Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • aale too human nebylo tak spatny, fajnovej pribeh s norskym bozstvem a hodne velice hodne armad proti jednomu polobohovi, dohral sem to uz trikrat
  • Too Human je jeden z nejvetsich odpadu co jsem kdy hral, v te hre nefunguje vubec nic to snad ani nemohli cekat ze to bude mit nejake trzby a ted se chteji jenom financne zahojit
  • Trochu mne zarazi, ze nikdo jinej s nimi problemy nemel. Takze rikat, ze poskodil vsechny firmy v roce 2005-6 je mimo.
    A co se tyce tech poplatku, to je otazka. Zda poplatky za engine musi nutne firma vrazet znovu do vyvoje enginu. Dle meho s nimi muze delat co chce, pokud to nekde smluvne nebude sirit.
    Ale tohle se dle meho smete ze stolu. Pokud prokazi co na tom enginu vyvijeli a nebylo to pro ucely Gears of war, coz by myslim nemel byt problem, Epic to vyhraje. Ale kdo vi jak to cely je.
    • A co si budu nalhavat. SK udelali jeden z nejdrazsich propadaku - vice nez 70 milionu dolaru, ktere do nich vlozil microsoft. Rikat, ze za to muze nazor verejnosti ktery byl ovlivnen z ukazky na E3 rok pred vydanim, muze jen magor. Vzdyt se toho prodalo pul milionu kopii a ani ja bych si to nekoupil, i kdyby mi k tomu davali druhej dil zdarma. O radoby japonskej mix vseho moznyho ani nemam zajem.
      • A ja by som si, keby som mal xbox 360, ten Too Human kupil.
        K tomu sporu - je dost casovo a financne narocne si doprogramovat graficky engine. Ak mali s Epicom zmluvu a zaplatili za podporu a (tusim) tiez nove verzie enginu, az po hotovy, tak nech Epic plati...
        • Ja tim nerikal ,ze si to nikdo nekoupi. Ale nevypada to, jako zalezitost pro masy a to s tim rozpoctem delat je blbost. Napr. Devil May Cry 4 se prodalo 2.5 mil, ale dela to japonska firma a neni to pro evropsky a americky trh. Too Human navic fakt nesbira dobry hodnoceni a neni to rozhodne bugy.
          Nikde se o grafickem enginu nemluvi. Ten by tam mel fungovat na jednicku uz u prvni verze UE3. Too Human mimochodem vyvijeli deset let. V roce 2006 dostali plny funkcni kit na konzole. Az tusim v 2007 se jim to zaclo srat.
          S tou technickopu podporou samozrejme souhlasim. Ale zalezi cim ta nefunkcnost byla skutecne zpusobena.
          • Navic Devil May Cry je zajeta znacka. Too Human jsem priznam se ani pri vydani nejak poradne nezaregistroval.
  • Přijde mi, že dneska každej každýho žaluje. Vývojáři asi trpí hromadnou menstruací nebo co.
  • Chlapík na fotce vypadá jak Al Bunda : ))
  • Zlý Epic nás nevedl za ručičku, když jsme se začali ztrácet ve tvorbě hry. Samozřejmě na ně hodit nekalou soutěž, nedodržení smlouvy (přestože doělo ze strany SK k porušení podmínek). Prostě si to chlapci pohnojili a chtěj to hodit na druhého+se případně finančně nabastlit. Hamba jim a držim palce Epiku
    • No já teda nevim, ale když bych někomu zaplatil pár milionů dolarů za to, že mi dodá kompletní engine, tak bych byl asi taky docela nasranej, kdyby mi dodali jenom nějakej polotovar a zmejch prachů si pak ten engine dodělali a použili ho sami pro sebe.. A korunu by tomu pak ještě nasadili, když by mě žalovali za to, že ten jejich nedodělanej engine jsem si teda sám za svoje prachy dodělal tak, jak mi ho měli dodat už oni..
    • A jak víš, že to bylo přesně takto? Jen proto, že jim fandíš?
      • Určitě k nim mám větší důveru. Na jejich engine stojí spousty her.
        • No právě to přesně je důvod, proč by se Epic mohl chovat takto arogantně. Já si počkám až na výsledky soudu, i když se asi nikdy nedozvíme, jak to přesně bylo.
    • No a nebo může být ravda přesně na druhé straně kurtu. Jestli SK podepsali smlouvu ve které se psalo ze je Epic "za ručičku" vodit bude. Jestli následně Epic dělal "mrtvého brouka" a nebo jestli Epic opravdu dodal produkt, který neodpovídal smluvním podmínkám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit