Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Konečně má geralt pochvy na meče, né jako v jedničce že mu plují ve vzduchu.. i když bych chtěl vidět jak takovéto dlouhé meče tahá přez rameno z pochvy *1*
  • Core
    Doufám, že cz dabing NEBUDE. Věřím, že si zahraji Zaklínače 2 v originále s kvalitně ošetřenými cz titulky. Pro mě osobně nejočekávanější počin roku, z Deus Ex: Human Revolution mi totiž pomaličku, ale jistě začíná mrznout úsměv na rtech. Zaklínače 2 jsem stihnul ulovit ve sběratelské edici, takže těšung obrovský *4*
    Nové obrázky vypadají naprosto fantasticky. Takhle jsem se naposledy těšil asi na Gothica 2 a 3.
    Už jsem to psal několikrát, ale neopomenu zmínit, že CD Project považuji s Valve za své nejoblíběnější vývoj. studio. Smekám před T. Gopem a jeho týmem.
  • Jen doufam,ze pokud bude cestina...tak at to nedabuje ten stejnej...jinak mu poslu sicilsky dopis...takhle zmrvit hlas..fuj..A pokud jo..tak at da vydavatel echo,abych se pripravil zase na polstinu :))))
    • Core
      Amen. Osobně považuji dabing Geralta v prvním díle za snad nejhůře překecanou herní postavu v historii... Naprostý odpad.
  • Neinspiroval se náhodou Demon's Soul "západními" rpg? :)
    • Zadne mi to nepripomina :-), ono je to spis mix jednoducheho rpg (jeden level = jeden zkus. bod) a predevsim bojovky, kde je potreba si natrenovat na kazdeho nepritele komba. Spis to trochu pripomina monster huntery, ale to tady asi taky zna malokdo.
      • Myslel jsem po grafické stránce samozřejmě. :)
  • Tak at se hosi snazi, protoze jestli chteji moje penize, budou muset zaklinace udelat pro konzole. Co jsem si koupil PS3, tak uz kupodivu na PC nic nehraju.
    • to by me zajimalo, co je na mem prispevku spatneho, nikomu nic nevnucuji, jen sdeluji sve pocity, a jestlize se inspiruji konzolovou hrou (mimochodem, docela slusna, ta me bavila) tak by se meli na ty konzole snazit, protoze jsem zvedav, jak se na to bude tvarit pc hrac :-)
    • Co jsem si koupil několik konzol, hraju na pc víc a víc. *5*
  • Mě na tom negativně zaujala věta "Lidi se nezajímají o Sapkowského" a pak to napravili větou "...že mladí lidé nebudou úplně ze Zaklínače 2 nadšení, ale to vlastně není špatná věc." Noční screeny ze hry působí jak barevné plastové pet lahve, ale to samozřejmě nevadí pokud to bude dobré RPG. Uvidíme.
    • ales.smutny
      To o Sapkowském je v kontextu Německa, Francie, USA...a s tím se nějak polemizovat nedá, to je smutný fakt. Nicméně je fakt, že pro tamní mainstream, byť v oblasti fantastiky je Zaklínač asi příliš slavjanofilní:)
  • Napadlo mě přirovnání k české Mafii. Taky jsme měly svůj poklad stejně jako poláci prvního Zaklínače a já jim jen přeju ať dvojka neskončí jako Mafia II u nás :)
    Uvidíme už za měsíc, každopádně pro mě je tohle nejočekávanější hra roku.
  • Myslim, ze se meli inspirovat spise puvodnim witcherem, protoze hra byla atmosfericky dokonala
    • Absolutny suhlas, zaklinac 1 ma ohromil prijemnou europskou atmosferou a stylizaciou (dizajn brneni a zbrani, dizajn miest, spolocenskych vrstiev proste vsetkym...)

- geralt nebol ziaden nablyskany ritier co meni brnenia a vybavu s kazdym dropom...
      - charaktery posobili skutocne a nebyt lamaveho voice overu tak by som si pamatal kazdu jednu postavu ktoru som v hre stretol
      - kuzla mali iba efekt doplnku pri boji - ziadne padajuce meteority
      - jednotlive zapletky neboli obmedzene iba na dobry - zly , zabi toho, dones tamto -
      zvatsa doslo k omnoho hlbsej zapletke kde kazda strana mala rozhodene svoje zaujmy a nic nebolo take ciernobiele ako sa to na zaciatku zdalo - BRAVO !

skratka sa cela hra niesla v prijemnej jednoduchej atmosfere ktorej sa dalo velmi lahko uverit a prepadnut.... ako hovorite vy - susedia *4* "podtrzeno secteno" zaklinac nebola tuctovka s premrstenou stylizaciou a tym bola pre mna jedinecna , dvojkou som si tak isty neni :/ .....
      no nechajme sa prekvapit....
    • souhlas, tam přímo sršel takový ten typický evropský styl.. dvojka působí dost jinak, ale i tak to vypadá úžasně.. snad dodrží i to, že dostupností to nebude pro každého, aby se dostavilo další zklamaní ala Dragon Age 2 by bylo naprd :\
      • ale piču evropskej ! Slovanskej styl :)
      • Doufám, že se ti líbil DA HUD, protože v Zaklínači bude podobný. *2*
        • tak co jsem koukal.. hud v Zaklínači 1 mi přišel trochu přeplácaný a ve dvojce je trochu minimalistický jako v DA2 a ten se mi líbil..
  • KIMCID
    celá vizualní stránka je taková japonská(alespoň mne ta připadá) už jen ty videa jsou jak Metal gear solida.Což samozřejmě není nic proti hře.NAopak se na ní moc těším.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit