci se samopaly zastavují auta v plátovém brnění? A proč ve futuristickém městě běhá frikulín taky v brnění a s mečem? Neberte mě špatně, vypadá super *1*
    • Zapadni fantasy ma svoje pevne mantinely, pres ktere se nedokaze dostat, protoze publikum zvykle na pana prstenu, DaD, nebo treba nově Hra o truny by to proste nedokazalo prijmout. Japonci si od zacatku sli svoji vlatni cestou a jejich pojeti fantasy zahrnuje prakticky cokoliv. Jde jen o to jak moc je ktery hrac konzervativni neboli zaprdeny a kolik toho je ochotny pojmout. Tak nejak jde o to jak koho hry vychovaly, kdyz nekdo porad hral zapadni fantasy tak japonce nechape a prijde mu to priblble, neco jako kdyz treba ja prijel nekam do Afriky a videl jak si koreni jidlo zvirecim trusem, taky bych to nechaqpal, ovsem tamnimu domordci to prijde normalni. Chci tim rict ze japonske hry jsou stejne dobre jako ty zapadni, jen proste nekdo diky predsudkum a tak o tom nevi.
      • Vojta_Ilavsky
        Jedinej kdo tady má předsudky jseš ty, kamaráde.
        • nechapu proc se do nej navazite za tenhle prispevek. narozdil treba od debaty ohledne smajliku tohle vystih dobre a prispevek je inteligentni. holt haters gonna hate.
        • On si ten člověk totiž vůbec nevidí do "huby".
          • Koukam ze muj ,,fan,, klub dorazil, toz vitajte chlapci:)

PS:uz chybi jen Del
            • Pokud vim prisral ses bavit pod muj pripevek ty, takze tvuj navrh ze se o necem nebudeme bavit zni jak z jedlickova ustavu.
            • Vojta_Ilavsky
              Jdi si zahrát radši jeden z mnoha "rymejků" AKA jak my nedonošenci říkáme, [rymástry] nebo [apgrejdy]. A o tý Manze se radši bavit nebudeme, jo?
    • Každý díl final fantasy to má trochu jiné je to proste mix fantasy a scifi tady v 15 ty vojáci nejsou ani lidi ale roboti
    • Říká se tomu Fantasy.
  • Tak po demu 2.0 nemám sebemenší strach že by se to vyloženě nepovedlo ale doufám že půjde alespoň upravit vzhled party jelikož všichni vypadají stejně což je otřes
    • Nebo aby dali alespoň možnost mezi nimi přepínat.To by bylo taky super
  • Tohle prozatím vypadá velice hezky, teď ještě aby neskončil jenom u krásných trailerů. Držím pěsti vývojářům!
    • Tak tak, zatím to vypadá opravdu famózně a demo(xbox) mě opravdu bavilo, takže jestli bude hra ve finále taková jak je nám prezentována, tak by tu mohl být opravdu dobrý FF titul
  • Vím, že má ta série obrovskou hráčskou základnu, ale jakmile vidím byť sebemenší náznak toho jejich mange a hentai, tak se mi otvírá kudla v kapse. K smrti nenávidím ten jejich, pro mě, otresnej okatej vizual.....3x fuj. I kdyby byl obsah sebepropracovanejsi, tohle mě prostě odradí
    • a neni to jedno? hentai je to jejich kreslený péčko myslim ne? :-D na to se taky koukat nemůžu :-D
      No co, představte si, že né každej je z tohohle vizuálu vodvařenej :-D vždycky mě z toho může trefit šlak....třeba to i vás přestane jednou bavit a dáte přednost " evropskýmu pojetí vizuálu", kdo ví. Od začátku píšu, že to je jen můj subjektivní názor. Ty jejich ubrečený, okatý panenky a disproporční hrdinové, přecitlivělej, přeňuňanej příběh, z kterýho brečej 15 letý rejžožrouti....díky ne
      • I takový se najdou ale to není celá jap. tvorba nehledě nato, že kolikrát je překlad přizpusobenej americkýmu publiku takže to působí víc "cheesy" než to opravdu je.
        Oh a evrospký fantasy mám rád.
      • Mne evropsky vizual nijak nevadi, mam ho rad, a mam rad i ten japonskej. A dle toho co pises mas ten herni rozhled dost omezenej, ale koneckoncu to je tvoje vec.
        • Vojta_Ilavsky
          Když se ti něco nelíbí, jseš omezený. Zajímavý náhled na svět, s tímhle přístupem musíš být hoooodně oblíbený.
          • ja uz nepotrebuju byt oblibeny, tyhle potreby nactiletych kteri prave objevily jak pouzivat smajliky jsou uz hodne dlouho mimo moji vekovou kategorii.
    • Koukám, že díky tvojí samootvírací kudle si podstoupil nedobrovolnou vasektomii tak seš asi trošku zmatenej :(.
      • 2 malloy....zmatenej seš spíš ty, když tyhle bejkárny hraješ.... počkééééj, jednou z toho dostaneš epilepťák ))))
        • Spíš sem zmatenej z jedinců co o daný tvorbě prakticky očividně nic nevěděj a nemaj ji rádi ale stejně maj potřebu lízt do danný diskuze a podělit se o svůj "znaleckej posudek" .
          • jooo, takže ty si odborník? :-) hele chlape, bez konfliktu :) měl by si bejt schopnej unést HEJT i na tebou milovaný mange hentai bukkake japonský omalovánky - snad nemůžeš očekávat jen a pouze pozitivní komenty?? 100 lidí, 100 chutí - to že máš ty omalovánky rád z tebe ještě nedělá sečtělejšího a uvědomělejšího jedince :)
            • Dle tvojich prispevku se mezi sectele a uvedomelejsi jedince urcite povazovat nemuzes. uz jen ten nick co nam tu cpes mluvi za vse.
          • jooo, takže ty si odborník? :-) hele chlape, bez konfliktu :) měl by si bejt schopnej unést HEJT i na tebou milovaný mange hentai bukkake japonský omalovánky - snad nemůžeš očekávat jen a pouze pozitivní komenty?? 100 lidí, 100 chutí - to že máš ty omalovánky rád z tebe ještě nedělá sečtělejšího a uvědomělejšího jedince :)
            • Pouze se snažim naznačit, že tvoje představa o japonský tvorbě je naprosto zcestná a jednoduchá to že ti nesedne určitej směr kterým se vydává (ač to není zdaleko to co popisuješ) je tvoje věc každej má rád opravdu něco jinýho bohužel tyse tu prezentuješ tak že tomu sám nevěříš a pouze předstíráš abys nevypadal jako naprostej trotl.
              Navíc pokud by to bylo tak jednoduchý, že to absolutně nemáš rád tak sem nelezeš a článek ignoruješ já mám třeba silnou averzi vůči americkým komiksům ala x-men,superman apod. ale už z toho duvodu nelezu na fora kde se o nich diskutuje at sou to filmy nebo hry jen si řeknu "nezájem" a je to...

"Mě japonská vizualizace v Evropksejch končinách prostě nesedí"-to je ignoranství at se ti to líbí nebo a ještě pokrytectví když se oháníš subjektivitou a tim že každej má rád něco jinýho :)
            • ale prdlačku Malloyi :) To, že máš v tomhle odvětví něco načteno, nahráno....popřípadě je to pro tebe oblíbený herní žánr přeci ještě vůbec neznamená, že ty omalovánky jsou z objektivního hlediska chvalitebné, nedej bože výborné. Našli si samozřejmě ve všech skupinách společnosti svoje zastánce, kteří na hentai bukkake Final Fantasy nedají dopustit, ale třeba vizuál allá Minecraft má taky svoje stoupence a zároveň odpůrce na život na smrt.

Ve mě to je zakořeněný od mala, už když nějakýho stupidního retarda napadlo po revoluci začít kupovat práva na vysílání těhle Pokemonu, Strážců brány.....nedával jsem to. Pro mě je to prostě podřadnej materiál - nikde netvrdím, že mám pravdu. Ale měl by si uznat, že když se chodíte do diskuze "vyzvracet" vy se svejma "óóóó to je nadhera to mange", tak zakonitě vždycky přijde "zvracet" i někdo jinej, komu z toho je prostě na blití opravdu.

Mě japonská vizualizace v Evropksejch končinách prostě nesedí - ale zase se tady vyrojí spoustu lidí, který to označeji za ignoranství, zpátečnictví atd.
            • Nevim jestli odborník ale mám toho načteno/nahráno/zkouknuto dost narozdíl od tebe takže vidim, že o jap. tvorbě nic nevíš :) .
              Jinak já sem v klidu mě vyprovokovat nemužeš ač se o to snažíš a nic neočekávám páč vim, že takhle internet funguje protože i ten nejblbější člověk má k němu přístup a potom pak ty diskuze vypadaj přesně takhle plný trollů,hlupáků nebo chudáků co si lečej mindráky.
              100 lidí 100 chutí něco čemu nerozumíš a ten kdo se tady snaží vypadat sečtěle a uvědoměle seš jen ty snažíš se nás nepřímo schodit a ukázat, že si lepší :)
              Lepší kdybys ses rovnou přejmenoval na ego boostra.
    • A ty to co popisuješ tady vidíš?
    • troll nebo blbec, vyber(te) si.
    • Ja teda nevim, ale hentai jsem teda nikdy ve Final fantasy a obecne v jrpg nevidel, i když by to mozna nebylo spatny *1*

PS: nez zacnes placat koniny tak si napred nastuduj co ty slova který tak suverene (je to manga) používáš znamenaji.
      • PS: nez zacnes placat koniny tak si napred nastuduj co ty slova který tak suverene (je to manga) používáš znamenaji.

To říkáš TY někomu ?!

:D :D :D
        Ty mi dáváš.
        • chce to vic smajliku, neboj se toho Beny, do toho, cele Games ti drzi palce
    • To je pouze ten JRPG styl.Mě jakožto fandovi tohoto žánru to třeba vůbec neva :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit