Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frank.horigan

Nechci býti zlým jazykem , všechna čest.. Ale předpokládám, že tam patří i ty kopii "prodané" za nula z Epic....

A pak, poslední měsíce se to různě prodávalo za 5E - asi proto, aby to nabralo ty "čísla"

• Ne, giveaway na Epicu ani na gamepassu se do těch 8 mega nepočítá. To už Warhorse potvrzovali opakovaně. A je to proboha logický, kdyby se tam počítali tak by to číslo bylo tak 20 mega.

• Ježiš ty jsi zase expert.. Kopie na EPICU nejsou za nula, EPIC je kupuje a pak dáva zadarmo, z toho peníze jsou.

a před druhým dílem je logická sleva na první díl. 

• frank.horigan

Samozřejmě že jsem expert, myslel jsem za nula vzhledem ke koncákovi. Epic Vávrovi samozřejmě zaplatil - paušál.

Ale čísla se musí počítat od počtu vložení "do košíku".. 

• Epic nekupuje jednotlivé kopie, které si hráči přidali do knihovny (to by se nedoplatil a dalo by se toho zneužít), ale dohodne si s vývojáři pevnou cenu za tu týdenní rozdávací akci. Kdysi zveřejnil i rozpis, kolik za každou z rozdávaných her zaplatil autorům. Pohybovalo se to v řádu statisíců dolarů za titul. Tedy pokud by si to v té akci dalo do knihovny milion hráčů, Warhorse by dostalo méně než dolar za kus. Ale jelikož by si to ti hráči s největší pravděpodobností jinak nekoupili, tak je pár set tisíc asi fajn bonus a navíc celkem slušná reklama.

• já myslím, že velká sleva jedničky před vydáním dvojky dává smysl. Dvojka příběhově navazuje na jedničku, takže je možném že by si lidi dvojku jinak nekoupili - takže prodeje dvojky teoreticky maximálně dotáhnou jedničku....

• frank.horigan

Jo tak se to dělá, to nerozporuji. Jen uvádím, že čísla z 8mil jsou počítána jak z Epic (lidi to technicky normálně koupí - akorát cena je 0), tak z těch brutal slev.

Za úplně plnou cenu se prodalo řekněme 2mega.. Víc ne.

• Zajímalo by mě proč lžeš dál ikdyž jsem ti už řekl že co píšeš není pravda. Epic ani gamepass v tom nejsou.

• Duptcheck

Tak jasně, že se nejedná o číslo pouze za plnou cenu. Ono jak bys to chtěl taky uvádět. Jakože 2mil za plnou, 3 za 75%, 1 za 50% atd...? Na druhou stranu máš sběratelské edice, backery, který za to dali více než je plná cena. Navíc i v různých lokalitách je plná cena jiná....takhle to dělit, to bys nikdy nedopočítal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit