Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 předvede šestnáct rozdílných konců
30.11.2010 | Aleš Smutný
7 příspěvků
-
tohle bych si představoval u všech rpg
-
16?! To padli z maliny? Jako pochopil bych zlatou trojku, i když asi nejvíc by se mi líbil klasicky jeden (ale pořádný, jako třeba u ságy), ale 16? No, nevím, nevím...
-
Tak zaprvý, tohleto ví všichni pozorní nějaký ten pátek. A pak, raději bych tři konce jednoho příběhu jako předtím, než aby jeden konec stál za prd jiný byl dokonalý.
-
Sedm koncu! Jeste, jak CD projekt slibuje, elektricke kreslo pro toho kdo si jej stahne... *1*
-
Omlouvám se za duplicitu....chtěl jsme editnout a takhle to dopadlo:(
-
O tom že Witcher po patchech byl dokonalou hrou a pravím true RPG není třeba mluvit, teď se moc těším na druhý díl a chci si opět koupit spec edici..proč ? Polákům fandím předvedli pěkný svět posvěcený Sapkovským, nebáli se cenzury a dali i erotické scény a pohled na odhalené ňadra, dali i smrt a smutek a bezpráví...to co ani MF II nedokázala nabídnout. A jediné čeho se bojím je herní doba a vzhled některých postav jako třeba Geralt. A ještě snad malá škoda že už Witcher II nebude nadabován ale co už. Pro mě prostě jasná koupě neboť strašně moc chci Wichera III :)
-
Zhe Witcher I po Patchach byl dokonalou hrou a pravím RPG, teď se moc těším na druhý díl a chci si opět koupit spec edici..proč ? Polákům fandím předvedli pěkný svět posvěcený Sapkovským, nebáli se cenzury a dali i erotické scény a pohled na odhalené ňadra, dali i smrt a smutek a bezpráví...to co ani MF II nedokázala nabídnout. A jediné čeho se bojím je herní doba a vzhled některých postav jako třeba Geralt. A ještě snad malá škoda že už Witcher II nebude nadabován ale co už. Pro mě prostě jasná koupě neboť strašně moc chci Wichera III :)