Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Derp_1337

    Podle mě je na ten editor trochu pozdě. Pár nadšených moderů se možná objeví, ale halo bublina okolo téhle hry už praskla a nemyslím si, že by se k tomu lidi vraceli ve velkém jenom kvůli pár modům.

    Kdyby ale ten editor vydali hned po vydání hry v roce 2015, tak by jsme tady možná měli ještě větší moderskou komunitu než jakou měl Skyrim.

    • Určitě by bylo lepší, kdyby nástroje vydali dřív (ideálně po vydání DLCček), ale tak početnou moderskou komunitu jako má Skyrim by Zaklínač určitě neměl. Proč? Jak už psal kolega dole, na rozdíl od Skyrimu pro Zaklínače nejsou mody nezbytné. Většina věcí tam slušně funguje i vypadá a navíc je to více příběhová hra a méně sandbox. A pokud jde o rozbíjení modů updaty, jak psal qwe6, tak poslední velký update (po pravdě spíš upgrade) Zaklínače ho dokonce znemožnil hrát na starších počítačích (použili vyšší verzi DirectX).

    • To je stejné jako Kingdom Come. Ale zase na druhou stranu chápu vydání nástrojů a oficiální podporu modů po ukončení podpory hry, kdy už modeři nekazí zisky z DLC a odpadá bohužel velký problém u her, kde jsou mody už kolikrát od early accessu, kdy řešíš problémy s kompatibilitou verzí hry a modu. Většinou se s updaty něco rozbije a ne každý autor vydrží x let mod udržovat po každém updatu. Typicky jsi před 3 lety hrál hru s nějakými mody a chceš se k ní vrátit a zjistíš, že je musíš hledat znovu a ne všechny funkce, které jsi chtěl jsou updatované pro současnou verzi hry.

      Třeba teď už je víc jak rok rozbitý MP mod pro Subnauticu, protože vývojáři nečekaně po několika letech vydali update do hry a kompletně ten mod rozbili.

      • Derp_1337

        Jo, jasně. Já to chápu, že pro studio jsou nejdůležitější zisky. A proto mody před vydáním DLC jsou nežádoucí.

        A kompatibilita je další problém.

  • Reeki

    Táto hra snad ani módy nepotřebuje, jedině co bych dodělal, tak více koní ve městech :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit