Přejít na výpis diskuzí
Žaloba Activision na Infinity Ward rozšířena i na EA
22.12.2010 | Aleš Smutný
35 příspěvků
-
jn
-
Ja taky nechápu COD hype, když Battlefield (BC2) strká všechny díly cod sečtené a na druhou do kapsy ! Prostě díky, debilní národe hamburgrů a cock&coly, hážete herní průmysl do mainstreamového hnoje. Activison nechápu, dobrá studia jako Raven ničí a tupohlavce kteří dělají akční interaktivní filmy si drží a ještě s nima vyj*ebává, aby si nasyslili co nejvíce....FUJ.
-
-
BC2 sa neda ani porovnavat s tym co vypustil Activision tuto jesen. Ako keby ste hrali Krasku a Zviera. A detailoch ako je fyzika a zvuky ani nebudem hovorit lebo CoD by som musel asi iba vypipat!! :D
-
a si zober co sa stane ked vyjde dlho ocakavane (medzi veteranmy bf2 a bf2142) bf3, to potom cod bude v prdeli
-
-
toto malo ist ku komentu nad
-
-
Ja si spis myslim, ze tento chytry narod herni prumysl drzi nad vodou, ohromne ho podporuje a nebyt jeho, byl by na tom mnohem hure.
Btw doufam ze nejsi nahodou jeden z kritiků Activisionu ktery ma doma koupeny vsechny dily CoD a na internetu nadava, za co utratil svoje tezce ziskany penize od rodicu? *1* Takovejch decek uz znam *1*
-
-
pristi rok zase vydaj nove (stare) COD a zase se to bude prodavat jako rohliky.
Ja myslim ,ze jsou za vodou,zejmena kdyz k tomu pripocteme bllizard -
Ale ze jim ty penize zatemnili mozky, ani nevidi jak jsou vsem k smichu. Chovaji se jak nejvetsi volove a nenazranci. Kazdopadne mam obavu, aby pravni system, ktery o tom bude rozhodovat, nahodou neuznal jejich "narok" - podobne rozhodnuti jsou v dnesnim svete bohuzel bezne...
-
Stejně série Call of Duty skončila 4. dílem, ten byl dobrý, ale pak to šlo všecko do sraček :-) Vydávat ročně jednu hru, nezlobte se na mě, to je ujeté, a taky to tak vypadá :-)
-
-
Povedal si to dobre. Nechápem ako sa tieto paródie na CoD ( WaW, MW2,BO ) môžu tak predávať. Na CoD sa vždy čakalo aspoň dva roky, ale potom to na tej hre bolo aj vidieť - CoD1 superpecka, CoD:UO - parádne rozšírenie (aj keď to vlastne robil Treyarch, ale spravil to dobre-hrávam doteraz :)), CoD2 - nové CoD s novým enginom, CoD4 - podarený presun do modernej doby+perky --- no a potom už nasleduje len obdobie temna, títo ziskuchtiví bastardi využívajú ten istý engine už skoro 6 rokov a vydávajú hru každý rok s tým, že zmenia skiny zbraní, urobia 2 hodinový single a potom zo singla dajú mapy do MP. Ak niekto argumentuje s tým, že v BO sa dajú napísať mená na zbrane a dajú sa vyrobiť tagy, tak mi je na BLITÍ !!! VEĎ TO Vôbec nemení HRATEĽNOSŤ !!!! Také prkotiny si môžu strčiť, od čias CoD4 neponúkli hráčom nič nové. A ešte aj tie ich trápne DLC predražené. Neskutočne ma serie že CoD skončil v sračkách. Ale tak deťom to stačí a celkovo tejto konzumnej spoločnosti, evidentne nikomu nevadí, že každý jeden rok si kupujú tú istú hru v "bledemodrom". *10*
-
-
sice nevim o co jde, ale doufam, ze se babicce letos to linecke povedlo
-
ja si na vianoce zelam aby activision skrachoval
-
EA som nemal moc v laske kvoli ich sportovym hram ktore vychadzali kazdy rok stale a stale. Ale postupne sa mi EA zacina pacit pretoze naozaj su velmi schopny a vedia ako nalakat super developerov. (DICE, BioWare, Cryte, Visceral atd). Activision nema nikoho. Podla mna je to momantalne uplne najhorsi vydavatel. Na konkurenciu ako je EA Ubi Take2 THQ sa vobec nechyta a to ho dostane do kolien. Ako vzdy peniaze niesu vsetko Activision!! ;)
-
-
už aby si to len vysvetlil všetkým hráčom WAWka a Stacraftu ...veľa úspechov...
-
-
Mají sérii CoD a Blizzard. To jim bohatě stačí.
-
-
Nemusim nic vysvetlovat predsa kazdy normalny gamer vie ze WoW a Diablo 3 a Starcraft2 su z dielne top developera Blizzard a nie od nich a kto vie ci Blizzard bude ochotny stale dotovat Activision ci mu coskoro neprasknu nervy a oddeli sa.
A co sa tyka serie CoD tak pochybujem ze jedna hra moze tahat celeho vydavatel naveky skor si myslim ze buduci rok bude ten posledny ak nebudu mat vyslovenu pecku. Celkovo ten hype okolo CoD je az nechutny. Na zahrranicnych serveroch dostal CoD BO vacsinou okolo 9 co mi pride ako uplna blbost. Tusim ze gametrailers mu dal 9 aj za grafiku!!! ktora vyzera uplne otrasne oproti konkurencii. Je to proste iba cisty hype a nie kvalitna hra. -
-
Tak každý normálny hráč vie, že Activision kúpil Blizzard a Vivendi pred dvoma rokmi.
To odtrhnútíie sa od materskej firmy nie je také jednoduché ako sa ti zdá. Samozrejme dá sa to veĺmi rýchlo, ak by Kottick prepustil šéfov Blizzardu, ale myslím si že taký idiot nie je dokonca ani on... bohužiaľ...
-
-
-
-
-
Activision - jedná velká hromada vocasů...
-
Najsmutnejšie je to, že Activiosion môže v pohode prehrať všetky súdne spory, sériu COD poslať pod kytky a stále neskrachujú, pretože ich bude živiť Blizzard.
-
-
Blizzardu je mi líto...
-
-
me ne,uz to davno neni ten blizzard pred WOW,kterej z nich udelal penezuchtive studio
-
-