Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • super videa a gameplaye na http://crysis3.cz/
  • Jasný v pohodě :) každej názor se počítá.Jsem fanda crysis a to všech dílu.Libí se mi jak dokázali udělat grafiku která jede i na konzole a přesto vypadá super :).Nwm jak to je u ostatních ale když jsem zapnul u dvojky directx 11 a extra textury tak hra vypadala opravdu hodně dobře.Libí se mi na ní hlavně detailní zobrazení textur a to hlavně u nanoobleku je to fakt hezky udělané :).Příběh od dvojky je sice Béčkovej ale řekněme si narovinu kvalitních stříleček s emzákama na zemi je na pc proklatě málo :).Proto se mi to libí, ani mi nevadí že to dělají koridorově ale pořád to baví a to je hlavní.Je spousta jinejch her kde si užiju ostatní věci které mi tu scházej.Neřikám že by to nemohlo být lepší ale jsem se serii zatim spokojen uvidíme co předvede trojka:).
  • Jasný v pohodě :) každej názor se počítá.Jsem fanda crysis a to všech dílu.Libí se mi jak dokázali udělat grafiku která jede i na konzole a přesto vypadá super :).Nwm jak to je u ostatních ale když jsem zapnul u dvojky directx 11 a extra textury tak hra vypadala opravdu hodně dobře.Libí se mi na ní hlavně detailní zobrazení textur a to hlavně u nanoobleku je to fakt hezky udělané :).Příběh od dvojky je sice Béčkovej ale řekněme si narovinu kvalitních stříleček s emzákama na zemi je na pc proklatě málo :).Proto se mi to libí, ani mi nevadí že to dělají koridorově ale pořád to baví a to je hlavní.Je spousta jinejch her kde si užiju ostatní věci které mi tu scházej.Neřikám že by to nemohlo být lepší ale jsem se serii zatim spokojen uvidíme co předvede trojka :) :).
  • Turecky nemci robia fps strielacku odohravajucu sa v zdevastovanom new yorku s hlavnymi postavami s vyraznym britskym prizvukom (ehm ako keby kazdy druhy special op vojak bol bud dumb hruda american alebo bradaty "caj o piatej" anglan) ktory pouziva ako zbran "rambo" luk. Jezisi kde mam pilulky....
    PS: no vidno ze fetovanie sa nam presuva z holywoodu aj k hernym scenaristom a vyvojarom....
  • Grafika je ještě více ořezaná, než v roce 2006, před vydáním prvního nemultiplatformního Crysis 1, tenhle škvár je recyklací starých 3D modelů, textur a enginu ořezaného tak, aby vyhovoval i zastaralým herním konzolím s HW low endu roku 2007, tedy PS3, XBOX360. Crysis 3 nepřínáší vůbec nic nového, konzole brzdí vývoj PC, HW i SW, po vydání třetího dílu Crysis naštěstí končí licenční smlouva producentovi a Crytek se může pustit do vydání přelomového titulu. Tohle není nic jiného, než další zásek, recyklát a odpad, každý kdo sleduje scénu modderů sandboxu Crysis mi dá za pravdu, mapy, mise a tak dále, nabízejí dnes daleko víc, než bude nabízet nově vydaný Crysis 3, moddeři se totiž řídí kodexem svobodné tvorby, bez omezení konzoloidních krámů a vyhlídek na zisk. Konzole, tablety, SPÁLIT!
    • Ataker
      Jak je možné, že Crysis 1 mám na Xboxu a vypadá líp, jak Crysis 2 ? To je prostě jen lenost vývojářů.
      • Ano, je to tak
  • Jsem rád že značka jako je crytec vznikla.Vypustila do světa dechberoucí grafiku a supr příběh.Na trojku se těšim stejně tak jak na 2 díl.Nevadí mi že grafika bude totožná. protože teď jsou grafické závody pozastaveny.Jedinej kdo dělá převratné grafické a pro dnešní generaci konzolí naprosto nevyužitelné technologie je Nvidia která to má teprve v plenkách ale řekl bych že až bude ten správnej čas, tak se hry uplně změnej a bude to něco neuveřitelného :D. To ale pár let estě bude trvat. Prozatím dávam šanci Epic Games a jejich unreal engine 4 a snad EA a Crytek dovedou své nové enginy taky k dokonalosti jsem zvědavej jaká bude herní budoucnoust ale věřim a doufam že jen a jen lepší :) ale v jedné věci jsem si jistej grafické možnosti jsou nepřeberné a můžou se jen zdokonalovat a nejlepší na tom je že nemají žádné omezení.:)
    • Promin nechci nejak znevazovat tvuj nazor ale dechberouci grafika? super pribeh? s grafikou muzu souhlasit tak u jednicky pricemz u dvojky byla jasne horsi a delana snad na konzole.Pribeh promin ale tak mozna u jednicky kdy byl tak prumernej ale u dvojky nebyl takrka zadnej coz snad uznaly i tvurci. Navic hra ktera skonci tak ze skocis do nejaky jamy a to je konec mi nepride ze ma super pribeh.Navic ze slibovany dzungle ve meste koridorovka kera se dala projit bez vystrelu se zapnutou kamuflazi (modri vedi ze to je nadsazka ale po vetsinu casu to tak slo). Trojka pro me bohuzel ze zaberu co sem videl naznacuje pokracovani stylu dvojky ale snad se pletu :P
  • http://www.youtube.com/watch?v=HrHrz1wjqTQ
  • nefunguje!
    • http://www.youtube.com/watch?v=_2LX8bEmhDc
  • Tak už aspoň viem, načo som si kupoval grafareň za 460€, nebudem pokritec, priznam sa, pači sa mi to, aj ked dalo by sa namietať- samy tunel a linearita, ale mame z čoho vyberať ??
  • Video se nenačte.... ale proč mě to nepřekvapuje, jsme přeci na tiscali...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit