Zájemci už můžou hrát Football Manager 2023
-
Já se vždy těším na novinku, ale pokaždé mi tam chybí několik základních pro mě podstaných věcí. Přeci jen FM hraju pro herní "slávu" a tak by tam mělo být přehledně vždy plno tabulek...
1) Tabulka pořádí managerů - podle mě jedna z nejdůležitějších at je vidět transparentně kdo je nejlepším managerem. Vždy tam vyskočí jen sezoní výsledky a to jen první 3 mám dojem někde ve zprávách a pak složitém hledání.
2) Ofside - mrtvý offside není offside... Tohle mě při hře vždy strašně štve..
3) Penalty... Prakticky drtivá většina penalt vždy odpískané... Níkdy odvolaná.... To mě taky štvě a ještě se každá zkoumá Varem.... To je taky hovadina... Jsou přeci penalty které jsou jasné a zkoumat se nemusí.
4) Menší rozdíly mezi hráči... Byt má někdo o dost lepší hodnoty tak v reálném fotbalu to není tak, že automaticky s nimi nejsem schopen hrát s někým lepší.m Tady jak mám dobrý tým tak většíne dávám min 5+ v každém zápase a průměr golu na zápas je pak kolem 4-5... to v reálném fotbalu zdaleka tak není a spousty top týmů se trápí s průměrem v lize... Nyní průměr v lize prakticky nemám šanci uspět dobrou taktikou nad někým top a překvapit.
5) Štve mě taky velmi malý vliv změn tempa hry, šetření času na kondici... Když například chci výrazně polevit ve hře, abych pošetřil kondici hráčů nelze to nijak udělat... Omyl je si myslet, že když dám pomalé tempo a šetřit čas, že se neco změni... Nezmení... Hráči jsou unavení úplně stejně jako bych hrál v plné intenzitě atd. Prostě tohle je také nevychytané a dělá z té hry méně realistickou.
No těch věci bych tu uměl vypsat více... Ale tady to je brekot na špatném hrobě... a na vývojáře se nedostanu...:-)
Hodně fajn zážitků přeji s novým FM23 :-)
-
Těším se na recenzí Vašku. :) Já asi ještě přeci jenom zůstanu u minulého ročníku moje retro databáze 92/93 sice už obsahuje jen vygenerované hráče, ale stále mně baví. :)
-
-
Já jsem stále u 19 po těch letech jsem se naučil slušně s editorem a vždy si s tím umím pohrát tak aby mě to překvapilo navíc jsem si řekl že ani do novější nepůjdu dokud výrazně neposunou zápasový engine a vše kolem něj.
-