Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • eh to asi bude stát hodně *3*
  • Na verejnost unikla i sberatelska edice tehle hry. Tady je jeji foto http://www.limitky.net/2010/11/oznamenie-the-witcher-2-assassins-of-kings-collector%C2%B4s-edition/
  • Za A) ptám se - bude to na PS3? a za B) jeslti jo bude to taky v CZ?
    • ales.smutny
      Nebude, je to striktně PC titul.
      • Nebude? Tak to zřejmě víte více než samotný šéf CDP, který řekl že v případě konzolových verzí je optimistou. *3*
        • ales.smutny
          Zatím oznámená není, takže nic víc říct nemohu. Třeba se zítra na konferenci blýsknou a já rád budu informovat o kozolové verzi :) V říjnu ale Gop prohlásil, že v tuhle chvíli nevidí žádnou naději na případný launch konzolové verze simultánně s PC. A jak dopadl předešlý konzolový projekt zaklínače bohužel víme.
          Asi to bude hodně záležet (nepřekvapivě) na úspěchu hry.
          • Pochybuju že nějaká tiskovka to změní. Jde o to že s tou pozdější konverzí počítají. Kdyby na to měli prostředky a lidi tak to dělaj zároven, za to dám ruku do ohně. Jenže bohužel...
            Pokud bude úspěch, tak počítám tu dobu - půl roku až rok co by se to mohlo objevit na konzolích. Tak PC-čkáři kupujte.
            Tak jak jsem tvrdil přitom oznámení vydání 1Q 2011, že to prostě nemůžou stihnout, tak ted pevně věřím že vyjde i ten port.
          • Všechno je to na hov**. Na konzole v CZ by měli maximální prodejnost a né jen na sráčovkej PC.
            • Ty jsi mi ale debil.
      • Řekli alespoň důvod, proč konzolovou verzi zrušili?

Vážně bych si rád zahrál Zaklinače 2 s pořádnou grafikou, ne jako u jedničky, kde jsem musel jet na střední :-/ Vážně to nebude alespoň třeba o pár měsíců odložené?
        • Na stredni detaily? Me to v dobe vydani bezelo na max detaily a to jsem rozhodne nemel nejak nabuseny pocitac. Na cem jsi to hral?
        • ales.smutny
          Tak poslední naději dává ta zítřejší konference, možná bude naplánovaná (a oznámená) konverze pro konzole se zpožděním, ale spíš bych v to nedoufal.
        • Ne že by hrála grafika ve hře druhé housle, ale nebylo to zrovna to, co ze zaklínače dělalo fortelné rpg.
      • Ale spekulovalo se, no nic tak jsem v řiti :( Poláci skurvený :
        • se prober laskavě, nemají povinnost to dělat na konzole. Buď vůbec rád že poláci tenhle skvost udělali a dělají.
  • calwin
    mimochodom bola vôbec oficiálne ohlásená konzolová verzia witchera? bol by som rád mal jasno...
    • Ne, oficiálně konzolová verze Wiedźmina (Zaklínače) ohlášena nebyla, jen že MOŽNÁ bude. Mě je to každopádně jedno, konzoli žádnou nemám ani mít nebudu.
  • doufám že to nedopadne jako mafia2!!!!pro mě osobně nejočekávanější hra
  • ,,Polské RPG vyjde v ČR ve stejném termínu jako ve MĚSTĚ" lol? :D
    • sleepless
      Tak to chodí, když někdo dělá dvě věci naráz..v tomto případě natáčí první podcast :) Opraveno
  • Na tuhle hru čekám jak na smilování..konečně snad kvalitní true RPG games....
  • Taky se těšíte na květen?
  • Údajne bude hra bez českého dabingu, len s titulkami :(
    • Slyšel jsem a je to velká škoda, doufejme, že distributor to přehodnotí. Český dabing prvního Zaklínače byl vynikající. A absolutně odmítám hrát Zaklínače v angličtině, to hru neskutečně degraduje, přinejhorším budu hrát v polštině, ale čeština by samozřejmě byla nejlepší :-)
      • Mno i když mohl být lepší tak jsem byl rád že tam ten dabing je... Navíc u hry která má základ na dialozích a rozhodování... Taky jsem uvažoval o polštině ale čeština by byla lepší, jsme přece češi že. *3*
    • To považujem za plus.
      • Taky. CZ dabing byl az na vyjimky hrozny. Obzvlast to vyniklo kdyz jste jenom poslouchali a nedivali se pri tom na monitor. *2*
    • no ten český dabing aj tak nebol moc dobry. boli tam 3-4 hlasy (dobre tak viac ale opakovali sa tak ako NPCčka) a bol to dabing do steny. jedine geralt sa mi páčil
      • Těch hlasů tam bylo MOHEM více...dabing stál celkem milion korun....každá hlavní postava jako Tris, Shany, Marigold, Zoltan, Geralt atd měli vlastního dabéra
        • Hlasu tam bylo vice a nektere byly fakt skvele namluveny, ale treba hlas Geralta byl prinejmensim dost divny. Nevim jestli to mel byt pokud o tajemny hla,s ale podle me znel spis jak retardovanej gay :)
          • Amylee.Anderson
            Mně se jako jedný z mála Geraltův hlas hrozně líbil ;)
            • calwin
              je možné že ten hlas bol chybne nahraný a sekvencie sa opakovali ale geralt bol mutant takže to môžeme brať ako pokus o reálne stvárnenie postavy :) každopádne mne sa to tiež páčilo
  • takze okurkova sezona ktera trva od vydani dragon age konci 17.5.2011 ,,,no uz bylo na case

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit