-
Jo, je to fakt parada a spousta svizny akce, pokud nemas za spoluhrace uplny blbecky.
Zrovna jsem se vratil z CTF comebacku, takze dost dobrej pocit ^^
Dokonce jsem shodil bunkr z orbitu na jednoho mecha, kterej me chtel A2Gnout lol.
I litani uz vylepsili. Ted je to skoro to samy, co Warhawk. Jeste upravit par detailu a lets dogfight!!
Brzy bude venku pro tu BETU nova velka mapa pro 32 hracu. K tomu vic zbrani, vozidel a dokonce i customizace postav, vozidel a hawku.
PRO Flight 4ever :) -
hodne ale hoooodne moc vylepseny stary dobry project nomads na PC hodne mi to tu hru pripomina i kdyz tam byl jenom 1 clovek :D na litajicim ostruvku tohle vypada moc dobre :)
-
Zastavit já moc všechno. Beta byla hodně gute
-
Tower defense Online ? No Starhawk jsem si doposud spojoval s epičtějším dějem ...:(
-
Tak podle tohohle videa se mi to hodně líbí... jaká je skutečnost nevim..
-
-
Skutečnost je fakt hodně dobrá *5* . Stavění přímo na bojišti je fakt sapr+ se to příjemně ovládá, má to slušnou grafiku a pokud to hraješ s normálníma lidma, tak ti to vystačí na hodně dlouho
-
-
super :) ...jenom mi pořád chybí jedno.....PS3 *1*
-
-
-
Příběhový trailer? to je MP trailer ne? Ve Starhawku záběry na E3 se singlu se normálně hrálo jenom za toho vesmírného kovboje a dost to přípomínalo Red Faction akorát v jiném podaní. Povedená PS3 exkluzivita.
-
No samotne video me bavilo vice nez Beta, takze moje penize nedostanou,...ne ze by je to zajimalo :D
-
-
njn zdání někdy klame
-
-
vypadá to mooc zábavně *4*