Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jdu po stopadesate dohrat Albion :)
    • No vidíš!! Tak ten jsem neviděl přes deset let... Jdu googlit, kde bych ho mohl najít - skvělá hra!!!! Ten mix sci-fi a fantasy, ten svět... Pane Googel, kdepak Albion najdu? *3*
      • oldgames.sk
  • Tohle je matení pojmů. Perspektiva soubojů rozhodně není izometrická, jelikož je perspektivní. Když už, tak ptačí perspektiva, eventuelně pohled shora.
    • :D podle tehle definice je pohled shora uplne vsechno kde je videt na horni stranu lebky :D
      • No a? To je snad logické ne? Aby se to nemotalo existuje pojem "pohled třetí osoby". 3D hra prostě izometrická být nemůže, pokud nevypne perspektivní vykreslování a to jsem jaktěživ neviděl... Zase 2D dungeony a adventury nejsou izometrické protože mají perspektivu.
  • taky jsem mel pocit, ze to je skoro dodelana hra.. v posledni dobe mam pocit, ze na KS jde kazdej urvat z duverivejch lidi co jde.. :( btw oni delali na ty -sproste slovo- Disney hre pro Kinect??? ta byla hrozna!! i ty lodicky dopadly lepe.. sakra tady bych si daval majzla...
    • Tvuj pocit ze je hra dodelana neznamena ze i byla v takovem stadiu. Kluci jasne psali ze hra je ve stavu prototypu na ruzne herni features. Vsude psali ze hra se chysta na KS kampan a
      vytvoreni prototypu na hru pred kampani je nepochybne spravnej krok a ze to delaji na vlastnou pest a za vlastni prachy - tak jake urvani si z duverivejch lidi? Za to ze Schaefer je zmrdek, nasliboval hory/doly a ted mu prachy nevystacili?. Over si fakta.

Kinect Disney delalo Frontier Developments - firma sidlici v UK (vede ji myslim Braben). Ty si radeji davej majzla co za pitomosti pises ...
      • k tomu Disney jsem napsal 3x? fajn, ze vime, ze to delala firma sidlici v UK, ale proc potom maji ve videu pro KS zobrazeno jakesi portfolio a tato hra tam figuruje?
        • Ja tomu rozumim tak, ze typek na te hre delal kdyz tam byl zamestnan. Stejne i ty dalsi hry co tak maj, ukazuji na cem delali lidi z kterejch se sklada ten team, co dela na na Space Shocku.
  • Keyz
    Leze jím to pomalu. Snad se to zaplatí a dozví se o tom více lidí. Ukázali i věci ze hry a vypadá to, že by to mohli dodělat v dobré kvalitě.
    - Škoda, že hodně lidí dá více na kvalitní video i když tam lidi často pouze slibují hory doly a kecají a nic neukáží.
  • Zjednodušeně řečeno, je to Grimrock + System Shock, obě hry mají své fanoušky (včetně mě), a jsou skvěle znovuhratelné, takže nemám strach o zafinancování.
    • Nemas? Ani kdyz vidis, jak pomalu to leze? Jak absolutne nezvladnuty je tento kickstarter po PR strance? Tohle se nezaplati...
      • ucho
        no já popravdě ani netušil, že budou potřebovat KS projekt. myslel jsem, že už to měli před pár měsíci v nějaký rozumný fázi...
  • nekdy mam chut zavolat do Evropy 2 a pustit jim do sluchatka tu reklamu....
    • Mam Chrome a Adblock, ziadnu reklamu som si nevsimol
    • Jsem s tou reklamou už smířený, ale tvému nápadu jsem se fakt zasmál. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit