Přejít na výpis diskuzí
Zajímaly vás informace o PS3 hacku? Sony o vás ví!
8.3.2011 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
sorry za moji cz sem v cr 5 let . no na youtube sem se hodnekrat koukal na videa jak se flasuje ps3 a co jako ?? ja bych vedel jak byseto dalo viresit vsecky lidi na svete by muselo podat zalopu na sony aby mely problemy a my normalni obcane stoho vitriskat co nejvic prachu kdiz muzoe sony porusovat pravidla tak proc ne my. jeste jednou kdiz vichazela ps3 ujistovali ze linux nikdi neoberou s konzole a cose stalo nalakaly plno lidi videlala prqachy a po 5 mesicech to odeprali linux a zakaznikum se vysmali do tvare . takhle se delaj prachy neco na slybujou a pak nato ser...ou
-
Pro me je to stejne, jako by me nekdo zazaloval za to, ze si necham nachipovat auto nebo vymenit koncovku vyfuku. Ty firmy, ktere toto delaji na tom jeste vydelavaji a s automobilkou nemaji nic spolecneho. Vpodstate jde o vsechny tuningove firmy. Kdyz si koupim vyrobek, tak si s nim snad muzu delat co chci... V zakonech se nevyznam, ale na toto snad staci zdravy rozum. Rovnou by meli zavrit i Premka Podlahu za jeho napady kde predelava vetrak na sekacku na travu a buhvi co jeste :) a jeste to prezentuje otevrene v televizi...
-
-
Stejný přáklad tady už někdo uvedl.
Ne - Nevyznáš - Nestačí.
-
-
No, když nějaká společnost zjistí, že přišla o desítky milionů dolarů, protože ji o ně připravil nějaký umaštěný americký spratek, a to prosím úplně bezdůvodně... to jednoho naštve.
-
Sony to ma v DNA .
http://technet.idnes.cz/sony-ma-prusvih-jeho-cd-obsahuji-spyware-ffl-/software.asp?c=A051116_174846_bezpecnost_cti -
Jsem rád, že jsem se v posledním roce postupně zbavil VŠECH zařízení od Sony, které jsem vlastnil (kdysi jsem jim naopak fandil). Sice to nezmůže nic, ale každá trocha dobrá...
-
Tak nevím jestli tohle je fakt z hlavy japonců, nebo nějakýho přiblíka ze západu, ale kdybych to video objevil tak se na něj taky podívam, kdybych objevil video kde hackujou centrální banku tak se taky podívam přesto že PS3 ani nic přímo dočinění s CB nemám a tak by moje IP atd vydali třetí osobě ?.. to je docela blbé... navíc jak už tu někdo zmínil sony teď má šanci ošefovat další chybku, takového člověka by si měli najmout hehe *1*
-
-
Prolomit ochranu Sony PS3 nebo jinych konzoli zvladne kazdy schopny absolvent oboru kybernetika (kdyz mu das dost casu a konzoli na hrani). To same plati i o cracich na PC hry.
Chce to jen motivaci a dost volneho casu (ktery vetsina schopnych lidi nema). Za mlada jsem si take jen tak pro zabavu zkusil cracknout hru nebo vytvorit cheat program (je to relativne jednoduche), ted uz na takove blbiny cas nemam. -
nadruhou stranu da se pochopit rozhořčení z prolomení "neprolomitelné" ochrany na které si jistě dali záležet + ztráty z toho plynoucí *3*
-
-
hehehe timhle asi zakazniky nepřilákají uz se teším jak jim někdo zatopí
-
Tak jsem se schválně podíval na videa ted počkat až se ke mě dostaví ti kreténi ze sony ať je můžu poslat do prdele protože ps 3 ani nemám.
Xbox 360 (ten mám je lepší) exclusivity halo a gears of war a forzu bych za nic od Japoncu nevyměnil.
Ps : To japan sorry for tsunami recover soon -
-
excluzivity je to posledni, v cem by X-ko vynikalo nad konkurenci .... LOL
-
Tenhle příspěvek je směšný na tolika úrovních, že jsem z toho málem upadl do deprese. *7*
-
-
porat to nak nechapu tak je dobre zeto dal na net aspon ukazal ze tomaj blbe zabespecene aspon po priste sony se zamysli jak jinak to zabespecit toje to sami jak unas byl ten tipek jak dal do televize jak ochcat bankomat.nemusel to nikomu rikat a moch mit myliony a on zatim to zverejnil televizi a banky hnet to zabespecily a jeste mu podekovali zeje nato upozornil sorry za moji cz
-
tak specialné pro Sony jděte do prde.e *1* *1*
-
-
Moje rec :D
-