Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nechapu, 

    nemas PSN ucet, nebudes hrat multak

    budes hrat jen singl, tecka (hra je zamerena na coop?)

    kde je problem?

  • zx_spektrum

    Mimochodem, Helldivers 2 taky pořád neprodávají v těch 180 zemích. Oznámili jen info k PSN, lidi tupě odstranili svůj review bombing a nikdo neřeší že v řadě zemí je to stále nekoupitelné. Přitom toto nastavení na Steamu může publisher snadno změnit a mělo by se to do 24 hodin propsat. V Sony jsou asi hodně mimo...

    • V Sony nejsou mimo ani trochu, tohle byl zamer a komunita jim to sezrala i s navijakem...

    • masovka, par jedincov ten svoj review stiahne, dalai nasleduju, par ostane ale to budu asi minima..

  • Mikit

    U Helldivers 2 jsem měl problém s tím, že to chtěli zavést několik měsíců po spuštění. Ale tady, když se to oznámí před vydáním a pokud bude skutečně vyžadován jen pro MP, tak za mě OK. A i kdyby to bylo pro celou hru, tak pořád to člověk ví dopředu a může se rozhodnout. Z tohoto pohledu v tom nevidím problém. Nechci PSN, nekoupím si. Nevadí mi to, koupím. 

    Jako pořád se mi vytváření dalších účtů nelíbí. Na druhou stranu další variantou je, že si Sony udělá na PC vlastní obchod a launcher a jejich hry budou dostupné pouze tam. To si myslím, že by bylo mnohem větší zlo pro všechny. 

    Ale je za mě je spíš otázkou, proč Sony v roce 2024 není schopné provozovat své služby v tolika zemích. Nehledal jsem si to, takže se nechám rád poučit, co za tím stojí. Jiné služby s tím evidentně problém nemají. A to se nebavíme o nějaký banánovkách, pokud vím tak se týká třeba Estonska. Samo Sony se tím musí připravovat o minimálně desetitisíce prodejů. 

    Případně proč hru nevydají ve dvou verzích, čistě SP a pak s MP funkcemi. To je opravdu čistě o tom, že by to byly další náklady? Nevím, přijde mi to od Sony takové uspěchané a nedomyšlené. Takové to korporátní, vedení dnes rozhodlo, zítra to tam musí být... 

    • Derp_1337

      "U Helldivers 2 jsem měl problém s tím, že to chtěli zavést několik
      měsíců po spuštění. Ale tady, když se to oznámí před vydáním... tak za mě OK"

      Jenže Helldivers 2 to měl jako požadavek hned od začátku. Už v předprodeji v roce 2023 na Steamu svítilo varování, že to vyžaduje 3rd party účet PSN.

      Problém vznikl při datu vydání hry, když některým lidem nešlo spárovat účet PSN se Steamem. Vyskočil jim nějaký server error. Tak Sony okamžitě odpovědělo, že registrace na PSN je dočasně nepovinná, dokud se neopraví chyba. Akurát lidi nečtou aktualizace a požadavky hry a jsou zvyklí rovnou kliknout na "Buy" a "Play".

      • v podmienkach jasne stalo ze NEBUDE psn ucet povinny, ale dobrovolny....

        inak by bolo dost nelegalne predavat hru v krajinach kde vedeli ze nebude podpora...a stale dufam ze za to dostanu poriadne mastnu zalobu

    • z tych 180 +- statov je myslim drviva vacsina ostrovnych statov a inych mikrostatov.

      par desatisicov pri pozadovanej predajnosti v milionoch im asi nehra taku rolu.


      toto sa netyka priamo SONY/PSN ale obcas sa stane take ze napr. Australia ide mimo hru a to je uz co povedat.

       Pak najma asi v 90.rokoch sa dost casto stalo ze Nemecko ide mimo hru ak sa hra tyka 2.sv vojny pripadne fasizmu/nacizmu/....

      • Veskoslav

        Ne to fakt ne. Jsou tam například pobaltské státy, defacto celá Afrika, pár dalších chudších států Evropy, polovina Asie.

        • Ako spomina vymeklamoc podomnou  toto presne riesi moj druhy odstavec ;-)

        • Na jeho postu to nic nemění. Myslíš že na prodejích v Somálsku a Estonsku Sony drtivě navýší zisky? Obecně PSN není ve státech, kde je buď extrémně vysoká míra pirátství nebo tam tento trh ani nedává smysl (z ekonomického hlediska).

  • janhrom

    Njn Sony dalo se to čekat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit