Přejít na výpis diskuzí
Zaklínač 2 se inspiroval u japonského Demon's Souls
4.4.2011 | Aleš Smutný
20 příspěvků
-
Konečně má geralt pochvy na meče, né jako v jedničce že mu plují ve vzduchu.. i když bych chtěl vidět jak takovéto dlouhé meče tahá přez rameno z pochvy *1*
-
Doufám, že cz dabing NEBUDE. Věřím, že si zahraji Zaklínače 2 v originále s kvalitně ošetřenými cz titulky. Pro mě osobně nejočekávanější počin roku, z Deus Ex: Human Revolution mi totiž pomaličku, ale jistě začíná mrznout úsměv na rtech. Zaklínače 2 jsem stihnul ulovit ve sběratelské edici, takže těšung obrovský *4*
Nové obrázky vypadají naprosto fantasticky. Takhle jsem se naposledy těšil asi na Gothica 2 a 3.
Už jsem to psal několikrát, ale neopomenu zmínit, že CD Project považuji s Valve za své nejoblíběnější vývoj. studio. Smekám před T. Gopem a jeho týmem. -
Jen doufam,ze pokud bude cestina...tak at to nedabuje ten stejnej...jinak mu poslu sicilsky dopis...takhle zmrvit hlas..fuj..A pokud jo..tak at da vydavatel echo,abych se pripravil zase na polstinu :))))
-
-
Amen. Osobně považuji dabing Geralta v prvním díle za snad nejhůře překecanou herní postavu v historii... Naprostý odpad.
-
-
Neinspiroval se náhodou Demon's Soul "západními" rpg? :)
-
-
Zadne mi to nepripomina :-), ono je to spis mix jednoducheho rpg (jeden level = jeden zkus. bod) a predevsim bojovky, kde je potreba si natrenovat na kazdeho nepritele komba. Spis to trochu pripomina monster huntery, ale to tady asi taky zna malokdo.
-
-
Myslel jsem po grafické stránce samozřejmě. :)
-
-
-
Tak at se hosi snazi, protoze jestli chteji moje penize, budou muset zaklinace udelat pro konzole. Co jsem si koupil PS3, tak uz kupodivu na PC nic nehraju.
-
-
to by me zajimalo, co je na mem prispevku spatneho, nikomu nic nevnucuji, jen sdeluji sve pocity, a jestlize se inspiruji konzolovou hrou (mimochodem, docela slusna, ta me bavila) tak by se meli na ty konzole snazit, protoze jsem zvedav, jak se na to bude tvarit pc hrac :-)
-
Co jsem si koupil několik konzol, hraju na pc víc a víc. *5*
-
-
Mě na tom negativně zaujala věta "Lidi se nezajímají o Sapkowského" a pak to napravili větou "...že mladí lidé nebudou úplně ze Zaklínače 2 nadšení, ale to vlastně není špatná věc." Noční screeny ze hry působí jak barevné plastové pet lahve, ale to samozřejmě nevadí pokud to bude dobré RPG. Uvidíme.
-
-
To o Sapkowském je v kontextu Německa, Francie, USA...a s tím se nějak polemizovat nedá, to je smutný fakt. Nicméně je fakt, že pro tamní mainstream, byť v oblasti fantastiky je Zaklínač asi příliš slavjanofilní:)
-
-
Napadlo mě přirovnání k české Mafii. Taky jsme měly svůj poklad stejně jako poláci prvního Zaklínače a já jim jen přeju ať dvojka neskončí jako Mafia II u nás :)
Uvidíme už za měsíc, každopádně pro mě je tohle nejočekávanější hra roku. -
Myslim, ze se meli inspirovat spise puvodnim witcherem, protoze hra byla atmosfericky dokonala
-
-
Absolutny suhlas, zaklinac 1 ma ohromil prijemnou europskou atmosferou a stylizaciou (dizajn brneni a zbrani, dizajn miest, spolocenskych vrstiev proste vsetkym...)
- geralt nebol ziaden nablyskany ritier co meni brnenia a vybavu s kazdym dropom...
- charaktery posobili skutocne a nebyt lamaveho voice overu tak by som si pamatal kazdu jednu postavu ktoru som v hre stretol
- kuzla mali iba efekt doplnku pri boji - ziadne padajuce meteority
- jednotlive zapletky neboli obmedzene iba na dobry - zly , zabi toho, dones tamto -
zvatsa doslo k omnoho hlbsej zapletke kde kazda strana mala rozhodene svoje zaujmy a nic nebolo take ciernobiele ako sa to na zaciatku zdalo - BRAVO !
skratka sa cela hra niesla v prijemnej jednoduchej atmosfere ktorej sa dalo velmi lahko uverit a prepadnut.... ako hovorite vy - susedia *4* "podtrzeno secteno" zaklinac nebola tuctovka s premrstenou stylizaciou a tym bola pre mna jedinecna , dvojkou som si tak isty neni :/ .....
no nechajme sa prekvapit.... -
souhlas, tam přímo sršel takový ten typický evropský styl.. dvojka působí dost jinak, ale i tak to vypadá úžasně.. snad dodrží i to, že dostupností to nebude pro každého, aby se dostavilo další zklamaní ala Dragon Age 2 by bylo naprd :\
-
-
ale piču evropskej ! Slovanskej styl :)
-
Doufám, že se ti líbil DA HUD, protože v Zaklínači bude podobný. *2*
-
-
tak co jsem koukal.. hud v Zaklínači 1 mi přišel trochu přeplácaný a ve dvojce je trochu minimalistický jako v DA2 a ten se mi líbil..
-
-
-
-
celá vizualní stránka je taková japonská(alespoň mne ta připadá) už jen ty videa jsou jak Metal gear solida.Což samozřejmě není nic proti hře.NAopak se na ní moc těším.